Femera+ovitrella

Ya kuzum moralini yüksek tutmaya çalış en önemlisi psikoloji umarım Allah gönlüne göre verir.Bende iğnenin 11.günündeyim test yapsam mı acaba iğnenin etkisi gitmişmidir
Bence yapma inanki hayal kırıklığı oluyir benim adetim 4 gün geçti test yaptm pozitif ckti hastaneye gittim negatif

bugün iğne gününü saymazsak 13. günüm sabah yaptım negatif reglye 4 gün var kesin olmayacak bu ayda yok

Canım bende 7 ay oldu evleneli ama sen daha çok yenisin niye bu kadar acele ettin
Pcoluyum ve adet düzensizliği var çevremde hep çocukla ilgili problemler yaşayan insanlarla dolu olunca elimi çabuk tutmak istedim.Benim bugün 10.günüm iğne olduğum günle beraber 11 oluyor erken gebelik testi yaptım az önce negatif çıktı sence pozitife dönme ihtimali var mı

Kızlar iğne gününü saymazsam 10günüm erken gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testinde ise bu şekilde çıktı

Eklentiler

• DCB4B7F5-86B5-4FEF-AC45-081922B50C41.webp
    80 KB · Görüntüleme: 16
Canım birde şeyi merak ediyorum ovitrelladan sonra gün aşırı ilişki dedi doktorum bana ama şu zamana kadar diye bir tarih belirtmedi.Yani şimdi bile ilişki olmak zorunda mı
Kuzum hiç önemli değil zaten sana 3 önemli gün veriyor onları değerlendirmek önemli diğer ilişki günleri ne zaman isterse. Yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…