- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 934
- 53
- Konu Sahibi Sultan2805
-
Ya öyle mii sıkma canını lütfen regl mi oldunMalesef benimki negatif
Evet 5 gün geciktim sonra regli oldm artık ilaç felan kullanmayacam oluruna biraktmYa öyle mii sıkma canını lütfen regl mi oldun
Ya kuzum moralini yüksek tutmaya çalış en önemlisi psikoloji umarım Allah gönlüne göre verir.Bende iğnenin 11.günündeyim test yapsam mı acaba iğnenin etkisi gitmişmidirEvet 5 gün geciktim sonra regli oldm artık ilaç felan kullanmayacam oluruna biraktm
Bence yapma inanki hayal kırıklığı oluyir benim adetim 4 gün geçti test yaptm pozitif ckti hastaneye gittim negatifYa kuzum moralini yüksek tutmaya çalış en önemlisi psikoloji umarım Allah gönlüne göre verir.Bende iğnenin 11.günündeyim test yapsam mı acaba iğnenin etkisi gitmişmidir
Sen ne kadar oldu canım evleneliYa kuzum moralini yüksek tutmaya çalış en önemlisi psikoloji umarım Allah gönlüne göre verir.Bende iğnenin 11.günündeyim test yapsam mı acaba iğnenin etkisi gitmişmidir
Ya bende bunu anlamıyorum testte pozitif olupta nasıl hastanede negatif çıkıyorBence yapma inanki hayal kırıklığı oluyir benim adetim 4 gün geçti test yaptm pozitif ckti hastaneye gittim negatif
Daha çok yeni 2 ay olduSen ne kadar oldu canım evleneli
Sen ne kadar oldu canım evleneli
Canım bende 7 ay oldu evleneli ama sen daha çok yenisin niye bu kadar acele ettinDaha çok yeni 2 ay oldu
Bence bu ovitrella bir işe yaramıyorbugün iğne gününü saymazsak 13. günüm sabah yaptım negatif reglye 4 gün var kesin olmayacak bu ayda yok
Pcoluyum ve adet düzensizliği var çevremde hep çocukla ilgili problemler yaşayan insanlarla dolu olunca elimi çabuk tutmak istedim.Benim bugün 10.günüm iğne olduğum günle beraber 11 oluyor erken gebelik testi yaptım az önce negatif çıktı sence pozitife dönme ihtimali var mıCanım bende 7 ay oldu evleneli ama sen daha çok yenisin niye bu kadar acele ettin
Kuzum erken daha 13 günü bekle ben öyle yaptımKızlar iğne gününü saymazsam 10günüm erken gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testinde ise bu şekilde çıktı
Anladım canım tamam öyle yapayım peki gebeliği ovulasyon testinden anlayabilir miyiz yoksa ayrıca gebelik testi almak mı lazımKuzum erken daha 13 günü bekle ben öyle yaptım
Kuzum ben normal gebelik testi aldımAnladım canım tamam öyle yapayım peki gebeliği ovulasyon testinden anlayabilir miyiz yoksa ayrıca gebelik testi almak mı lazım
Peki canım sağ olKuzum ben normal gebelik testi aldım
Canım birde şeyi merak ediyorum ovitrelladan sonra gün aşırı ilişki dedi doktorum bana ama şu zamana kadar diye bir tarih belirtmedi.Yani şimdi bile ilişki olmak zorunda mıKuzum ben normal gebelik testi aldım
Kuzum hiç önemli değil zaten sana 3 önemli gün veriyor onları değerlendirmek önemli diğer ilişki günleri ne zaman isterse. YaniCanım birde şeyi merak ediyorum ovitrelladan sonra gün aşırı ilişki dedi doktorum bana ama şu zamana kadar diye bir tarih belirtmedi.Yani şimdi bile ilişki olmak zorunda mı
Bencede 2. Denemem bu benim çünkü femara ve ovitrelleBence bu ovitrella bir işe yaramıyor
Hiç öyle önemli diye belirtip üç gün demedi ama neyse bakalımKuzum hiç önemli değil zaten sana 3 önemli gün veriyor onları değerlendirmek önemli diğer ilişki günleri ne zaman isterse. Yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?