Gebeliğe Hazırlık Femara ve ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de sizin gibi femara kullandım. Doktorum 9 gün kullanmamı söyledi. Regl bitiminde rahim filmi çektirdim. Bugün de catlatma ignesi verdi bakalım neler olacak göreceğiz:)
Hadi bakalım inşAllah hepimiz guzel haberi alırız bu ay
Femara 9 gün hiç duymamıştim . Genelde Hep 5 gün kullanıldığını duydum . Sebebi ne acaba . Rahim filmi de bı sure daha olmazsa ben de cektiticem zor mu nasil ? Herkes çok zor diyor korkuyorum

Bende bugün ilk kez kullanmaya basladım 5 gün kullan bittikten 3 gün sonra kontrole gel dedi yani haftaya tekrar cagırdı ne ıcın acaba ıgne mı vurucak

Bana da ilk 5 gün dedi sonra kullanmaya devam etti toplam 9 gün kullanmış oldum heralde yumurtalar daha kaliteli büyüyor. Rahim filmi için Cevat Bayrak hocaya gittim acıdı mı acıyacak mi diye düşünürken film bitti. Bende korku içinde gitmiştim ama hiç düşündüğüm gibi değildi.

Canım ben iki ay denedim birinde iki birinde 3 yumurtam oldu ama biri çatladı tutmadı inşallah senin olur

İğnenin 14.gunu bugün adet oldum ne yapcam bilmiyorum femara adetin 3.gunu başlanıyor ben memlekette yım cuma anca donebilim ne yapcam bilmiyorum kafayı yicem

İğnenin 14.gunu bugün adet oldum ne yapcam bilmiyorum femara adetin 3.gunu başlanıyor ben memlekette yım cuma anca donebilim ne yapcam bilmiyorum kafayı yicem
İnşallah son adetin olur canım. Femara, Klomen gibi ilaçları her gittiğim doktor adetin 5. günü başlattı. Hatta bir seferinde tatildeydim, 6. günü başladım ve toplamda 5 gün kullandırıyorlar zaten. Sorun olacağını düşünmüyorum. Sonrasında mutlaka yumurta takibi için doktora görünmelisin. İnşallah bu yumurtalar sana bebiş olur

Doktorla konuştum canım malesef femara 2. Veya 3. Günü kullanılıyor sonrası için femara yazamam dedi . Ben de başka ilaç kullanmak istemiyorum napcam bilmiyorum şu an o kadar moralim bozuk ki

Doktorla konuştum canım malesef femara 2. Veya 3. Günü kullanılıyor sonrası için femara yazamam dedi . Ben de başka ilaç kullanmak istemiyorum napcam bilmiyorum şu an o kadar moralim bozuk ki
Ben de şuanda Femara kullanıyorum. Aynı klomen gibi kullanmamı söyledi doktor. Tabi hepsinin müdahalesi farklı olabiliyor. Doktorumun bilgisine de çok güveniyorum. Belki adını duymuşsundur. Medipol üniversitesi hastanesinde Prof. Dr. Huriye Ayşe Parlakgümüş.
5. günü başladım. Sabah akşam 5 gün kullanacağım. Bugün son

Moralini hiiiiç bozma, bu ay olmazsa sonraki ay, onda da olmazsa hayırlı bir zamanda. Benim de 2 yılı geçti halen umutla bekliyorum.
Ruh sağlığımızı ayakta tutacağız ki, sağlıklı çocuklar yetiştirelim

Ya Allah Allah o kadar sıkıştım ki şu an 15 saatlik yol napcami şaşırdım doktor asla demiyor sonra başlanır . Dese ona göre kafam rahatlardi ya .
Doktoru hiç duymadım canım ben de İstanbul'dayım prof. Olması çok güzel ama . Acaba ona da mı bı gorunsem napsam aklım karmakarisik . Muayene ücreti ne kadar acaba canım.
Rabbim inşAllah tez zamanda kucaklarimizi doldursun

Amin canım, ne güzel dua öyle

Doktorum çok güzel açıklama yapıyor. Whatsapp'tan da sorularımı cevaplıyor sağolsun.

Muayene ücretini inan bilmiyorum. Medipolde akademik personel olduğunda muayene ücretsiz oluyor. Ben de öyle başladım Ayşe hanıma.
Reçetesiz alınmıyor mu bu ilaç? Bir eczaneden alsan?

Eklentiler

• Adsız.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 101
Aslında istanbulda evimde var ilaç çünkü kutuda 30 tane vardı 10 tane kullandım bu ay. 20 si kaldı yani . Ama doktor ultrasonla görmeden hangi gün başlanacağını bilemem ama 2. Veya 3. Günü oluyor diğer günler femara olmaz diyor . Elim ayağıma dolaştı

Sen de haklısın canım. O zaman her şeyde bir hayır var deyip kendi akışına bırakmak lazım.

Hanimlar Merhaba
Ben 29 temmuzde catlatma ignesi oldum ve 31 temmuzda idrar yolu enfeksiyonu oldugum icin acile gittim. Doktora gebelik icin tedavi goruyorum dedigim icin kanda beta hcg ye bakti. 62.24 cikti. Sizce gebelik var mi ? Igne bu kadar yukseltmiyor degeri diye biliyorum ama emin olamadim

Tekrar vermen gerekiyor bence canım . 2 gün çok kısa bi zaman iğneden sonra. Hayırlısı olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…