femara kullananlar ve hamile kalanlar

Benimde silik pembe canim.ovitrellenin etkisi olmasindan korkuyorum.gecmis midir sence etkisi sen kullandin mi.kan vermeye korkuyorum inan olumsuz olacak die
Femara ve ovitrelle iğne kullandım 13.gün hem idrar hem kan tahlili yaptırdım yarın yaptır tahlili için rahat etsin canım

Kizlar iyi aksamlar hepinize.ben adet oldum pazartesi :-( anlayacaginiz bu ay da olmadi.insallah iyi haberler alirim sizden...

Kızlar merhabalar...Bugün dra gittim ve yarından itibaren femera kullanmaya başlıyorum.Çok heycanlıyım burayı görünce sizinle paylaşmak istedim.4 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyoruz ama olmadı,2 aydır da adetlerim çok düzensizleşti 10-17 gün gecikti.PKO var ama sendrom olmadığını söyledi dr bu ay bi 3 5 kilo vermemi tembihledi 60 kiloyum bu arada.Eşimde testini yaptırdı onada da sorun olmadığını söyledi ve bu ay benim tedavime başlıyoruz.Allah bu günün hayrına bize yardım etsin isteyen herkesin dileğini gerçekleştirsin,sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.13. gün takip için gidicem hadi hayırlısı...

Kızlarrrrrmoral bozmak kafaya takmak yok strese girmeyin biliyorum söylemesi kolay diyceksiniz ama çok iyi anlıyorum sizi bende bu yollardan geçtim biz elimizden geleni yapıcaz tedavimizi olucaz gerisini Allah'a bırakıcaz elbet vardır bir zamanı hepinizi öpüyorum

Kizlar merhaba bende uc aydir klomen kullaniyorum.bu ayda gebelik olusmazsa femara ya gecicez dedi doktorum.hamile kalanlar yazin lütfen.umut oluyosunuz bize

Ben bugün 4. Femara mı içtim yarın sonuncuyu içip bekliycem 13.gün dr kontrolü var. Bakalım durumlar ne.bu arada benim ilk ayım...

4 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz. 4 kez klomen tedavisi gördüm yumurtalarım oluşuyor büyüyor,hormonlar falan her şey normal eşimde sorun yok ama ben pko luyum 4 denemede başarısız bu ay aşılama için doktorumu değiştirdim. yeni doktorum aşılama yapmayacağını her şey normal olduğu için Femara önerdi tabi ki yanında bir sürü vitamin desteği ile...
günde 1 tane içtim toplam 5 tane dün bitti.perşembe kontrole gideceğim. inşaallah bu ay olur, hamile kalanlar yorum yazarsa bize destek olurlar :)

bu arada sormak istediğim daha önce femara kullanan pko hastaları varsa adetini düzene giriyor mu femara kullanırken,
biz pko lular hiç düzenli adet olmadığımızdan merak ettim.

Bugün dr a gittim 1 yumurta gelişmiş 18olmuş boyuda bakalım çalışmalar başlasın:)Allah yüzümüze gülsün ...

Arkadaslar ben de femara kullandım bi de catlama ignesi yaptı doktorum adet gunume 3 gün var acaba hamile kalmış miyim çok heyecanliyim

Arkadaslar ben de femara kullandım bi de catlama ignesi yaptı doktorum adet gunume 3 gün var acaba hamile kalmış miyim çok heyecanliyim
Canım catlatma iğnesinin adi neydi, kaç ml di yumurtan onu yaptıgında, bide catlamadığını nasil anladiniz.bu cqtlama olayı muaamma benim için...bu arada inşallah ise yaramistirda güzel haber verirsin bize. ..

bu arada sormak istediğim daha önce femara kullanan pko hastaları varsa adetini düzene giriyor mu femara kullanırken,
biz pko lular hiç düzenli adet olmadığımızdan merak ettim.
Bende pko hastasıyım adetlerim hep düzensizdi bu ilaç düzene sokarmı bilmiyorum ama femara kullandığım ay hamile kaldım etkili bi ilaç kaliteli yumurta olmasını sağlıyomuş inş sende bi an önce alırsın güzel haberi

Canım catlatma iğnesinin adi neydi, kaç ml di yumurtan onu yaptıgında, bide catlamadığını nasil anladiniz.bu cqtlama olayı muaamma benim için...bu arada inşallah ise yaramistirda güzel haber verirsin bize. ..
Ovitrelle sanırım yumurtam 19 mm di üç gün sonra test yaptıracagim bakalım inşallah tutmustur

dün kontrolde 18mm demişti dr, ya çatlamazsa diye endişeliyim alıp iğne vursammı ki, off bugün çok karamsarım

Ovitrelle sanırım yumurtam 19 mm di üç gün sonra test yaptıracagim bakalım inşallah tutmustur
İnşallah tutmuştur, sağlıklı bi bebeğin olur .Burada ve diğer topikler de konuştuğum arkadaşlarım için kendime ister gibi kalpten dua ediyorum ve bi an önce bebeklerine kavuşmalar diyorum...Seninde güzel haberlerini bekliyorum.

İnşallah canim isteyen herkese olursa haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…