- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Piraye2612
-
MerhabaMerhaba bende klomen sonrası femera kullandım bu ay bendede adet konusunda değişiklik olmadı ama klomen kist yaptı 2 ay bekledik kisti gitsin die o zaman adet sürem kısaldı mesela olabilir yan etki yapmış olabilir ama bence yumurta büyüklüğü ve çatlaması önemli nası gidiyor peki şimdi
Siz tekrardan gittiniz mi durumunuz nedir suanevet oldum ama kontrolde istediğim boyutta değil yumurtalar yarın yaptır iğneyi dedi tekrar kontrole çağırmadı anlamadım ayın 1inde yaptırdım iğneyi
test negatif regl bekliyorumSiz tekrardan gittiniz mi durumunuz nedir suan
Allahtan ümit kesilmez. Regl başlamadığı sürece umut vardır. İnşallah güzel haberler alırsınız. Bende 14 günü bekliyorumtest negatif regl bekliyorumama hissetmiştim olmadığını
kaçıncı gününüzdesiniz ? olsa çıkardı erken gebelik testinde malaesef hemen olsunda tekrar başlayalım istiyorum geçiktirmesin bizi :)))Allahtan ümit kesilmez. Regl başlamadığı sürece umut vardır. İnşallah güzel haberler alırsınız. Bende 14 günü bekliyorum
İğneyi yaptığım günü sayarsak 3. İlişki sayılırsa 2kaçıncı gününüzdesiniz ? olsa çıkardı erken gebelik testinde malaesef hemen olsunda tekrar başlayalım istiyorum geçiktirmesin bizi :)))
yani bilgi değil keşke olsa okuduğum kadarıyla belirti tam anlamıyla yaşayanlar da bile negatif sonuç olabiliyor hiç belirti olmayanlarda da pozitif benimde bel ve kasık ağrım oldu ara ara ama çok değil bide afedersin akıntım oldu 11.günden sonra ve negatif şimdi regl bekliyorum ağrım var olcam inş hayırlısıyla zor bi süreç düşünme takma diyorlar ama elde değil malesefİğneyi yaptığım günü sayarsak 3. İlişki sayılırsa 2çok yeni daha.. Bilginiz vae sanırım bu konularda değil mi
hadi inşallah ya sorma dinlenmemiz gerekirken hep öyle oluyor kıramıyorsunda hata yapıyoruz amaAynen bizdede öyle. Birde aksilik olacak ya hep misafir hep misafirben hiç bir şey kafama takmamaya çalışıyorum. İyi besleniyorum dinleniyorum bakalım. Benimde bilgim yok sadece buradan okuduklarım. Ama 3.günü de iğnenin bir etki bir ağrı sadece kasıklarda arada bi batma gibi oluyor. Akıntı hiç yok. Belkide belirtiler içinde erken bilemiyorum. 10 15 gün sonra güzel haberler alırım umutlarım boşa cıkmaz