- Konu Sahibi Sultan2805
-
Bana öyle demiştiHiç öyle önemli diye belirtip üç gün demedi ama neyse bakalım
Hayırlısı olsun ama bekle canım ben çünkü çok umutlandim ve hayal kiriklig8 yaşadım insallh olur biraz bekleKızlar iğne gününü saymazsam 10günüm erken gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testinde ise bu şekilde çıktı
İğneden 3 gün sonra normale dönebilirsin bana doktor öyle demistiCanım birde şeyi merak ediyorum ovitrelladan sonra gün aşırı ilişki dedi doktorum bana ama şu zamana kadar diye bir tarih belirtmedi.Yani şimdi bile ilişki olmak zorunda mı
Valla canım ne desem bilemedim çünkü benim bütün yaptığım testler pozitif ckti adetim 5 gün geçti yine pozitif ckti ama hastaneye gittim negatif ckti insallh vardir demekki iğbe sende etkisini erken kaybetmişPcoluyum ve adet düzensizliği var çevremde hep çocukla ilgili problemler yaşayan insanlarla dolu olunca elimi çabuk tutmak istedim.Benim bugün 10.günüm iğne olduğum günle beraber 11 oluyor erken gebelik testi yaptım az önce negatif çıktı sence pozitife dönme ihtimali var mı
Bakalım canım hayırlısı olsun sende durumlar nasıl pekiValla canım ne desem bilemedim çünkü benim bütün yaptığım testler pozitif ckti adetim 5 gün geçti yine pozitif ckti ama hastaneye gittim negatif ckti insallh vardir demekki iğbe sende etkisini erken kaybetmiş
Valla ben artık ilaç herşeyi biraktim akışına bıraktım çünkü eşimde ve bende hiçbir sorun yok ben çok takıyorum kafayaBakalım canım hayırlısı olsun sende durumlar nasıl peki
Anladım canım umarım hayırlısıyla en güzel zamanda gelir bebişinizValla ben artık ilaç herşeyi biraktim akışına bıraktım çünkü eşimde ve bende hiçbir sorun yok ben çok takıyorum kafaya
Kızlar kan testinin sonucu 2 çıktı sizce yükselebilir miKızlar günaydın 13.günüm ve ovulasyonda böyle çıktı hala iğne etkisi olabilir mi çünkü dünde bu şekilde çıktı birazdan kan vermeye gidecem ama erken mi davranıyorum sizce
Ay insallh ya çok sevindmKızlar kan testinin sonucu 2 çıktı sizce yükselebilir mi
Canım ben sevineyim mi bilemedim ya yükselmezse değerim doktor bir hafta sonra tekrar kan ver dedi.Gribim ilaç kullanmama müsade etmediAy insallh ya çok sevindm
İnsallh yükselir çünkü ben de direk negatif ckti sende birazda olsun değer cıkmıs insallh olur banada haber et merak ediyorumCanım ben sevineyim mi bilemedim ya yükselmezse değerim doktor bir hafta sonra tekrar kan ver dedi.Gribim ilaç kullanmama müsade etmedi
Canım bugün regl oldum maalesef.Doktor bu ay gelme dedi önümüzdeki ay reglinin 3.günü gel dedi neden bu ay istemedi kiİnsallh yükselir çünkü ben de direk negatif ckti sende birazda olsun değer cıkmıs insallh olur banada haber et merak ediyorum
Hadi ya neyse üzlme valla bilmiyorumki tekrarluacaktir valla ben bıraktım akısınaCanım bugün regl oldum maalesef.Doktor bu ay gelme dedi önümüzdeki ay reglinin 3.günü gel dedi neden bu ay istemedi ki
Aslında bende akışına bıraksam daha iyi olur gibiHadi ya neyse üzlme valla bilmiyorumki tekrarluacaktir valla ben bıraktım akısına
Aynen ben öyle yapıyorum birde düsünmüyorumAslında bende akışına bıraksam daha iyi olur gibi
Hadi birde böyle deneyelim umarım Allah hakkımızda hayırlı olanı verirAynen ben öyle yapıyorum birde düsünmüyorum
Merhaba benimde aynı senin gibi tedavim oldu iğnenin 14.günü test yaptım çift çıktı kan değerimde 34 çıktı ebe hamilesin dedi ama iğnenin etkisi varmıdır hala tedirginimMerhaba bayanlar ben adetin 4. Günü femera kullandım ve ardından ovitrella yaptırdım ve 15 gün geçti üzerinden bugün reglimin 2. Günü ve reglim olmadım test yaptım pozitif sizce halen iğnenin etkisimi
Hamilesin canım sağlıkla kucaklarsın inşallahMerhaba benimde aynı senin gibi tedavim oldu iğnenin 14.günü test yaptım çift çıktı kan değerimde 34 çıktı ebe hamilesin dedi ama iğnenin etkisi varmıdır hala tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?