- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 27
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
Teşekkür ederim cevabın için canım. Sen kullandın mi pekiÇok kaliteli bir yumurta geliştiricisidir diğer hap olanlara kıyasla
Ben ekstra yumurta olsun diye kullandım ilk ay +1 toplamda 2Teşekkür ederim cevabın için canım. Sen kullandın mi peki
Maşallah ya genelde böyle oluyor ya tedavi oluyo bı iki ay sonra bırakınca oluyo :) nolur dua et bana daBen ekstra yumurta olsun diye kullandım ilk ay +1 toplamda 2
2. Ay +2 tane toplamda 3 yumurta oldu
3. Ay bişey kullanmadım kendi yumurtamla hamile kaldım :)
Merhaba Kikuchi-kunMaşallah ya genelde böyle oluyor ya tedavi oluyo bı iki ay sonra bırakınca oluyo :) nolur dua et bana da
Oluştu canım hamdolsun sonrada çatlama iğnesi oldum . Ama yumurtanın kalanını vücut atamayinca doktor bı ay ara verdi tedaviyeMerhaba Kikuchi-kun
Ben de bu ay femeraya başladım, ben de pkoluyum. Sen kullanıyor musun hala? Yumurtan oluştu mu?
Hadi ya.. Çok geçmiş olsun. Ben de bugün doktora gittim de perşembe tekrar çağırdı, tam büyümemiş yumurta daha.Oluştu canım hamdolsun sonrada çatlama iğnesi oldum . Ama yumurtanın kalanını vücut atamayinca doktor bı ay ara verdi tedaviye
Allah'ın izniyle femera isey yaradı dediğim gibi ama bu ay olmadı işte olmayınca olmuyo bacım napicazHadi ya.. Çok geçmiş olsun. Ben de bugün doktora gittim de perşembe tekrar çağırdı, tam büyümemiş yumurta daha.
Önümüzdeki ay devam edecek misin peki femerayla. Ben önceden üç ay klomen tedavisi gördüm, iki ay ara verdik, şimdi de üç ay femera tedavisi planladık. Pko olup femera kullanıp iyi sonuç almış birilerini arıyorum ben de işte moral olsun diye
Napcaz tatlım, önümüzdeki aylara bakacağızAllah'ın izniyle femera isey yaradı dediğim gibi ama bu ay olmadı işte olmayınca olmuyo bacım napicaz
Aah aah bende de rahim filmi istedi napicam bilmiyorumNapcaz tatlım, önümüzdeki aylara bakacağız
Korkusunu günlerce çekeceğine hemen yaptır, beş dakikada kurtul. Hem rahim filminden sonraki ay hamile kalan da çok varAah aah bende de rahim filmi istedi napicam bilmiyorum
Ay inşallahKorkusunu günlerce çekeceğine hemen yaptır, beş dakikada kurtul. Hem rahim filminden sonraki ay hamile kalan da çok var
Amin canim insallahMerhaba kızlar bende bu ay adet olursam Şuan zamanı bekliyorum adetim femara ya başlayacağım olmazsa rahim filmi cekinecegim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah canım, Rabbim hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsinGünaydın kızlar bu sabah adet oldum pazartesi femara başlıyoruz ilk defa kullanacağım dua edin bana inşallah bu tedavi den hayırlısı ile sonuç alalim
Âmin canım inşallahİnşallah canım, Rabbim hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?