- 11 Mayıs 2025
- 47
- -2
- 1
- 28
- Konu Sahibi efnan mira
-
Bizim birikimimiz vardi ben temizlige giderek biriktirdim ama sonrasinda saglik sorunlarimiz oldugu icin mecburren harcadik bu surecte harcadik ben ucuncu dorduncu cocuk yapsam haklisiniz ama benim daha ilkm olacak çabalarım calisirim ben onu magdur etmem Allahin izniyleBen sizi gercekten anlıyorum, benim de yavrum var. Ancak gerçekten masraflı bir durum. Sadece anne baba olayım hevesiyle başlayıp da ileriyi planlamazsanız gerçekten mağdur olabilirsiniz. Kendinizi doğacak yavrunuzun yerine koyun, maddi durumu iyi olmayan ve acil durumlarda kullanılacak bir birikimi olmayan bir evde sıkıntı içinde büyümek ister miydiniz? Asla çocuk yapmayın demiyorum yanlış anlamayın ne haddime, öncesinde hazırlık birikim yapın diyorum.
Allah razı olsun en cok da buna ihtiyacım varElimde yok ama size dua edicem inşallah istediklerinize kavuşun
Nerde ücretiz ise simdi giderim dusunmeden hic birsuri ilac igne rahim filminde her sey belli olacak direk ben de yipranmazdi bu kadar maddi maneviSimdi tekrardan aradim sordum cekmiyoruz dediler tip fakültesini
Çocuk isteğinizi anlıyorum da parasız olmuyor.Bizim birikimimiz vardi ben temizlige giderek biriktirdim ama sonrasinda saglik sorunlarimiz oldugu icin mecburren harcadik bu surecte harcadik ben ucuncu dorduncu cocuk yapsam haklisiniz ama benim daha ilkm olacak çabalarım calisirim ben onu magdur etmem Allahin izniyle
Neden bu kadar acimasiz yorum yaptiginiza anlam veremedim durumu olmayan cocuk hasreti ceksin anne duygusunu tatmasin mi yani Allah yardımcıniz olsun deseniz bile yeter bana dogumdan sonrasi icin toparlanir toparlanmaz ona bakabilmek icin esim de bende calisiriz dedim ben sorumsuz bir insan degilim onunda gelecegni de tabi ki düşünüyorum bencil biri degilim ama doktor bir an once gebe kalman lazim fmf inde var dedi belki ilerde durumum duzelecek ama bebek sahibi olamayacagim suan belki ilaclarla gebe kalabilecek durumdayken belki tup bebege kadar gidecek neler düşündugumu inan bilemezsiniz sadece acimasiz yorum yapmayin lutfenÇocuk isteğinizi anlıyorum da parasız olmuyor.
Gebe kalınca nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz? İş hazır mı hemen alırlar mı gebe kadını işe?
0346 258 00 00 sivas tip fakültesinin numarasi kadin doguma baglar misiniz diyip rahim filmi cekiyor musuuz diye sorabilirsiniz medicana da sivas medicana hastanesi yazarsaniz direk soyluyorlar zaten her yerin telefonu bir internete yazmaya bakiyor yani sanki yalanci konumuna düştüm keske ucretsiz olsaydi ben neden bu kadar igne olsun yipratici sureclere katlaniyorum maddi olarak daha dusuk diyr ilac kullanıyorum Allah büyük elbet benim niyetim kotu degil bencil bir anne baba da degiliz ikimizde butun imkanlarimizi onun icin zorlayacagiz sadece anne olmak istiyorum hakkimda hayirlisi ise tek duam buMüsait olunca sivastaki tüm hastaneleri arıyıp sorucam. bana çok pahalı geldi çünkü söylediğin ücretler.
50bin tl çok fazla bir para rahim filmi için.
Benim yaşadığım şehir sivastan daha büyük ve gelişmiş bir şehir burda aşılamayı 25bin tlye yapıyorlar. Yani rahim filmi çektireceğine gelip burda aşılama yap daha iyi. Yol+kalacak yer+tedavi ücretini bile toplasan 50bini geçmez. burdaki tıpta da ücretsiz rahim fillmi çektirirsin.
neyse Allah yardımcın olsun. Her çocuk rızkıyla doğar derler inşallah sizinde öyle olur da yazık çocukcağız doğunca mamasız bezsiz kalmaz.
Sivas ozel medicana hastanesinde soyledikleri fiyat bu bunu soyleyen doktor biliyor cunku hem medicana da hem devletde çalışıyor kendi cekiyir bu filmi orda levent kandemir duymussunuzdur belki bana inanmayan arkadaslae lutden sivas medicana hastanesi yazin arayp sorun ben neden yalan soyleyeyim bana soylenilen bu ben zayen burda asla cektirmem Allahim insallah o duruma kadar kalmam daRahim filmi 50.000 mi?
Sanırım kazıklanıyorsunuz…
Hangi ildesiniz evet kayseri tokat 14 bin tokat 18 bin dediler aradim ben de medicana da 50 dediŞimdi kendi tüp bebek doktorum ile konuştum.
Rahim filmi fiyatı sordum.
“10.000 ve 15.000 arası değişiyor” dedi.
dediğim gibi. maddi olarak zor durumdaysanız ve 50bine rahim filmi çektirmeyi düşünüyorsanız yapmayın. Konya da 25bine aşılama yaparsınız. gidin orda yaptırın. çok uzak değil.0346 258 00 00 sivas tip fakültesinin numarasi kadin doguma baglar misiniz diyip rahim filmi cekiyor musuuz diye sorabilirsiniz medicana da sivas medicana hastanesi yazarsaniz direk soyluyorlar zaten her yerin telefonu bir internete yazmaya bakiyor yani sanki yalanci konumuna düştüm keske ucretsiz olsaydi ben neden bu kadar igne olsun yipratici sureclere katlaniyorum maddi olarak daha dusuk diyr ilac kullanıyorum Allah büyük elbet benim niyetim kotu degil bencil bir anne baba da degiliz ikimizde butun imkanlarimizi onun icin zorlayacagiz sadece anne olmak istiyorum hakkimda hayirlisi ise tek duam bu
Buradan bakınca acımasız olan sizsiniz bence.Neden bu kadar acimasiz yorum yaptiginiza anlam veremedim durumu olmayan cocuk hasreti ceksin anne duygusunu tatmasin mi yani Allah yardımcıniz olsun deseniz bile yeter bana dogumdan sonrasi icin toparlanir toparlanmaz ona bakabilmek icin esim de bende calisiriz dedim ben sorumsuz bir insan degilim onunda gelecegni de tabi ki düşünüyorum bencil biri degilim ama doktor bir an once gebe kalman lazim fmf inde var dedi belki ilerde durumum duzelecek ama bebek sahibi olamayacagim suan belki ilaclarla gebe kalabilecek durumdayken belki tup bebege kadar gidecek neler düşündugumu inan bilemezsiniz sadece acimasiz yorum yapmayin lutfen
Sivas ozel medicana hastanesinde soyledikleri fiyat bu bunu soyleyen doktor biliyor cunku hem medicana da hem devletde çalışıyor kendi cekiyir bu filmi orda levent kandemir duymussunuzdur belki bana inanmayan arkadaslae lutden sivas medicana hastanesi yazin arayp sorun ben neden yalan soyleyeyim bana soylenilen bu ben zayen burda asla cektirmem Allahim insallah o duruma kadar kalmam da
Hangi ildesiniz evet kayseri tokat 14 bin tokat 18 bin dediler aradim ben de medicana da 50 dedi
Kaç adet kullanman lazımMerhaba ben iki senedir cocuk sahibi olamiyorum doktor Femare ve bir tane daha ilec yazdi ama ben suan kiradayim esim hemofili hastasi ben fmf ve isten cikti suan ic kanamasi oluyor bu ilactan elinde olan yok mu cok pahali alacak durumum yok butun birikimimi ilaçlara harcadim kargo ucreri cok tutmaz sanirim ben de veririm kargosunu nolr
dediğim gibi. maddi olarak zor durumdaysanız ve 50bine rahim filmi çektirmeyi düşünüyorsanız yapmayın. Konya da 25bine aşılama yaparsınız. gidin orda yaptırın. çok uzak değil.
ben size yalancı demiyorum ama rahim filmini doktor çekerse o fiyat olur.
tıpta çektirdim doktor 30bine çekiyordu asistan çekerse ücretsizdi.
sizde doktor değilde asistana çektirirseniz daha ucuz olur. zaten sisteme düşüyor ve doktor yorumluyor. bir farkı yok doktorun çektiği
14 tablet dedi doktorum infolic ile beraber kullanmam gerekiyormuşKaç adet kullanman lazım
Ben kimseden para istemedim bu ilaci kullanip yarida kesen elinde olan varsa diye sordum neden konu annelige kadar geldi beni maddiyatmdan ve annelik uzerinden acimasizca elestiriyirsunuz herkesin durumu olmuyor herkesin haytta isleri yolunda gitmiuor ben de istmezsdim bu durumda olmak istemek kimse istemezBuradan bakınca acımasız olan sizsiniz bence.
Gebelik süresince hiç mi paraya ihtiyaç olmuyor acaba?
Sanırım sizin sgk niz yok. Fiyatlar da o yüzden böyle. Yaniliyor muyum ?
Gss mi ödüyorsunuz şu an ?
Yorumları yanlış anlamışsiniz ancak kimse size acimasiz yorum yapmiyor. Yazanlar muhtemelen çocuğu olan anneler ve bir çocuğun ne kadar masrafli oldugunu bildikleri icin bunlari diyorlar ki haklilar. Cok üzgünüm ama para yoksa cocuga haksizlik olur. Hasta olsa devlette randevu olmasa özele goturemeyip randevu mu bekleyeceksiniz. Bir paket bez dünya para. Bezle bitse gene iyi kiyafetler bir giydiriyorsun ikinciye olmuyor. Kremi, sampuani alet edevati kiytirik küveti bile dünya para.
Tabiki anne olmak hakkınız ama az bir para biriktirin bu süreçte. Temizliğe gitmeyin de çaycılık işi arayin mesela. Yazin bulundugunuz sehrin facebook gruplarina.
Allah yardımcınız olsun. Umarim bir an önce hem saglik hem maddi durumu toparlar evlat sahibi olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?