- 14 Aralık 2014
- 57
- 46
- 18
- 36
Femara ve ovitrelle iğne kullandım 13.gün hem idrar hem kan tahlili yaptırdım yarın yaptır tahlili için rahat etsin canımBenimde silik pembe canim.ovitrellenin etkisi olmasindan korkuyorum.gecmis midir sence etkisi sen kullandin mi.kan vermeye korkuyorum inan olumsuz olacak die
Canım catlatma iğnesinin adi neydi, kaç ml di yumurtan onu yaptıgında, bide catlamadığını nasil anladiniz.bu cqtlama olayı muaamma benim için...bu arada inşallah ise yaramistirda güzel haber verirsin bize. ..Arkadaslar ben de femara kullandım bi de catlama ignesi yaptı doktorum adet gunume 3 gün var acaba hamile kalmış miyim çok heyecanliyim
Bende pko hastasıyım adetlerim hep düzensizdi bu ilaç düzene sokarmı bilmiyorum ama femara kullandığım ay hamile kaldım etkili bi ilaç kaliteli yumurta olmasını sağlıyomuş inş sende bi an önce alırsın güzel haberibu arada sormak istediğim daha önce femara kullanan pko hastaları varsa adetini düzene giriyor mu femara kullanırken,
biz pko lular hiç düzenli adet olmadığımızdan merak ettim.
Ovitrelle sanırım yumurtam 19 mm di üç gün sonra test yaptıracagim bakalım inşallah tutmusturCanım catlatma iğnesinin adi neydi, kaç ml di yumurtan onu yaptıgında, bide catlamadığını nasil anladiniz.bu cqtlama olayı muaamma benim için...bu arada inşallah ise yaramistirda güzel haber verirsin bize. ..
İnşallah tutmuştur, sağlıklı bi bebeğin olur .Burada ve diğer topikler de konuştuğum arkadaşlarım için kendime ister gibi kalpten dua ediyorum ve bi an önce bebeklerine kavuşmalar diyorum...Seninde güzel haberlerini bekliyorum.Ovitrelle sanırım yumurtam 19 mm di üç gün sonra test yaptıracagim bakalım inşallah tutmustur
İnşallah canim isteyen herkese olursa haber veririmİnşallah tutmuştur, sağlıklı bi bebeğin olur .Burada ve diğer topikler de konuştuğum arkadaşlarım için kendime ister gibi kalpten dua ediyorum ve bi an önce bebeklerine kavuşmalar diyorum...Seninde güzel haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?