Jinekoloji Femara ve ovitrelli çatlatma iğnesi

aysenurr1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
20
3
1
23
Daha önce klomen ve ovitrelle kullanıyordum bu ay femara ve çatlatma iğnesi yaptı doktorum bugün 11. Gün aşırı halsizlik devamlı uyku hali ve kasık ağrısı var bu durumu yaşayan var mı kızlarrr

Daha önce klomen ve ovitrelle kullanıyordum bu ay femara ve çatlatma iğnesi yaptı doktorum bugün 11. Gün aşırı halsizlik devamlı uyku hali ve kasık ağrısı var bu durumu yaşayan var mı kızlarrr
Merhaba . Bend birazdan kontrole gideceğim. Klomen kullanıp yumurtalarımı gözlemlemişti doktorum. Pazartesi 19 du bugün bir kez daha kontrol edip iğneye gerek duyup duymayacağını söyleyecek.
Sizin nasıl oldu süreciniz. İğneyi eczaneden mi alıyoruz yoksa hastanede mi vuruyor.? Bir de sürecinizi banada kısaca anlatır mısınız Rabbim muradınızı nasip etsin hayırlısıyla inşallahhh

Amin öncelikle hepimizin nasip etsin. İlacı kullandıktan sonra bakıyor doktorumuz iğneye gerek varsa söylüyor eczaneden alıyorsunuz 612 tl gibi bir fiyat var iğneyi kendin vuruyorsun evde çok kolay vurduktan 36 saat ilişki başlıyor günleri aksatmayın

Teşekkür ederim , çok sağolun Kontrole gittim iğneye gerek kalmadığını söyledi.Dün ovülasyon yapmıştım ,çatlamam olmuş . Dün denemede yapmıştık bü yüzden. Bugün ve yarın denesek yeterli olur sanırım

Bu 1 haftayı iyi değerlendirin umarım gönlünüze göre olur

Ya bu ilişki günleri beni çok geriyor iğneden 12 -36 saat sonra iki gün ilişki önerdi bir gün ara verip tekrar ama ben 36. Saat gecesi yapamadık maalesef 40-48 saatlerde de tutma ihtimalı var mı hiç uyanıyoruz şu günlere

4-5 saat pek bir şey fark ettirmez diye düşünüyorum zaten o gelmek istiyorsa inanın hiç fark etmez eskiden annelerimiz yumurtlamaya göre mi gebe kalmış sanki stres olmayın sırf iğne için birliktelik yaşamayın olumsuz etkiler sizi 4 yıldır tecrübeli olarak konuşuyorum biraz rahatlayın

Evet çok haklısınız saatle yönetebileceğimiz bir şey değil . Nasipse bir şekilde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…