- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- 103
- Konu Sahibi kaymaklisambali
-
Sağolun inşAllah .Femaranın daha etkili oldugunu duydum
Allah gönlünüzdekini versin inşallah
Benimde aynı şekilde bugun 5. Günüm oluyo ilk defa deniyoruz biz deMerhabalar
Pcos hastasıyım . Yaklaşık 1 buçuk senelik evliyim
Bı 8 aydır da deniyoruz hiç hamile kalamadim . Bundan önceki ay doktora ilk kez gittim klomen verdi hiç yumurtam büyümedi direkt ilacı değişip femara verdi ve bir yumurtam büyüdü 21 mm iken ignemi oldum salı günü . Bugün 4.gun .
Merak ediyorum benim gibi olup hamile kalan var mı veya bu ay aynı şekilde deneyenler birbirimize destek olabiliriz.♥
Ayy Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun inşAllahBenimde aynı şekilde bugun 5. Günüm oluyo ilk defa deniyoruz biz de
Rabbim hepimize versin inşAllah tez zamandaBende 5 ay önce femara kullanmıştım yumurtam 21 mm'ken ertesi gün iğne vuruldum sonuç tutmadı☹ ama her bünye bir değil inşallah seninki tutar
Merhaba , inşAllah büyümüştür buraya da yaz olur muMerhaba kizlar, ben gecen ay ilk kez femara kullandim 24 mm 22 mm 18 MM yumurtalarim vardi malesef tutmadi. Bu ay tekrar kullandim yarin adetimin 11. Günü kontrole gitcem insallah yeterince büyümüsdür ve tutar, gecen ay 12. Günde vurulmusdum igneyi, insallah yarin bi gün erken ama yeterince büyümüsdür.
Neden çatlatma iğnesi vermedi acaba ?Kızlar bende bu ay femara kullandım ama doktorum çatlatma iğnesi vermedi. Bende şuan 4. Günümdeyim bekliyorum. İnşallah güzel haberler alırız. Mutlaka burdan yazalım olur mu
Merhaba,Merhaba , inşAllah büyümüştür buraya da yaz olur mu
Benim doktorum bana dedi ki 1 tane yumurtadan fazla istemiyoruz . Fazla olunca tutmuyor . Ben de 21 mm bı tane yumurta vardı . Süper dedi direkt çatlatma ignemi oldum . Yani umudunu yitirme asıl bir yumurta olması gerekiyormuşMerhaba,
Simdi doktordan geliyorum birtane yumurtam 19 MM olmus. Igneyi aldim, yarin kendim vurcam yarina kadar 20 MM olur dedi. Hayirlisi bakalim.. von umutlu degilim, ama allah bilir tabi.
Bilmiyorum ki kendiliğinden çatlayacağını düşündü sanırım. 14 gün sonra adet olmazsan gebelik testi yap eğer adet olursan da bana gel dedi. Doktorumda çok iyi bir prof. Bir bildiği vardır diye düşünüyorum ama benim gibi olan var mı meraj ediyorumNeden çatlatma iğnesi vermedi acaba ?
Tabi hepiniz yazın destek olalım birbirimize
Benim doktorum istediğim olgunluga geldiğinde hiç beklemem garanticiyim akışına bırakmak direkt çatlatma iğnesi veririm ben dedi . Ama tabi istediğim olgunlukta olmalı yumurta dedi mesela benim 21 mm idi . Her doktor farklıdır tabi .Bilmiyorum ki kendiliğinden çatlayacağını düşündü sanırım. 14 gün sonra adet olmazsan gebelik testi yap eğer adet olursan da bana gel dedi. Doktorumda çok iyi bir prof. Bir bildiği vardır diye düşünüyorum ama benim gibi olan var mı meraj ediyorum
Benimkisi de 20 mm idi. Bakalım beklemedeyim. Sizin gebelik oluştu mu acaba?Benim doktorum istediğim olgunluga geldiğinde hiç beklemem garanticiyim akışına bırakmak direkt çatlatma iğnesi veririm ben dedi . Ama tabi istediğim olgunlukta olmalı yumurta dedi mesela benim 21 mm idi . Her doktor farklıdır tabi .
İğneden sonraki 8.gunum şu an belli olmaz . Çok heyecanlıyım bakalımBenimkisi de 20 mm idi. Bakalım beklemedeyim. Sizin gebelik oluştu mu acaba?
İnşallah meleğiniz sizinledirİğneden sonraki 8.gunum şu an belli olmaz . Çok heyecanlıyım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?