- 17 Kasım 2018
- 1.865
- 1.130
- 133
- 28
Gözüküyor bir de yarın yap istersen benim de ilk böyle çıkmıştı on üçüncü günüKızlar dün iğnenin 12.günüydğ tamamen negatifti. Bugün testim böyle. Ne diyosunuz lütfen yorum yapınnnn. 2dakika içinde çıktı
Dün tamamen negatif cıkmıştı ilk idrarla, bugün cok sıkışmamışken yaptım hiç umudum yokken. İnşallah , öyle heycanlandım kiGözüküyor bir de yarın yap istersen benim de ilk böyle çıkmıştı on üçüncü günü
İnşallah İnşallah yarın tekrardan yap bakalım ne çıkacakDün tamamen negatif cıkmıştı ilk idrarla, bugün cok sıkışmamışken yaptım hiç umudum yokken. İnşallah , öyle heycanlandım ki
Canımmm bugün sabah ki testlerim, düne göre koyulaştı ne diyosunn. 14. Gün hala iğne etkisi değildir dimii.İnşallah İnşallah yarın tekrardan yap bakalım ne çıkacak
Değildir diye düşünüyorum çünkü negatif i görmüşsün bir kan versene bugünCanımmm bugün sabah ki testlerim, düne göre koyulaştı ne diyosunn. 14. Gün hala iğne etkisi değildir dimii.
Salı günü adet günüm o gün vereyim diyorum canımDeğildir diye düşünüyorum çünkü negatif i görmüşsün bir kan versene bugün
Ne bileyim bence verSalı günü adet günüm o gün vereyim diyorum canım
Canım merhaba yumurtlama günü ilk ki olunca ağrı oldu mu.benim bu ay sıfır ağrıKızlar selam pcos var. Femareye başladı doktorum. Yumurtlama kaçıncı gün oluyor. Herkesin aynı mı yoksa femara kullanınca da gecikebiliyor mu yumurtlama
Bende de pco var bu arada letu kullandım şuan 30 Mayıs bekliyorumKızlar selam pcos var. Femareye başladı doktorum. Yumurtlama kaçıncı gün oluyor. Herkesin aynı mı yoksa femara kullanınca da gecikebiliyor mu yumurtlama
Canım benim bi kaç gün sağ tarafımda ağrı oldu yumurtlamadan sonra. Hamile olduğumı öğrendim yine başladı hafif hafif. Ama herkeste olmak zorunds değil. Bu konuds endişelenme. Herkesin süreci farklıCanım merhaba yumurtlama günü ilk ki olunca ağrı oldu mu.benim bu ay sıfır ağrı
İnşalalah güzel haberler alırsın bu ay :)Bende de pco var bu arada letu kullandım şuan 30 Mayıs bekliyorum
Yaaa süperCanım benim bi kaç gün sağ tarafımda ağrı oldu yumurtlamadan sonra. Hamile olduğumı öğrendim yine başladı hafif hafif. Ama herkeste olmak zorunds değil. Bu konuds endişelenme. Herkesin süreci farklı
12.gün negatife döndü. 13. Gün pozitif oldu çok şükür :)Yaaa süperiğnenin kaçıncı günü testte çıkt
İnşallah dua et bana da cokİnşalalah güzel haberler alırsın bu ay :)
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım12.gün negatife döndü. 13. Gün pozitif oldu çok şükür :)
Merhaba sonuç nedirDoktorunuz kontrollü bı şekilde takip ederek size yardımcı olacaktır .5 gün kullanıp gidiceksiniz boyutu 20 cm olmalı o zaman çatlatma iğnesi yazacak onu vuruluucaksiniz 36 saat sonra ilişkiye girmenizi söyleyecek daha sonrasında adet zamaniniza kadar beklemeniz gerekecek ..Rabbim aratmadan versin inşallah bende 4ncu hapı içicem bugün ben günde 2 tane içiyorum sabah aksam
Henüz adet olmadım bekliyorum bakalım bugün adet günüm normalde nasipp...Merhaba sonuç nedir
İğneden 14 gün geçtiyse test yapabilirsinizHenüz adet olmadım bekliyorum bakalım bugün adet günüm normalde nasipp...
Ben iğne olmadım kendiliginden çatlamasını bekledikİğneden 14 gün geçtiyse test yapabilirsiniz
Kaç gün oldu pekiBen iğne olmadım kendiliginden çatlamasını bekledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?