- 26 Ekim 2023
- 92
- 108
- 13
- 23
- Konu Sahibi ecembrkyldrm
-
Merhaba bende merak ediyorum bu ay kullanmaya basladim bitti simdi. Olumlu sonuc alan varsa yazabilir miBugün kullanmaya başladım kullananlar ve işe yarayan varsa yazabilir mi?
Bende bu ay başladım bakalım inşallah olumlu sonuçlar alırızMerhaba bende merak ediyorum bu ay kullanmaya basladim bitti simdi. Olumlu sonuc alan varsa yazabilir mi
Ben geçen ay kullandım çatlatma iğnesi ile 2 yumurta oluşmuş biri kist oldu ama diğeri ne alemde bilmiyorum gebelik oluşmadı malesefBugün kullanmaya başladım kullananlar ve işe yarayan varsa yazabilir mi?
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok sevindim sizin adınızaBen femara kullandım ve ilk aşılamada hamile kaldım
Amin,isteyen herkesin sağlıklı hayırlı evladı olsun inşallah (hamile duası kabul olsun inşllh)Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok sevindim sizin adınıza
Merhaba kullanmadan önce erkek için sperm testi aliyorlarmiMerhaba bende merak ediyorum bu ay kullanmaya basladim bitti simdi. Olumlu sonuc alan varsa yazabilir mi
Merhaba ilacı kullanmadan önce erkegin sperm değerlerine bakiyorlarmiBugün kullanmaya başladım kullananlar ve işe yarayan varsa yazabilir mi?
Merhaba kullanmadan önce erkeğin sperm değerlerine bakiyormu doktorBen geçen ay kullandım çatlatma iğnesi ile 2 yumurta oluşmuş biri kist oldu ama diğeri ne alemde bilmiyorum gebelik oluşmadı malesef
Evet bakıyorlar bizden istenmişti biz yaptırdıkMerhaba ilacı kullanmadan önce erkegin sperm değerlerine bakiyorlarmi
Bizden istemedilerMerhaba kullanmadan önce erkek için sperm testi aliyorlarmi
Sperm hareketliliğine falan bakıyorlar bide bir sorun varsa takviye veriyorlar diye biliyorumBizden istemediler
Güzel haberler alalım inşallahBende bu ay kullandım. Sonuçlar güzel olsun
Aminnn.Güzel haberler alalım inşallah
Kaç ay öncesinde yaptırmıştık onu doktor istemişti eğer erkek de sorun yoksa ona göre yol izleniyorMerhaba kullanmadan önce erkeğin sperm değerlerine bakiyormu doktor
merhaba ben de bu ay başlayacağım sonuç alabildiniz mi?Bende bu ay kullandım. Sonuçlar güzel olsun
Cok şükür şuan 6 haftalık hamileyim.merhaba ben de bu ay başlayacağım sonuç alabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?