Femarayla yumurtaları büyümesine rağmen hamile kalamayanlar

Benim 24 mm iken gebelik olmadı hem de adetin 8. Günü falan bu ölçüdeydi. Takipsiz 4 ay daha denedik olmadı bu arada çatlama iğnesi yapılmadı. 1 yıl sonra tüp bebeğe başlamadan bir kere daha deneyeyim dedim yine takipsiz iğnesiz gebelik oldu. O bebeğimi genetik sebepli kaybettim. 2 ay sonra ilaçsız hamile kaldım

merhaba, inşallah bir an evvel güzel haberler alırsınız dilerim öncelikle
ben de pkoluyum hem de baya ileri. ama benim doktorum ilk femara kullandığımda yumurtalarım beklenenden küçük kalınca çatlatma iğnesi vs vermeden ilişki deneyin olmazsa gonal f ye geçeceğiz demişti. 3 kere femara denemek diye bir kural olduğunu sanmıyorum. eğer talep edebiliyorsanız gonal f isteyin ya da etkisi femaraya göre nedir bilmiyorum ama araştırın klomen isteyin.
bir de herkes söylüyor şimdi biliyorum ama gerçekten bebek beklentisine girmeyin. deneyin , oldusunu olmadısını bırakın

ha bi de belki işe yararsa; ben takviye olarak femaraya başlamadan önce inositol kullanmıştım 3 ay. femaraya başladığımda da proxyfemin kullandım 1 ay. Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iğne istedim ama femara da israr etti femarayla yumurtalar çok güzel büyüyor çünkü bu ay iğne verecek gonalf kullanacağım uzun zamandır gynositol kullanıyorum yarında tekrardan hsg çekilecek inşallah tüpler açıktır hiçbir sıkıntı yoktur

inşallah sıkıntısız hsg olur, varsa bi sorun da hem açılmış olur. şifa olsun gynositolün içeriğini tam bilmiyorum ama proxyfemin de inofolice göre mesela ekstra olarak hayıt ekstratı var. bence doktorunuza bi sorun bu takviyeyi.

* inofolic kullandım inositol için yukarıda yanlış yazmışım. sizin gynositole denk oluyor galiba.

Evet aynı içeriklere sahip inşallah içimde bir korku var umarım güzel sonuçlar alırım

Femara yi 5 gun kullanip 5 gun sonra iliskiye girin dedi doktor. Yani tam bittigi gun mu denemeliyiz yoksa 6. Gun mu. Kafam karisti

Kızlar merhaba aranızda femara kullanıp yumurtaları büyümesine rağmen hamile kalamayan var mı
Merhabalar,
Tam 5 ay boyunca femara ile yumurtam büyütüldü. Bir tanesinde hatta 3 büyük yumurtam oluştu. Fakat hamile kalamadım. Bir tanesinde yine 2 yumurtam oldu aşılama yaptık, malesef olumsuz.
Sonra kendiliğinden hamile kaldım. :))
Umutsuzluğa kapılmayın asla. Ben kapıldım oradan biliyorum. Ama oluyormuş meğer.

Ahh ahh keşke kapılmadan yaşayabilsem etrafımda o kadar baskı var ki resmen bu ay hsg çekildim korunuyorum o kadar rahatım ki kocamla birlikte olup eğlenmeyi özlemişim diyorum 1 yıldır kafamızda hep çocuk vardı inşallah diğer ay sonuç alırım bende aklımdan çıkaramıyorum ne yazıkki keşke yapsam ama olmuyor diğer ay da olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz

Canım ovulasyon testiyle takip edebilirsin ordan bak çatladıgı gün ve ondan iki gün önce ilişkiye gir bence
O da olmuyor. Ilac bittikten sonra ki 5 gun iliski yasakmis. Tam bittigi gun ovulasyon oluyor. Bir gun sonrasi ovulasyon bitmis oluyor. Nasil denk getiririm bilmiyorum. Insallah bu ay tutar

O da olmuyor. Ilac bittikten sonra ki 5 gun iliski yasakmis. Tam bittigi gun ovulasyon oluyor. Bir gun sonrasi ovulasyon bitmis oluyor. Nasil denk getiririm bilmiyorum. Insallah bu ay tutar
Nasıl ya ilaç bitikten 5 gün sonra yasak bana hiçbir doktor öyle bir şey demedi aksine ne kadar çok yaparsanız o kadar iyi dediler

Nasıl ya ilaç bitikten 5 gün sonra yasak bana hiçbir doktor öyle bir şey demedi aksine ne kadar çok yaparsanız o kadar iyi dediler
Gercekten mi ayni olac degil mi femara. Ankarada recai papuccu doktorunun asistani soyledi. Adetin 5. Gunu sabah aksam ilaci alicam. Sonraki 5 gun iliski yasak. 6. Gun gun asiri iliski. Ovulasyonu hic turturamiyorum bu sekilde. Son iki sansim kaldi.

Gercekten mi ayni olac degil mi femara. Ankarada recai papuccu doktorunun asistani soyledi. Adetin 5. Gunu sabah aksam ilaci alicam. Sonraki 5 gun iliski yasak. 6. Gun gun asiri iliski. Ovulasyonu hic turturamiyorum bu sekilde. Son iki sansim kaldi.
Sanırım sperm biriksin diye öyle söylemiş doktorunuz zaten adetken birliktelik olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…