- 11 Mayıs 2025
- 47
- -2
- 1
- 28
- Konu Sahibi efnan mira
-
Femera değil de letu varMerhaba ben iki senedir cocuk sahibi olamiyorum doktor Femare ve bir tane daha ilec yazdi ama ben suan kiradayim esim hemofili hastasi ben fmf ve isten cikti suan ic kanamasi oluyor bu ilactan elinde olan yok mu cok pahali alacak durumum yok butun birikimimi ilaçlara harcadim kargo ucreri cok tutmaz sanirim ben de veririm kargosunu nolr
Hangi ildesiniz ben göndereyimMerhaba ben iki senedir cocuk sahibi olamiyorum doktor Femare ve bir tane daha ilec yazdi ama ben suan kiradayim esim hemofili hastasi ben fmf ve isten cikti suan ic kanamasi oluyor bu ilactan elinde olan yok mu cok pahali alacak durumum yok butun birikimimi ilaçlara harcadim kargo ucreri cok tutmaz sanirim ben de veririm kargosunu nolr
Bide diğer ilacı söyler misiniz belki vardır bendeMerhaba ben iki senedir cocuk sahibi olamiyorum doktor Femare ve bir tane daha ilec yazdi ama ben suan kiradayim esim hemofili hastasi ben fmf ve isten cikti suan ic kanamasi oluyor bu ilactan elinde olan yok mu cok pahali alacak durumum yok butun birikimimi ilaçlara harcadim kargo ucreri cok tutmaz sanirim ben de veririm kargosunu nolr
Sivastayim cok teşekkür ederim femera bir de infolic dedi doktor çatlatma ignesi falan anca alabildim gucum kalmadi daha ise de almiyorlar hastaligimdan dolayiHangi ildesiniz ben göndereyim
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim sizi de mutlu etsin belki herkes dusunur alti ustu ne alamiyor diye esim askeri ucretli ve kiramiz 15 bin oldu temizlige de tedavi gordugum için gidemiyorumBide diğer ilacı söyler misiniz belki vardır bende
Nolur dua edin bu ikinci femera denemem bu sefer de olmaz ise doktor rahim filmi istedi kayseride cekiliyormus ve cok pahali kaynanamlar iki senedir cocugum olmadi diye tavırlılar destek olmuyorlar esimden bosanmami bile istiyorlar esim zaten hasta arkamda ama gucu yok Allahim insallah hayirlisi ile olur pisikolojim alt ust olduBide diğer ilacı söyler misiniz belki vardır bende
Doktor femara ve infolic dedi fmf var bende ondan dolayi letu vermedi sanirimFemera değil de letu var
femara yaşadığım şehirde 350 tl. tabii size göre ucuz mu pahalı mı bilemem. ama düşününce eşiniz hastaymış siz de hastaymışsınız. ve bu durumda çocuk yapmak istiyorsunuz. ve bu da doğal yolla olmuyor bunun için ilaç kullanıyorsunuz. çocuğunuz olunca nasıl bakacaksınız merak ettim.Nolur dua edin bu ikinci femera denemem bu sefer de olmaz ise doktor rahim filmi istedi kayseride cekiliyormus ve cok pahali kaynanamlar iki senedir cocugum olmadi diye tavırlılar destek olmuyorlar esimden bosanmami bile istiyorlar esim zaten hasta arkamda ama gucu yok Allahim insallah hayirlisi ile olur pisikolojim alt ust oldu
Hayir 350 lira olsa zaten alirim ben burda 680 lira aldim ilk denemem de durumumuz yok diye cocugumuz olmasin mi her evlenen kadinin hayalidir anne olmak Rabbim büyük rahim filmini keske cekseler ucretsiz doktorun bana dedigi medicana da sivasta 50 bin kayseri de 14 tokat da 18 bin dedi keske oyle olsa zaten direk cektirmeye giderdim ilac tedavisinden once durumum olmadigi icin ben ilac ile deneme yapiyorum eger sivasta ucretsiz ise varsa simdi giderim nerden nasil araştırabilirim sordum sivasta yokmus zaten ozel disindafemara yaşadığım şehirde 350 tl. tabii size göre ucuz mu pahalı mı bilemem. ama düşününce eşiniz hastaymış siz de hastaymışsınız. ve bu durumda çocuk yapmak istiyorsunuz. ve bu da doğal yolla olmuyor bunun için ilaç kullanıyorsunuz. çocuğunuz olunca nasıl bakacaksınız merak ettim.
rahim filmini ücretsiz çekiyorlar. ben hiçbir ücret ödemeden çektirdim.
Nerde cektirdiniz Allahim keske oyle bir sey olsa ben doktorla gorusurken benimle ayni durumda olan hasta bana kayseride cektirdim 14 bin cd ile ile veriyorlar dedifemara yaşadığım şehirde 350 tl. tabii size göre ucuz mu pahalı mı bilemem. ama düşününce eşiniz hastaymış siz de hastaymışsınız. ve bu durumda çocuk yapmak istiyorsunuz. ve bu da doğal yolla olmuyor bunun için ilaç kullanıyorsunuz. çocuğunuz olunca nasıl bakacaksınız merak ettim.
özelde zaten ücretli. tıp fakültesinde ücretsiz orda çektirin. şehir hastanelerinde de ücretsiz biraz sıra beklersiniz sadeceHayir 350 lira olsa zaten alirim ben burda 680 lira aldim ilk denemem de durumumuz yok diye cocugumuz olmasin mi her evlenen kadinin hayalidir anne olmak Rabbim büyük rahim filmini keske cekseler ucretsiz doktorun bana dedigi medicana da sivasta 50 bin kayseri de 14 tokat da 18 bin dedi keske oyle olsa zaten direk cektirmeye giderdim ilac tedavisinden once durumum olmadigi icin ben ilac ile deneme yapiyorum eger sivasta ucretsiz ise varsa simdi giderim nerden nasil araştırabilirim sordum sivasta yokmus zaten ozel disinda
Yani ben hep anne olmak istedimfemara yaşadığım şehirde 350 tl. tabii size göre ucuz mu pahalı mı bilemem. ama düşününce eşiniz hastaymış siz de hastaymışsınız. ve bu durumda çocuk yapmak istiyorsunuz. ve bu da doğal yolla olmuyor bunun için ilaç kullanıyorsunuz. çocuğunuz olunca nasıl bakacaksınız merak ettim.
hayir boyle olsa doktor bilmez mi ydi neden beni gondersin tip fakultesine gidiyorum ben zaten doktorum orda o gonderdi beni ben gidecek durumum yok dedigim icin de ikinci kez ilac denemesi yapalim dedi sivasta tip fakültesinde bu cihazdan yok kiözelde zaten ücretli. tıp fakültesinde ücretsiz orda çektirin. şehir hastanelerinde de ücretsiz biraz sıra beklersiniz sadece
Anne misiniz bilmiyorum amafemara yaşadığım şehirde 350 tl. tabii size göre ucuz mu pahalı mı bilemem. ama düşününce eşiniz hastaymış siz de hastaymışsınız. ve bu durumda çocuk yapmak istiyorsunuz. ve bu da doğal yolla olmuyor bunun için ilaç kullanıyorsunuz. çocuğunuz olunca nasıl bakacaksınız merak ettim.
Ben zaten ayırmıştım ama esim hemofili hastasi be mecbur ona harcamak zorunda kaldım ben kimseden para istemiyorum yanlis anlasilmasin asla bu ilaci kullanip yarida kesen elinde olan birinden de vardir diye sormak istedim sivas eczanesi yazip arayip sorabilirsiniz ilacin fiyatini da ben anne olmayi cok istiyirum durumu olmayan o zaman hic bir sekilde annelik duygusunu tatmasin mi yasim genc olsa toparlanana kadar tabi ki ben de birikim yapmak isterim ama esim de ben de zaten cok genc degiliz lutfen beni de anlayin o bebekleri cocuklari gorunce cok ozlem duyuyorum hevesle bakiyirum hep680 tl ilacı alma durumunuz yokken bebeğin mamasıydı beziydi nasıl yetiseceginizi düşündünüz mü? Hic üzerime vazife değil biliyorum ama bebek söz konusu olunca sormak istedim. Lütfen bebek ihtiyaçları için biraz kenara para koyun ve sonra gebelik planlayın. Bu sizin de iyiliğinize
Simdi tekrardan aradim sordum cekmiyoruz dediler tip fakültesinifemara yaşadığım şehirde 350 tl. tabii size göre ucuz mu pahalı mı bilemem. ama düşününce eşiniz hastaymış siz de hastaymışsınız. ve bu durumda çocuk yapmak istiyorsunuz. ve bu da doğal yolla olmuyor bunun için ilaç kullanıyorsunuz. çocuğunuz olunca nasıl bakacaksınız merak ettim.
50 bin tlye ben aşılama yaptırıyorum büyük şehirde. biraz abartmışlar. en fazla 5bindir rahim filmi siz yanlış anlamışsınızdır. bence şehir hastanesine ve tıp fakültesini arıyıp siz sorun. doktorunuz özel bir hastaneyle falan anlaşmalıysa direkt sizi komisyon almak için oraya da yönlendirebilir. siz kendiniz hastaneyi arıyıp sorun.Hayir 350 lira olsa zaten alirim ben burda 680 lira aldim ilk denemem de durumumuz yok diye cocugumuz olmasin mi her evlenen kadinin hayalidir anne olmak Rabbim büyük rahim filmini keske cekseler ucretsiz doktorun bana dedigi medicana da sivasta 50 bin kayseri de 14 tokat da 18 bin dedi keske oyle olsa zaten direk cektirmeye giderdim ilac tedavisinden once durumum olmadigi icin ben ilac ile deneme yapiyorum eger sivasta ucretsiz ise varsa simdi giderim nerden nasil araştırabilirim sordum sivasta yokmus zaten ozel disinda
Ben sizi gercekten anlıyorum, benim de yavrum var. Ancak gerçekten masraflı bir durum. Sadece anne baba olayım hevesiyle başlayıp da ileriyi planlamazsanız gerçekten mağdur olabilirsiniz. Kendinizi doğacak yavrunuzun yerine koyun, maddi durumu iyi olmayan ve acil durumlarda kullanılacak bir birikimi olmayan bir evde sıkıntı içinde büyümek ister miydiniz? Asla çocuk yapmayın demiyorum yanlış anlamayın ne haddime, öncesinde hazırlık birikim yapın diyorum.Anne misiniz bilmiyorum ama
Ben zaten ayırmıştım ama esim hemofili hastasi be mecbur ona harcamak zorunda kaldım ben kimseden para istemiyorum yanlis anlasilmasin asla bu ilaci kullanip yarida kesen elinde olan birinden de vardir diye sormak istedim sivas eczanesi yazip arayip sorabilirsiniz ilacin fiyatini da ben anne olmayi cok istiyirum durumu olmayan o zaman hic bir sekilde annelik duygusunu tatmasin mi yasim genc olsa toparlanana kadar tabi ki ben de birikim yapmak isterim ama esim de ben de zaten cok genc degiliz lutfen beni de anlayin o bebekleri cocuklari gorunce cok ozlem duyuyorum hevesle bakiyirum hep
Simdi bi arkadas ucretsiz dedi aradim sordum cihaz yok burda dediler kayseri ve tokatta var dediler 50 olmasinin nedeni sivas medicana oldugu icin o yizden kayserri ve tokat 14 bin yok doktorum da devlet hastanesinde komisyon icin falan demedi50 bin tlye ben aşılama yaptırıyorum büyük şehirde. biraz abartmışlar. en fazla 5bindir rahim filmi siz yanlış anlamışsınızdır. bence şehir hastanesine ve tıp fakültesini arıyıp siz sorun. doktorunuz özel bir hastaneyle falan anlaşmalıysa direkt sizi komisyon almak için oraya da yönlendirebilir. siz kendiniz hastaneyi arıyıp sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?