- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
8. Doktorum eşim artık hayatta değiştirmez o da cok yoruldu bellide sürekli değiştirdiğim için böyle olmuştur diyorummutlaka iyi bir doktor arastır canım, doktoruna güven süreci de akısına bırakmaya calıs. biliyorum soylemesi kolay ama stresle hic olmuyor. güzel düşün
Anladım canım, sen elinden geleni yapmıssın, bundan sonrasında biraz tevekkül etmeye calıs, dogal yolla olacaktır inşallah8. Doktorum eşim artık hayatta değiştirmez o da cok yoruldu bellide sürekli değiştirdiğim için böyle olmuştur diyorum
İnşallah canım inşallahSeni çok iyi anlıyorum canım, bende stres yapmıyorum diyordum beynimi kandırmaya çalışıyordum, bir süre ara vermeni öneririm emin ol daha rahat olacaksın, kendiliğinden olacak inanıyorum
İnşallahh dua edinAnladım canım, sen elinden geleni yapmıssın, bundan sonrasında biraz tevekkül etmeye calıs, dogal yolla olacaktır inşallah
merhaba, inşallah bir an evvel güzel haberler alırsınız dilerim öncelikleZaten en büyük düşmanım stres cok yapmıyorum yani aklıma getirmemeye çalışıyorum adet olduğum gün ağlamaya başlıyorum bu ay takmıcam diyorum yine aynı 3 kez femara deneme politikası varmış ve hep yumurta büyüklükleri normaldi rahimde bir şey yok eşimin sperm testinde bir şey yok kilom yok vücudum femaraya alıştı resmen içi boş büyütüyor kalitesiz büyütüyor ya da iki tüpümde tıkalı başka bir açıklaması yok işte
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için iğne istedim ama femara da israr etti femarayla yumurtalar çok güzel büyüyor çünkü bu ay iğne verecek gonalf kullanacağım uzun zamandır gynositol kullanıyorum yarında tekrardan hsg çekilecek inşallah tüpler açıktır hiçbir sıkıntı yokturmerhaba, inşallah bir an evvel güzel haberler alırsınız dilerim öncelikle
ben de pkoluyum hem de baya ileri. ama benim doktorum ilk femara kullandığımda yumurtalarım beklenenden küçük kalınca çatlatma iğnesi vs vermeden ilişki deneyin olmazsa gonal f ye geçeceğiz demişti. 3 kere femara denemek diye bir kural olduğunu sanmıyorum. eğer talep edebiliyorsanız gonal f isteyin ya da etkisi femaraya göre nedir bilmiyorum ama araştırın klomen isteyin.
bir de herkes söylüyor şimdi biliyorum ama gerçekten bebek beklentisine girmeyin. deneyin , oldusunu olmadısını bırakın
ha bi de belki işe yararsa; ben takviye olarak femaraya başlamadan önce inositol kullanmıştım 3 ay. femaraya başladığımda da proxyfemin kullandım 1 ay. Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah.
Evet aynı içeriklere sahip inşallah içimde bir korku var umarım güzel sonuçlar alırıminşallah sıkıntısız hsg olur, varsa bi sorun da hem açılmış olur. şifa olsungynositolün içeriğini tam bilmiyorum ama proxyfemin de inofolice göre mesela ekstra olarak hayıt ekstratı var. bence doktorunuza bi sorun bu takviyeyi.
* inofolic kullandım inositol için yukarıda yanlış yazmışım. sizin gynositole denk oluyor galiba.
Çatlatma iğnesi vermedi öiFemara yi 5 gun kullanip 5 gun sonra iliskiye girin dedi doktor. Yani tam bittigi gun mu denemeliyiz yoksa 6. Gun mu. Kafam karisti
Yok vermedi niye vermedi bilmiyorum. Keske verseydi nasil catlaticam ben yumurtayiÇatlatma iğnesi vermedi öi
Canım ovulasyon testiyle takip edebilirsin ordan bak çatladıgı gün ve ondan iki gün önce ilişkiye gir benceYok vermedi niye vermedi bilmiyorum. Keske verseydi nasil catlaticam ben yumurtayi
Merhabalar,Kızlar merhaba aranızda femara kullanıp yumurtaları büyümesine rağmen hamile kalamayan var mı
Ahh ahh keşke kapılmadan yaşayabilsem etrafımda o kadar baskı var ki resmen bu ay hsg çekildim korunuyorum o kadar rahatım ki kocamla birlikte olup eğlenmeyi özlemişim diyorum 1 yıldır kafamızda hep çocuk vardı inşallah diğer ay sonuç alırım bende aklımdan çıkaramıyorum ne yazıkki keşke yapsam ama olmuyor diğer ay da olmazsa tüp bebeğe geçeceğizMerhabalar,
Tam 5 ay boyunca femara ile yumurtam büyütüldü. Bir tanesinde hatta 3 büyük yumurtam oluştu. Fakat hamile kalamadım. Bir tanesinde yine 2 yumurtam oldu aşılama yaptık, malesef olumsuz.
Sonra kendiliğinden hamile kaldım. :))
Umutsuzluğa kapılmayın asla. Ben kapıldım oradan biliyorum. Ama oluyormuş meğer.
O da olmuyor. Ilac bittikten sonra ki 5 gun iliski yasakmis. Tam bittigi gun ovulasyon oluyor. Bir gun sonrasi ovulasyon bitmis oluyor. Nasil denk getiririm bilmiyorum. Insallah bu ay tutarCanım ovulasyon testiyle takip edebilirsin ordan bak çatladıgı gün ve ondan iki gün önce ilişkiye gir bence
Nasıl ya ilaç bitikten 5 gün sonra yasak bana hiçbir doktor öyle bir şey demedi aksine ne kadar çok yaparsanız o kadar iyi dedilerO da olmuyor. Ilac bittikten sonra ki 5 gun iliski yasakmis. Tam bittigi gun ovulasyon oluyor. Bir gun sonrasi ovulasyon bitmis oluyor. Nasil denk getiririm bilmiyorum. Insallah bu ay tutar
Gercekten mi ayni olac degil mi femara. Ankarada recai papuccu doktorunun asistani soyledi. Adetin 5. Gunu sabah aksam ilaci alicam. Sonraki 5 gun iliski yasak. 6. Gun gun asiri iliski. Ovulasyonu hic turturamiyorum bu sekilde. Son iki sansim kaldi.Nasıl ya ilaç bitikten 5 gün sonra yasak bana hiçbir doktor öyle bir şey demedi aksine ne kadar çok yaparsanız o kadar iyi dediler
Sanırım sperm biriksin diye öyle söylemiş doktorunuz zaten adetken birliktelik olmuyorGercekten mi ayni olac degil mi femara. Ankarada recai papuccu doktorunun asistani soyledi. Adetin 5. Gunu sabah aksam ilaci alicam. Sonraki 5 gun iliski yasak. 6. Gun gun asiri iliski. Ovulasyonu hic turturamiyorum bu sekilde. Son iki sansim kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?