Bende şeker ilacı kullanmaya başladım bu ay günde kaç tane içiyorsunuz. Bu ilacı doktor kontrolünde Tabiki kullanabilirsiniz aslındaYa gerçekten mi inşaAllah size şifa olur ben şuan şeker ilacı içiyorum oda geliştiriyormuş sözde ekimden beri kolaniyorum bende işe yaramadı bende mi femare alsam
Teşekkür ederim öncelikle cvplar için sabah akşam tok karnına alıyorum eski dokturum öyle önermişti bende araştırdim metrofim içerdiği için yumurtalarA iyi geliyormuş ben tedavi görmüyorum şuan ama ilacı alıp kolanmaya başladım çünkü çok umur verici yorumlar okudum inşaAllah bizde şifa olur kimi 3 ay kolanip bırakıp hamile kalmış kimi de ilk ayda tabi herşey Rabbim den o oldemis ve ilaçta sebeb olmuş selam ve dua ileBende şeker ilacı kullanmaya başladım bu ay günde kaç tane içiyorsunuz. Bu ilacı doktor kontrolünde Tabiki kullanabilirsiniz aslında
Umut olacaktiTeşekkür ederim öncelikle cvplar için sabah akşam tok karnına alıyorum eski dokturum öyle önermişti bende araştırdim metrofim içerdiği için yumurtalarA iyi geliyormuş ben tedavi görmüyorum şuan ama ilacı alıp kolanmaya başladım çünkü çok umur verici yorumlar okudum inşaAllah bizde şifa olur kimi 3 ay kolanip bırakıp hamile kalmış kimi de ilk ayda tabi herşey Rabbim den o oldemis ve ilaçta sebeb olmuş selam ve dua ile
Ne kadar süredir bebek istiyordunuz
Ben de günde bir tane alıyorum aslında iki de ama mide bulantım oluyor bir tane aldım bugun bende şeker ilacının gebe kalmaya yardımcı olduğunu bilmiyordum keşke olsa bizim de hemen allahın izni ileTeşekkür ederim öncelikle cvplar için sabah akşam tok karnına alıyorum eski dokturum öyle önermişti bende araştırdim metrofim içerdiği için yumurtalarA iyi geliyormuş ben tedavi görmüyorum şuan ama ilacı alıp kolanmaya başladım çünkü çok umur verici yorumlar okudum inşaAllah bizde şifa olur kimi 3 ay kolanip bırakıp hamile kalmış kimi de ilk ayda tabi herşey Rabbim den o oldemis ve ilaçta sebeb olmuş selam ve dua ile
Anlıyorum bana da 2 yıl oldu16 aydır ıstıyorduk polıkıstıkover oldugumdan olmuyordu
Amin inşaAllah evet biraz ağır bir ilaç ama kilo da verdir di bana hakkımızda hayırlısı senin sorunun neBen de günde bir tane alıyorum aslında iki de ama mide bulantım oluyor bir tane aldım bugun bende şeker ilacının gebe kalmaya yardımcı olduğunu bilmiyordum keşke olsa bizim de hemen allahın izni ile
Açıkcası bana hiç bir tabı koyulmadı yani bana pco da denilmedi hormonlarım falan herşey normal sadce yumurtam geç büyüyor işte insülin direncim yüksek çıktı şeker ilacını ona verdi. Femarayı da 2 yıl olduğu için verdiAmin inşaAllah evet biraz ağır bir ilaç ama kilo da verdir di bana hakkımızda hayırlısı senin sorunun ne
Amin çatlama ignesiylemi kullandınız peki yoksa sadece famarayimi kullandinizMerhaba arkadaşlar
Polikistik over hastasıyım femeranin ikinci tabletinde kızıma hamile kaldım.suan 3.5 yasindarabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Anladım beki kilon ya tüylenme bide adet düzensizliği var miAçıkcası bana hiç bir tabı koyulmadı yani bana pco da denilmedi hormonlarım falan herşey normal sadce yumurtam geç büyüyor işte insülin direncim yüksek çıktı şeker ilacını ona verdi. Femarayı da 2 yıl olduğu için verdi
Sadece kilo yumurtam da biraz geç çatlıyorAnladım beki kilon ya tüylenme bide adet düzensizliği var mi
Anlıyorum bana da 2 yıl oldu
Sevindim senin adina kilo vermeye caliş Bende hepsi var malesefSadece kilo yumurtam da biraz geç çatlıyor
Veremiyorum diyet yapacağım dedikçe daha çok yiyesim geliyorSevindim senin adina kilo vermeye caliş Bende hepsi var malesef
Amin inşallahhİnsallah rabbım ızın verır ve hamıle kalırsın canım
İradeleli ol canım hayalin için yap ben 75 kiloyum 78 den indim şimdilikVeremiyorum diyet yapacağım dedikçe daha çok yiyesim geliyor
Ahh aynı kilodayızİradeleli ol canım hayalin için yap ben 75 kiloyum 78 den indim şimdilik
Nerde hareket orda bereket onutmaAhh aynı kilodayızben hareketsiz kalıyorum canım ondan kilo aldım sanırım
Çok haklısın canım sen diyet yapıyor musun pekiNerde hareket orda bereket onutma
Evet ekmek hamur işi tuketmemeye özen gösteriyorum ayriyaten saat 2 de hergün yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum çok sıkı bir diyet değil ama böyleÇok haklısın canım sen diyet yapıyor musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?