- Konu Sahibi ecembrkyldrm
-
Darısı başıma inşallah günde 1 tane mi kullandınız 2 tane mi?Cok şükür şuan 6 haftalık hamileyim.
Amin tum isteyenlere bana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Ben femara yi sabah akşam 5 gün kullandımDarısı başıma inşallah günde 1 tane mi kullandınız 2 tane mi?
Amin canım hayırlısıyla kucağına al inşAmin tum isteyenlere bana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Ben femara yi sabah akşam 5 gün kullandım
8+2 olduk çok şükür isteyen herkese nasip etsin rabbimmerhaba ben de bu ay başlayacağım sonuç alabildiniz mi?
Amin canım hayırlısıyla kucağına al inş
Takviye olarak başka ilaç kullandın mı? 13 aydır deniyoruz olmadı geçen ay klomen kullandım çok fazla yan etki yaptı sonuç ta alamadık bu ay femaraya başladım sabah akşam kullanıyorum reglin 3. Günde başladım 5 gün kullanacağımAmin tum isteyenlere bana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Ben femara yi sabah akşam 5 gün kullandım
Reglin 5. Günü başlanıyor 5 gün sabah akşam içiliyor gün aşırı ilişki demişti doktorumTakviye olarak başka ilaç kullandın mı? 13 aydır deniyoruz olmadı geçen ay klomen kullandım çok fazla yan etki yaptı sonuç ta alamadık bu ay femaraya başladım sabah akşam kullanıyorum reglin 3. Günde başladım 5 gün kullanacağım
Femara ne için kullanılır acaba benim hem AMH düşük hemde yumurta kalitesiz8+2 olduk çok şükür isteyen herkese nasip etsin rabbim
Kaliteli ve olgun yumurta elde etmek için kullanılıyor femaraFemara ne için kullanılır acaba benim hem AMH düşük hemde yumurta kalitesiz
Amin canmAmin canım hayırlısıyla kucağına al inş
Folbiol folik asit, b12 kullandım canm. Doktor doktorlundeTakviye olarak başka ilaç kullandın mı? 13 aydır deniyoruz olmadı geçen ay klomen kullandım çok fazla yan etki yaptı sonuç ta alamadık bu ay femaraya başladım sabah akşam kullanıyorum reglin 3. Günde başladım 5 gün kullanacağım
Ben de kullandım 30 haftalık hamileyim ilk kullanımda sonuç aldım 2 yumurtam oluştu vajinal ultrasonla her hafta takip etti doktorum. Yumurtlar kendiliğinden çatladı iğneye gerek kalmadan hamile kaldımmerhaba ben de bu ay başlayacağım sonuç alabildiniz mi?
Peki tek başıma alabilirmiyim eczanedenKaliteli ve olgun yumurta elde etmek için kullanılıyor femara
Reçetesiz verilmiyor diye biliyorum doktor eşliğinde alınması gereken bi ilaçPeki tek başıma alabilirmiyim eczaneden
Teşekkür ederim bilginiz içinReçetesiz verilmiyor diye biliyorum doktor eşliğinde alınması gereken bi ilaç
Bende ilk kullanımda sonuç aldım çok şükür iğneye gerek kalmadı benim yumurta takibi yapılmamıştı ama gün aşırı ilişki dedi o şekilde gebelik oluştuBen de kullandım 30 haftalık hamileyim ilk kullanımda sonuç aldım 2 yumurtam oluştu vajinal ultrasonla her hafta takip etti doktorum. Yumurtlar kendiliğinden çatladı iğneye gerek kalmadan hamile kaldım
Rica ederimTeşekkür ederim bilginiz için
Anladım canım ben de kullanıyorum onları benim hiç bir sebebi yokken olmuyor hayırlısı artık cevap verdiğin için teşekkür ederimFolbiol folik asit, b12 kullandım canm. Doktor doktorlunde
Çok sevindimBen de kullandım 30 haftalık hamileyim ilk kullanımda sonuç aldım 2 yumurtam oluştu vajinal ultrasonla her hafta takip etti doktorum. Yumurtlar kendiliğinden çatladı iğneye gerek kalmadan hamile kaldım
Hayırla sağlıkla gelsin inş8+2 olduk çok şükür isteyen herkese nasip etsin rabbim
Alabilirsin canım ben aldım doktorumun muayenehanesi var reçetem yoktu o yüzden . Eczane reçetesiz alabilirsiniz dedi . Zaten devletin karşıladığı bir ilaç değilPeki tek başıma alabilirmiyim eczaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?