Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.512
13.704
448
Selam kızlar,

Femara kullanırken döngünün kaçıncı gününde yumurtlamanız oldu? Benim yarın 10.gün olacak, doktor kontrolüm var ama ovulasyon testi henüz pik değil. Testlerimi ekliyorum. Doktorum da perşembe günü yurt dışına çıkıp, haftaya salı gelecekmiş yani döngümün 16.günü işe başlayacakmış.
Yarın yumurtlama olmazsa , büyük ihtimalle doktorum yurt dışına çıkmış olacak bu süreçte 🤷 başka doktora mı gitsem, ne yapsam bilmiyorum.

Eklentiler

• 20211012_200449.webp
    20211012_200449.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 150
Canım benim 11.günde 21 mm di yumurtam 12.günde 23 mm di

İkinci aşılamam için bugün yumurta kontrolüm vardı 14üncü günüm ama yumurta tam olgunlaşmadı bi kaç gün daha beklemeliyim. Gecen ay 13üncü gün gereken olgunluktaydı 😕

Ovulasyon testi ile takip ettin mi canım?
Ettim canım pik değildi laboquick markaydı ovu testi, doktor ultrasonda söyleyince şaşırmıştım. 3 yumurtam vardı 10.gün 21 mm 17 mm 13 mm belkide büyüklükleri farklı olduğu için pik değildi 🤷🏻‍♀️

Ettim canım pik değildi laboquick markaydı ovu testi, doktor ultrasonda söyleyince şaşırmıştım. 3 yumurtam vardı 10.gün 21 mm 17 mm 13 mm belkide büyüklükleri farklı olduğu için pik değildi 🤷🏻‍♀️
Ovulasyon testleri de yanıltabiliyor demek ki 🤷 çatlatma iğnesi vurdu mu peki

Ovulasyon testleri de yanıltabiliyor demek ki 🤷 çatlatma iğnesi vurdu mu peki
Bencede yanıltıyor. Bu arada bende de pko olabilir mi diye şüphelenmişti dr amh 4.33 çıkmıştı. Ama pko olsa bu kadar güzel sonuç vermez femara ve klomene demişti doktor. Çatlatma iğnesi vurmuştu 2 gün sonra, hatta acele etmişti yumurtalar büyüktü diye

Selam kızlar,

Femara kullanırken döngünün kaçıncı gününde yumurtlamanız oldu? Benim yarın 10.gün olacak, doktor kontrolüm var ama ovulasyon testi henüz pik değil. Testlerimi ekliyorum. Doktorum da perşembe günü yurt dışına çıkıp, haftaya salı gelecekmiş yani döngümün 16.günü işe başlayacakmış.
Yarın yumurtlama olmazsa , büyük ihtimalle doktorum yurt dışına çıkmış olacak bu süreçte 🤷 başka doktora mı gitsem, ne yapsam bilmiyorum.
Elinizde femara kaldımı kalanı bana sata bilir misiniz acaba

Elinizde femara kaldımı kalanı bana sata bilir misiniz acaba
Elimde 10 tane var ama belki bu ay yeniden kullanırım canım. Bi kutu da 30 tane var, her ay 10 tane kullandım. Şimdi son 10 kaldı, sende bir kutu alsan 3 ay kullanırsın

Elimde 10 tane var ama belki bu ay yeniden kullanırım canım. Bi kutu da 30 tane var, her ay 10 tane kullandım. Şimdi son 10 kaldı, sende bir kutu alsan 3 ay kullanırsın
Anladım çok sağol teşekkür ederim fiyatı biraz yüksek benimde şimdi elimde yok o yüzden 1 aylık alacam

Anladım çok sağol teşekkür ederim fiyatı biraz yüksek benimde şimdi elimde yok o yüzden 1 aylık alacam
Eğer bu ay gebelik oluşursa sana kargoyla gönderirim canım. Sadece kargo ücreti verirsin ama sonucumun belli olmasına daha 4-5 gün var

Back
X