- 17 Kasım 2022
- 94
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sultan2805
-
Hayirli olsun canim saglikla kucağına alirsin insallah ignenin etkisi falan kalmaz simdiye mümkün değil için rahat olsun gebesinMerhaba bayanlar ben adetin 4. Günü femera kullandım ve ardından ovitrella yaptırdım ve 15 gün geçti üzerinden bugün reglimin 2. Günü ve reglim olmadım test yaptım pozitif sizce halen iğnenin etkisimi
İnsallh ya gidip betama baktircanHayirli olsun canim saglikla kucağına alirsin insallah ignenin etkisi falan kalmaz simdiye mümkün değil için rahat olsun gebesin
Sonuç neMerhaba bayanlar ben adetin 4. Günü femera kullandım ve ardından ovitrella yaptırdım ve 15 gün geçti üzerinden bugün reglimin 2. Günü ve reglim olmadım test yaptım pozitif sizce halen iğnenin etkisimi
Bende test yaptım bir pozitif bir negatifValla anlamadım bende evde test yaptım pozitif betama baktırdim ebe aradi negatif dedi ama halen regl olmadim
Şuan bu durumu yaşıyorum hcg 0.100 ckti idrar pozitifValla anlamadım bende evde test yaptım pozitif betama baktırdim ebe aradi negatif dedi ama halen regl olmadim
Sonuç ne oldu acaba ?Valla anlamadım bende evde test yaptım pozitif betama baktırdim ebe aradi negatif dedi ama halen regl olmadim
Canım benimde 6. günüm ve test için dediğin gibi çok erken biraz daha sabretHerkese Merhaba , f5 gün femara kullandım 3 adet yumutam oldu 22 mm , 18 mm , 14 mm ve ovitrelle catlatma iğnesi vuruldum , bugün ovitrellenin 5. günü biliyorum test için çok erken ama artık o kadar cok istiyorum ki olur mu dersinizzz benim de bebegım
Ben iğneden 15 gün sonra yapmayı düşünüyorum sağlıklı bir sonuç almak için…Benimde aşırı derecede midem bulanıyor bunlar iğnenin yan etkileriymişbenim bugün ovitrelle den snraki 8. günüm ve aşırı derece göğüs hassasiyetim var , kasıklarımda ağrı vr ve ara ara bcagıma sancı giriyor ne zaman test yapsam kesin sonuc alırım
balım bende aşırı derece kasık batması bacak ağırısı ve göğüss şişkinliği var sana anlatamam yaniiii cok fena uyuyamıyorumgöğüs şişkinliğinden , bugün 9. gün sabırsızlanıyorum Allahım nasip eder inşallah 1 yıldır evliyim ve hiç korunmadık ama Allahm ne zaman nasip ederse o zaman olur tabi de inşallah ikimiz de iyi haberler alırızBen iğneden 15 gün sonra yapmayı düşünüyorum sağlıklı bir sonuç almak için…Benimde aşırı derecede midem bulanıyor bunlar iğnenin yan etkileriymiş
Ya inşallah hamilelik belirtisidir bunlar ve hamilesindir umarım.Ama geçen gün çatlatma iğnesi vurulmuş bazı arkadaşlarla konuştum hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadıklarını,gerek bel ağrısı gerek mide bulantısı ama negatif sonuç almışlar…Yani çok heves edip hevesimin kursağımda kalmasından çok korkuyorum.Mesela bende normalde iştahsız bir insanım şu an okadar iştahım açıldı ki birde mide bulantılarım oluyor acaba olabilir mi diyorum?Sonra dizginliyorum kendimi daha çok erken diye.Umarım bu ay güzel haberler alırız bana mutlaka haber ver sen benden 2 gün önce vurulmuşsunbalım bende aşırı derece kasık batması bacak ağırısı ve göğüss şişkinliği var sana anlatamam yaniiii cok fena uyuyamıyorumgöğüs şişkinliğinden , bugün 9. gün sabırsızlanıyorum Allahım nasip eder inşallah 1 yıldır evliyim ve hiç korunmadık ama Allahm ne zaman nasip ederse o zaman olur tabi de inşallah ikimiz de iyi haberler alırız
birşey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi iğnenin 9. günü erken gebelik testi yaptım negatif cıktı pozitife döner miYa inşallah hamilelik belirtisidir bunlar ve hamilesindir umarım.Ama geçen gün çatlatma iğnesi vurulmuş bazı arkadaşlarla konuştum hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadıklarını,gerek bel ağrısı gerek mide bulantısı ama negatif sonuç almışlar…Yani çok heves edip hevesimin kursağımda kalmasından çok korkuyorum.Mesela bende normalde iştahsız bir insanım şu an okadar iştahım açıldı ki birde mide bulantılarım oluyor acaba olabilir mi diyorum?Sonra dizginliyorum kendimi daha çok erken diye.Umarım bu ay güzel haberler alırız bana mutlaka haber ver sen benden 2 gün önce vurulmuşsun
Bilmiyorum ama bence erken davranmışsın en sağlıklı sonuçlar 14. 15. gün çıkıyorbirşey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi iğnenin 9. günü erken gebelik testi yaptım negatif cıktı pozitife döner mi
15. günde tekrarlıcam tekrarrrBilmiyorum ama bence erken davranmışsın en sağlıklı sonuçlar 14. 15. gün çıkıyor
Hayırlısıyla bir an önce gelir inşallah canım benim ama çok düşünmemeye çalış gün içinde farklı şeylerle uğraş15. günde tekrarlıcam tekrarrrdua edin lütfen bebegm olsun cok istiyorummm cevap evrdiğiniz için de cok tesekkur ederimmmm
Malesef benimki negatifYa inşallah hamilelik belirtisidir bunlar ve hamilesindir umarım.Ama geçen gün çatlatma iğnesi vurulmuş bazı arkadaşlarla konuştum hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadıklarını,gerek bel ağrısı gerek mide bulantısı ama negatif sonuç almışlar…Yani çok heves edip hevesimin kursağımda kalmasından çok korkuyorum.Mesela bende normalde iştahsız bir insanım şu an okadar iştahım açıldı ki birde mide bulantılarım oluyor acaba olabilir mi diyorum?Sonra dizginliyorum kendimi daha çok erken diye.Umarım bu ay güzel haberler alırız bana mutlaka haber ver sen benden 2 gün önce vurulmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?