Doğal halimize bıraktı bu ay canımPeki doktor ne dedi bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz. Yıl sonuna kadar hamile kalırsın bence içime öyle doğuyor. Kim benimle konuşşa hamile kalıyor inşallah sende hayırlı bir şekilde kalırsın.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğal halimize bıraktı bu ay canımPeki doktor ne dedi bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz. Yıl sonuna kadar hamile kalırsın bence içime öyle doğuyor. Kim benimle konuşşa hamile kalıyor inşallah sende hayırlı bir şekilde kalırsın.![]()
Amin inşallah haberleşiriz mutlakaDoğal halimize bıraktı bu ay canımregl olursam 4. günü çağırdı. Ozaman görüşürüz dedi muhtemelen femaranın son dozuna geçeriz. Aman inşallah gerek kalmaz bakalım. Doktorumda çok ümitli konuştu
inşallah sende kalırsın
![]()
Cok guzel haber insallah saglikla gelsin.Doğal halimize bıraktı bu ay canımregl olursam 4. günü çağırdı. Ozaman görüşürüz dedi muhtemelen femaranın son dozuna geçeriz. Aman inşallah gerek kalmaz bakalım. Doktorumda çok ümitli konuştu
inşallah sende kalırsın
![]()
Tabi paylaşırım. Sizde sürecinizi paylaşın lütfenCok guzel haber insallah saglikla gelsin.Hamile kalirsaniz paylasin
Canım merhabalar. Neredeyse 1 yıl önce konuşmuşuz burada, nasılsın Var mı hayırlı haberlerCok guzel haber insallah saglikla gelsin.Hamile kalirsaniz paylasin
Merhaba canım yok ben femerayla hamile kalamadım sonra aşılama denedim tutmadı 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. Şimdi yine denemeye devam bitkisel arı sütü vs kullanıyorum hala bir gelişme olmadı. Sende var mı iyi haberlerCanım merhabalar. Neredeyse 1 yıl önce konuşmuşuz burada, nasılsın Var mı hayırlı haberler![]()
Benim hikaye çok farklı bir yere geldi canım. Bir türlü hamile kalamayınca eşim kontrol edildi. Hiç hesapta olmayan şeylerle karşılaştık Sperm sayısı sıfır çıktı. Dr süreci vs derken testisinde tümör saptandı. Onkoloji süreci falan derken ilk evrede yakalanan bir kanserle mücadele ettik kısa süreliğine. Neyse ki çok başı olduğu için yalnızca testisi alındı herhangi bir kemoterapi sürecimiz olmadı. Onu atlattık derken azospermi olduğundan dolayı dışarıya hiç sperm çıkışı yoktu 1 ay önce mikrotese oldu. Çok şükür ki testis dokusundan sperm elde edip dondurduk. Şuan tüp bebek sürecindeyiz. Yarın yumurta toplama işlemim olucak. Bende herşey yolundaymış tahlil vs sıkıntım yok şükür. Kısacası kaderimiz böyleymişMerhaba canım yok ben femerayla hamile kalamadım sonra aşılama denedim tutmadı 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. Şimdi yine denemeye devam bitkisel arı sütü vs kullanıyorum hala bir gelişme olmadı. Sende var mı iyi haberler
Aaa çok geçmil olsun. Her şeyde varmış bir hayır benim eşimdede spermde bozukluk vardı sigarayı bırakınca düzeldi. İyi ki testleri yaptırmışssınız. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız tez zamandaBenim hikaye çok farklı bir yere geldi canım. Bir türlü hamile kalamayınca eşim kontrol edildi. Hiç hesapta olmayan şeylerle karşılaştık Sperm sayısı sıfır çıktı. Dr süreci vs derken testisinde tümör saptandı. Onkoloji süreci falan derken ilk evrede yakalanan bir kanserle mücadele ettik kısa süreliğine. Neyse ki çok başı olduğu için yalnızca testisi alındı herhangi bir kemoterapi sürecimiz olmadı. Onu atlattık derken azospermi olduğundan dolayı dışarıya hiç sperm çıkışı yoktu 1 ay önce mikrotese oldu. Çok şükür ki testis dokusundan sperm elde edip dondurduk. Şuan tüp bebek sürecindeyiz. Yarın yumurta toplama işlemim olucak. Bende herşey yolundaymış tahlil vs sıkıntım yok şükür. Kısacası kaderimiz böyleymişyazılanı yaşıyoruz
İnşallahAaa çok geçmil olsun. Her şeyde varmış bir hayır benim eşimdede spermde bozukluk vardı sigarayı bırakınca düzeldi. İyi ki testleri yaptırmışssınız. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız tez zamanda![]()
Tabi bir yıl önce önerdi doktor ama yurt dışında çok pahalı yaptıramıyoruz doğal yollarla olması için dua ediyorumİnşallahsize tüp bebek önerildi mi peki
anladım canım hayırlısı olsun inşallahTabi bir yıl önce önerdi doktor ama yurt dışında çok pahalı yaptıramıyoruz doğal yollarla olması için dua ediyorum
1 yıl önce 0.49 du şimdi baktırmaya korkuyorum düşmüştür diyeanladım canım hayırlısı olsun inşallahamh değerin kaçtı peki en son
Yaş kaçtı senin İnşallah türkiyeye gelirsiniz bir an önce. Orada gerçekten çok enteresan birşekilde maliyet yüksekmiş1 yıl önce 0.49 du şimdi baktırmaya korkuyorum düşmüştür diye