Gebeliğe Hazırlık Femara ve ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar vermen gerekiyor bence canım . 2 gün çok kısa bi zaman iğneden sonra. Hayırlısı olsun inşAllah
aslında beta hcg ye baktırmak için gitmedim. doktora durumu anlatınca ilaç vermek için baktı ve bana dedi ki iğne bu kadar yükseltmez siz yine de dikkatli olun. Kendi doktorum da aynı şeyi söyledi gebeliğin ilk dönemiyle birleşip bu kadar yükselmiş olabilir dedi. bakalım bekliyoruz :)

İnşAllah öyledir canım. Daha sonra bir daha mı vermeni söyledi doktor ? :)

Ben femara ile her seferinde hamile kaldim fakat 2 dis gebelik ve bir belirsiz gebelikle sonlandi,oldukca etkiliama sonu hayirli olsun cift cizgiye sevinmek yeterli olmuyor,cift cizgi,rahme gitmesi,kalp atisi....allah herkese sabir versin..

Ben femara ile her seferinde hamile kaldim fakat 2 dis gebelik ve bir belirsiz gebelikle sonlandi,oldukca etkiliama sonu hayirli olsun cift cizgiye sevinmek yeterli olmuyor,cift cizgi,rahme gitmesi,kalp atisi....allah herkese sabir versin..
Tabiki öyle Rabbim sağlıklı bebek nasip etsin .
Şimdi hangi tedaviyi uyguluyorsun canım veya bebeğin var mı ?

Su an ari sutlu propolisli ham bal ve elma sirkesi aspir yagi,keten tohumu ve corek otu yagi iciyorum.bebek maalesef yok.bir iki ya sora tekrar dr ye gidecegim..

Klomenle bende ilk ay 1 yumurta oldu ikinci ay 3yumurta ama 9mmdekaldi büyümedi 3cu ayda tek yumurta 19 mm oldu ama catlatma ile bile hamilelik olmadı bu ay 4cu ay femara estrofem glifor coraspirin başladık bakalım hayirlisi pazartesi yumurta takibine gidicem ilk femara denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…