sagol canım Rabbim herkezin yardımcısı olsunDualar seninle cnm.. Ben hiç denemesem de nelerle karşılaşacağımı hiç kestiremiyorum
Merhaba arkadaslar.ben de gecen temmuz ayinda femara ile hamile kalmistim.sekiz haftalikken kalbi durdu melegimin ve kurtaj olmak zorunda kaldim.daha once de dort ay klomen deneyip cok iyi yumurtalarla hamile kalamamistim.benim sorunum prolaktin.42 den dostinexle dusuruyorum yukseldikce.ve tedavi surecim bitti.yine prolaktinimi dusurdum.ve bugun femaraya basladim.ise yariyor mu diyenlere cevabim evet yariyor tecrube ettim.ve yine inaniyorum ki bu ilacla hamile kalacagim.gelismeleri buraya yazacagim surekli.sizler de deneyimlerinizi yazin birbirimize umut olalim destek olalim.
Evet canim hakkimizda hayirlisi.dualarimda yer verecegim ins.bende carsamba kontrole gidecegim yazarim gelismelerihadi hayırlısı canım ya bende başladım bu ay bakalım cuma günü yumurta takibim var hayırlısı bakalım dua edelim bol bol
kuzum 10 / 11 ölçü mü yoksa yumurta adeti mi_?Kizlar gittim dün kontrole.sağda 10-11 solda 10-12 büyüklüğünde ve devamında yeni gelişenler var.yarın tekrar kontrol var.inş bu ay hepimiz başarabiliriz....
kuzum 10 / 11 ölçü mü yoksa yumurta adeti mi_?
Olcu canim.bugun yine gittim 16 mm olmus.yarin da gidecegim.son duruma gore 18 mm oldugunda ovitrelle yaptiricam.doktorum ole soledi.benden baska kimsede gelisme yok mu yalniz mi kaldim :'(kuzum 10 / 11 ölçü mü yoksa yumurta adeti mi_?
benimkide 13 mm tek yumurta kuzum doktor kafasına göre pazar vur dedi ama vurmayacam pazartesi gidicem tekrar bbaktırıcam büyüdü ise vurulucam doktorumu degiştiricemOlcu canim.bugun yine gittim 16 mm olmus.yarin da gidecegim.son duruma gore 18 mm oldugunda ovitrelle yaptiricam.doktorum ole soledi.benden baska kimsede gelisme yok mu yalniz mi kaldim :'(
Olabilir.ben bunu bilmiyordum mesela.bende catladigina emin olup iliski onerecek die dusunuyorum.zaten asilama derse yaptiramam.esim sehir disinda toplantida olacak yarin.aksama doner.yazarim gelismeleri yarinnnnBazı kişilerde 36 saatte catlamayabiliyormuş sanırım onu kontrol edecek
doktorun söylemedimi sana canımKızlar günaydın doktordan geliyorum cuma günü 13 mm olan yumurtam bu gün 17 mm olmuş sizce ne zaman çatlama ignemi vurmalıtım _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?