• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FEMARA KULLANANLAR

seymaokr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2023
89
16
3
26
Kızlaar selam geçen ay klomen ve ovitelli kullandım gebelik oluşmadı bu ay femaraya başlıcam 5 gün kullanıcam bugün başlıcam inşallah femara ile olumlu sonuç alanlar yazabilirmii🙃

Kızlaar selam geçen ay klomen ve ovitelli kullandım gebelik oluşmadı bu ay femaraya başlıcam 5 gün kullanıcam bugün başlıcam inşallah femara ile olumlu sonuç alanlar yazabilirmii🙃
Doktorum klomenin rahim duvarını incelttiğini söyledi bende Kasım'da femaraya başlıyacağım olumlu geri dönüş alanlar yazarsa sevinirim

Ben onu bilmiyodum kullandım yumurtlarım çok güzel geliştide ama malesef olmadı bakalım bu ay femara kullanıcam

Ben de bugün başladım femara kullanmaya 2.aşilamam olacak inşallah güzel haberler alırız bu ay 🙏
İlkinde ben de klomen ve ovitrel ve sonrasında progestan kullanmıştım tutmadı .

Doktorum klomenin rahim duvarını incelttiğini söyledi bende Kasım'da femaraya başlıyacağım olumlu geri dönüş alanlar yazarsa sevinirim
İlk aşılamada klomen kullandım benim de aşılama zamanı rahim duvarı yeteri kalınlıkta değildi Dr önemsemedi ama belki o yüzden gebelik olmadı

İlk aşılamada klomen kullandım benim de aşılama zamanı rahim duvarı yeteri kalınlıkta değildi Dr önemsemedi ama belki o yüzden gebelik olmadı
Olabilir çünkü bana bunu doçent söyledi şimdi hala tedavi görüyormusunuz

Merhaba, bende famera ve ovitrella iğne kullandım. 24 nde aşılama oldum, bugun bır hafta oldu.. ınsallah saglıklı sekıdle nasip eder Rabbim bana ve isteyen herkese, aminn

Bana yardım edermisiniz lütfen, ben 35 günde bir regl oluyorum. Bu gün reglimin son günü (31 ekim) dr. Bana 5 gün kullanmam için ferama isimli ilaç yazdı. Ancak eşim görevde. Biletleri alacağız. Bizim kafamıza şu takıldı. Regl takip uygulamasında takvimin bize gösterdiği ovulasyon haftası bu ilaçdan dolayı değişecek mi değişmeyecek mi? Bir şey anlamadık. Yani biz yine takvimde görünen tarih aralığında mı buluşalım ???
826be215-fa0f-442e-9bbb-fc74825f2be6.webp

Bana yardım edermisiniz lütfen, ben 35 günde bir regl oluyorum. Bu gün reglimin son günü (31 ekim) dr. Bana 5 gün kullanmam için ferama isimli ilaç yazdı. Ancak eşim görevde. Biletleri alacağız. Bizim kafamıza şu takıldı. Regl takip uygulamasında takvimin bize gösterdiği ovulasyon haftası bu ilaçdan dolayı değişecek mi değişmeyecek mi? Bir şey anlamadık. Yani biz yine takvimde görünen tarih aralığında mı buluşalım ??? Eki Görüntüle 3327176
Canım şimdi femara kullanıyosun 5 gün sonra doktorum kontrole çağırıyp yumurtalıkların büyümesine bakıyo eğer istediği büyüme gerçekleştiyse çatlatma iğnesi veriyo yani sen bu günlerini kafandan çıkar iğneyi olduktan sonra doktor ilişki günleri veriyo mesela iğneyi vurdurduğun zaman 3 gün üst üste ilişki veya bigün arayla bence iğneni olve ondan sonra biletini al

Meraba bu ay iğne olmadım canım femara kullandıö ovülasyon testi ile kontrol ediyorum kendimi
Peki kendin mi istedin böyle olmasını Dr mu önerdi.
Benim de bu ay femaradan kaynaklı galiba reglim kesilmedi 9.gundeyim ve bitecek gibi de durmuyor son gün lekelenmesi gibi değil çünkü daha fazla geliyor. Kontrolde bugün yumurtam 14 mm olmuş rahim 4 mm dedi. İyice kaygım arttı. İhtimal düşükse boşuna aşılama olmak istemiyorum 🤷🏻‍♀️

Peki kendin mi istedin böyle olmasını Dr mu önerdi.
Benim de bu ay femaradan kaynaklı galiba reglim kesilmedi 9.gundeyim ve bitecek gibi de durmuyor son gün lekelenmesi gibi değil çünkü daha fazla geliyor. Kontrolde bugün yumurtam 14 mm olmuş rahim 4 mm dedi. İyice kaygım arttı. İhtimal düşükse boşuna aşılama olmak istemiyorum 🤷🏻‍♀️
Ben kendim istedim en son cuma gittim 14 mm di ve 1gün arayla ovülasyona başladım git gide koyulaşıyor benimde tam tersi ilacı kullanınca sanki adetim daha kısa sürdü gibi geldi bana zaten ben bu ay ilaçla olmazsa biraz kendim denemek istiyorum çünkü gerçekten doktora gitmek psıkolojimi çok etkiliyo ve yıpranıyorum Allaha şükür bi sorunum yok çünkü

Ben kendim istedim en son cuma gittim 14 mm di ve 1gün arayla ovülasyona başladım git gide koyulaşıyor benimde tam tersi ilacı kullanınca sanki adetim daha kısa sürdü gibi geldi bana zaten ben bu ay ilaçla olmazsa biraz kendim denemek istiyorum çünkü gerçekten doktora gitmek psıkolojimi çok etkiliyo ve yıpranıyorum Allaha şükür bi sorunum yok çünkü
Gerçekten öyle muayene takip hepsi ayrı psikoloji bozuyor ama beni en çok kullandığım ilaçlar etkiliyor. Nerdeyse bütün yan etkilerini yaşıyorum depresyon agresif sinirlilik hali yapıyor bende özellikle. Fiziksel yan etkileri de korkutuyor bizde de bir problem teşhis edilemedi. Durduk yere ilaç kullanıp hormonlarımi bozmaktan korkuyorum. Oluruna bırakmak için de yaşım geçiyor 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

İlk aşılamadan sonra ara verdim bu ay tekrar gittim aşılama için femarayla başlattı
Merhaba ben de femara ovitrelle aşılama sonrası progestan kullandım benim aşılama yapıldığı gün 5.7 mm di ben de rahim duvarına bağlıyorum nedense tutmamasını. İlk aşılamamdı. Siz rahim duvarı için ne kullandınız acaba?

Merhaba ben de femara ovitrelle aşılama sonrası progestan kullandım benim aşılama yapıldığı gün 5.7 mm di ben de rahim duvarına bağlıyorum nedense tutmamasını. İlk aşılamamdı. Siz rahim duvarı için ne kullandınız acaba?
Benim son kontrolde rahim kalınlığım 12 mm di femarayla. Başka bişey kullanmadim. İnsan vücudu her ay farklı oluyor anlaşılan. Belki de klomen femara farkı oldu bilmiyorum.
Ama bu seferde ilaç fazla gelmiş fazla sayıda yumurta büyümüş dedi Dr diğerleri de tam büyümeden en büyük yumurtam 18 mm de ovitrelle verdi. Ama yine tutmadı 🤷🏻‍♀️ bıraktım tedaviyi gitmedim tekrar

Benim son kontrolde rahim kalınlığım 12 mm di femarayla. Başka bişey kullanmadim. İnsan vücudu her ay farklı oluyor anlaşılan. Belki de klomen femara farkı oldu bilmiyorum.
Ama bu seferde ilaç fazla gelmiş fazla sayıda yumurta büyümüş dedi Dr diğerleri de tam büyümeden en büyük yumurtam 18 mm de ovitrelle verdi. Ama yine tutmadı 🤷🏻‍♀️ bıraktım tedaviyi gitmedim tekrar
İnşallah pozitif görürsünüz bu sene 🙏🏼❤️ Benim de ilk aşılamamdı femarayla tek yumurtam büyüdü 17 mm de çatlattık ama olmadı. Ben de acaba rahimle mi alakalı diye düşünüyordum ama galiba fark etmiyor tutmak istedikten sonra her şekilde oluyor anladığım kadarıyla. Rabbim en kısa sürede yüzümüzü güldürsün ya çok yorucuymuş gerçekten 😔

Back
X