Ben de bugün doktor kontrolüne gidiyorum. Bakalım ne diyecek İnşallah bu ay hayırlı güzel haberler alırızDoktorunuz kontrollü bı şekilde takip ederek size yardımcı olacaktır .5 gün kullanıp gidiceksiniz boyutu 20 cm olmalı o zaman çatlatma iğnesi yazacak onu vuruluucaksiniz 36 saat sonra ilişkiye girmenizi söyleyecek daha sonrasında adet zamaniniza kadar beklemeniz gerekecek ..Rabbim aratmadan versin inşallah bende 4ncu hapı içicem bugün ben günde 2 tane içiyorum sabah aksam
Sonucunuz ne oldu kaç cm olmuşlar :)Ben de bugün doktor kontrolüne gidiyorum. Bakalım ne diyecek İnşallah bu ay hayırlı güzel haberler alırız
20mm olmuş, dün çatlama iğnesi vuruldum :) sonra hemen eve geldim ovulasyon pik değildi. Bi kaç saat sonra pik oldu. O da iğnenin etkisiyle sanırım. Neden kendiliğinden ğik olmadı acabaSonucunuz ne oldu kaç cm olmuşlar :)
Ooo çok iyi bakalım bende yarın gidicem benimkiler kaç oldu acaba :)) çatlatma iğnesi den 36 saat sonra mi ilişki önerdi?20mm olmuş, dün çatlama iğnesi vuruldum :) sonra hemen eve geldim ovulasyon pik değildi. Bi kaç saat sonra pik oldu. O da iğnenin etkisiyle sanırım. Neden kendiliğinden ğik olmadı acaba
Evet 36 saat sonra ve bir sonraki gün :) siz de mi femara kullandınızOoo çok iyi bakalım bende yarın gidicem benimkiler kaç oldu acaba :)) çatlatma iğnesi den 36 saat sonra mi ilişki önerdi?
Eskiden kullanmıştım ilk tedavimdi o zamanlar olmamıştı yeteri kadar büyümediEvet 36 saat sonra ve bir sonraki gün :) siz de mi femara kullandınız
Bakalımm, bugün adetinizin kaçıncı günüydüEskiden kullanmıştım ilk tedavimdi o zamanlar olmamıştı yeteri kadar büyümedi
Bugünde gittim 12 mm olmuş cumartesi bidaha bakicak bakalım gayet sağlıklı gorunuyormus rahmim falan umarım bu ay tutar
Adetin 1nci gününden sayarsak 11nci günüm oluyorBakalımm, bugün adetinizin kaçıncı günüydü
Yumurtlamak üzeresiniz yaniAdetin 1nci gününden sayarsak 11nci günüm oluyor
Cumartesi bakacak bakalım yeteri kadar buyuduyse ona göre bi yol çizecek .sanırım öyleyim:)Yumurtlamak üzeresiniz yani
Kızlar benide. Aydınlatabilirmisiniz acaba klomenden farkı nedir ?Kızlar selam pcos var. Femareye başladı doktorum. Yumurtlama kaçıncı gün oluyor. Herkesin aynı mı yoksa femara kullanınca da gecikebiliyor mu yumurtlama
Ben net farkını bilmiyorum ama galiba pcoslulsr genelde femara kullanıyo sankiKızlar benide. Aydınlatabilirmisiniz acaba klomenden farkı nedir ?
Benimde femarayla oldu oglum üç ay kullandım 3. Ay da tuttu klomenden dha etkili diye biliyorum doktor öyle demiştiBen net farkını bilmiyorum ama galiba pcoslulsr genelde femara kullanıyo sanki
Benim bu ay ilk kullanışımdı. Dün iğnenin 12.günü nrgatif gördüm gebelik testi ve umudumı kestim gibi. İnşallah bi sonrakilerde plur. Poc var bende deBenimde femarayla oldu oglum üç ay kullandım 3. Ay da tuttu klomenden dha etkili diye biliyorum doktor öyle demişti
Ayni pkos yumurta tembelligi adet düzensizliği insülin direnci ve kilooo var bendede oğlum da 3 ay klomen kullandım büyüme olmadı 6 ay ara verdim 3 ay da femara tam son hakkım olduğu an geldi oğlum yoksa bir sene daha ara verecektim şimdi oğlum 3 yaşında ikinciyi istiyorum aynı sorunlar devam ediyor 3 aylık bir tedaviye başladık sonra tekrar femarayla baslayacagimBenim bu ay ilk kullanışımdı. Dün iğnenin 12.günü nrgatif gördüm gebelik testi ve umudumı kestim gibi. İnşallah bi sonrakilerde plur. Poc var bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?