femara kullananlar ve hamile kalanlar

Mrb kızlar bu gün doktora gittim ve gonal f 75 ml verdi femera 5 adet verdi ve çatlama iğnesi ovitrelle verdi 13 de tekrar gidicem yumurta takibine bakalım neler bekliyor beni bana çok dua edin

Merhaba arkadaslar.ben de gecen temmuz ayinda femara ile hamile kalmistim.sekiz haftalikken kalbi durdu melegimin ve kurtaj olmak zorunda kaldim.daha once de dort ay klomen deneyip cok iyi yumurtalarla hamile kalamamistim.benim sorunum prolaktin.42 den dostinexle dusuruyorum yukseldikce.ve tedavi surecim bitti.yine prolaktinimi dusurdum.ve bugun femaraya basladim.ise yariyor mu diyenlere cevabim evet yariyor tecrube ettim.ve yine inaniyorum ki bu ilacla hamile kalacagim.gelismeleri buraya yazacagim surekli.sizler de deneyimlerinizi yazin birbirimize umut olalim destek olalim.

hadi hayırlısı canım ya bende başladım bu ay bakalım cuma günü yumurta takibim var hayırlısı bakalım dua edelim bol bol

Kızlar selam,
Size bir Uzmanlık sorusu :)
Perşembe Akşamı çatlatma iğnesi vurundum. Pazar aksamı olan münasebetten olasılık nedir? Döngüye göre ihtimal var ama bana göre yok gibi .. Ne dersiniz??

hadi hayırlısı canım ya bende başladım bu ay bakalım cuma günü yumurta takibim var hayırlısı bakalım dua edelim bol bol
Evet canim hakkimizda hayirlisi.dualarimda yer verecegim ins.bende carsamba kontrole gidecegim yazarim gelismeleri

Kizlar gittim dün kontrole.sağda 10-11 solda 10-12 büyüklüğünde ve devamında yeni gelişenler var.yarın tekrar kontrol var.inş bu ay hepimiz başarabiliriz....

kuzum 10 / 11 ölçü mü yoksa yumurta adeti mi_?
Olcu canim.bugun yine gittim 16 mm olmus.yarin da gidecegim.son duruma gore 18 mm oldugunda ovitrelle yaptiricam.doktorum ole soledi.benden baska kimsede gelisme yok mu yalniz mi kaldim :'(

Olcu canim.bugun yine gittim 16 mm olmus.yarin da gidecegim.son duruma gore 18 mm oldugunda ovitrelle yaptiricam.doktorum ole soledi.benden baska kimsede gelisme yok mu yalniz mi kaldim :'(
benimkide 13 mm tek yumurta kuzum doktor kafasına göre pazar vur dedi ama vurmayacam pazartesi gidicem tekrar bbaktırıcam büyüdü ise vurulucam doktorumu degiştiricem

Ben bugun yine kontroldeydim canim .17 mm olmus yumurtam.doktor aksam igeni yap pzartesi sabah gel dedi.neden cagirdi anlamadim.simdi yapicam igneyi 36 saat pazartesi sabah sekizde oluyor.bebi o saate muyaneye cagirdi.asilama yapicam gibi birsey de demedi.amacini anlayabilmis degilim.acaba catlayip catlamadigina mi bakacak ???

Bazı kişilerde 36 saatte catlamayabiliyormuş sanırım onu kontrol edecek

Bazı kişilerde 36 saatte catlamayabiliyormuş sanırım onu kontrol edecek
Olabilir.ben bunu bilmiyordum mesela.bende catladigina emin olup iliski onerecek die dusunuyorum.zaten asilama derse yaptiramam.esim sehir disinda toplantida olacak yarin.aksama doner.yazarim gelismeleri yarinnnn

Genelde 36 saat bilinirmiş ama 44 saatte çatlarmış diye okudum. Benim geçen hafta kaç saatte Çatladı bilemıyorum. Dr Cuma aksam yaptı iğneyi. Ctsi aksam çatlayacak dedi anlamadım açıkçası .. Takip işi de zor :)

Kızlar günaydın doktordan geliyorum cuma günü 13 mm olan yumurtam bu gün 17 mm olmuş sizce ne zaman çatlama ignemi vurmalıtım _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…