- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
CANIM BENİM ASIL DOKTORUM CUMA GÜNÜ 13 MM YUMURTAMA KAFASINA GÖRE PAZAR GÜNÜ VUR DEDİ BEN VURMADIM BU GÜN BAŞKA DOKTORA GİTTİM 17 MM OLMUŞ VE HENÜZ ÇATLMA İĞNESİ VURULACAK BÜYÜKLÜKTE DEGİL DEDİ VE ÇARŞAMBA GİDİCEM BAKALIM BİRDAHA BAKTIRMAYA ONA GÖRE VURULUCAMdoktorun söylemedimi sana canım
Hayırlısı olsun canım inş bu ay güzel haberler alırsınCANIM BENİM ASIL DOKTORUM CUMA GÜNÜ 13 MM YUMURTAMA KAFASINA GÖRE PAZAR GÜNÜ VUR DEDİ BEN VURMADIM BU GÜN BAŞKA DOKTORA GİTTİM 17 MM OLMUŞ VE HENÜZ ÇATLMA İĞNESİ VURULACAK BÜYÜKLÜKTE DEGİL DEDİ VE ÇARŞAMBA GİDİCEM BAKALIM BİRDAHA BAKTIRMAYA ONA GÖRE VURULUCAM
inşallah canım hayırlısı ile yarın hastanem var bakalım yumurtam ne durumda :)Hayırlısı olsun canım inş bu ay güzel haberler alırsın
Arkadasim sanirim bugun kontroldeydin.ne durumda yumurtan ;-)inşallah canım hayırlısı ile yarın hastanem var bakalım yumurtam ne durumda :)
canım kendiliginden çatlamış yumurtam yoktu gittigimde pazartesi 17 mm di ya çarşambaya çok büyüdü sanırım ki çatlamış :)Arkadasim sanirim bugun kontroldeydin.ne durumda yumurtan ;-)
güzel haber bu canım.canım kendiliginden çatlamış yumurtam yoktu gittigimde pazartesi 17 mm di ya çarşambaya çok büyüdü sanırım ki çatlamış :)
İnşallah canım heyecanla bekliyorum :)))güzel haber bu canım.inşallah bebişe dönüşür.haber ver bize
Iyi aksamlar ben test icin gun sayiorum bugun ovitrelleden sonraki 11.gunum.test yapsam cikar mi acaba ??diger kizlardan ses yok...Günaydın kızlar neler yapıyorsunuz bakalım :)
Yap canım çıkar ben 10 gün yaptım çıkmıştıIyi aksamlar ben test icin gun sayiorum bugun ovitrelleden sonraki 11.gunum.test yapsam cikar mi acaba ??diger kizlardan ses yok...
test yaptım az önce negatif çıktı.ciddiye almalı mıyım acaba ?Yap canım çıkar ben 10 gün yaptım çıkmıştı
test yaptım az önce önce negatif göründü.şimdi bakıyorum çok silik ikinci çizgi var.fikri olan var mı kızlar.testi yarın yada cuma tekrarlamayı düşünüyorum.
Bebeğim kan testi yapArsan çıkartest yaptım az önce negatif çıktı.ciddiye almalı mıyım acaba ?
Ben 13.gün test yaptığımda çıkmıştı ☺Iyi aksamlar ben test icin gun sayiorum bugun ovitrelleden sonraki 11.gunum.test yapsam cikar mi acaba ??diger kizlardan ses yok...
İkinci çizgi silikti hafif bi pembelik vardı benim kan testi yaptır en garantili olan otest yaptım az önce negatif çıktı.ciddiye almalı mıyım acaba ?
Ediyoruz canım hadi hayırlısıBat 4 nisan heyecanla bekliyorum kızlar çok dua edin bana olur mu :)
Sağol canım Allah razi olsun :)))Ediyoruz canım hadi hayırlısı
Benimde silik pembe canim.ovitrellenin etkisi olmasindan korkuyorum.gecmis midir sence etkisi sen kullandin mi.kan vermeye korkuyorum inan olumsuz olacak dieİkinci çizgi silikti hafif bi pembelik vardı benim kan testi yaptır en garantili olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?