- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
19.ayımızdı canım tedavide. Süreç içinde 3 ay klomen, 1 ay da femara kullandım..harika canım kaçıncı denemen de kadın canım bende klomen ve iğne kullanıynrum 3 aydır olmadı bu ayda şimdi adet olmayı bekliyorum femaraya geçeceğim inşallah işe yarar klomen yaramadı
canım benim sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkürler allah sağ sağlım kaçağına almayı nasip etsin bende bu femaraya geçeceğim banada dua et19.ayımızdı canım tedavide. Süreç içinde 3 ay klomen, 1 ay da femara kullandım..
Hayırlısıyla nasip etsin Rabbim canım :)canım benim sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkürler allah sağ sağlım kaçağına almayı nasip etsin bende bu femaraya geçeceğim banada dua et
Anladım canım önemli değil bize üst üste 3 gün dedi bizde öyle yaptık ama sonra 3 gün kendimize gelmedik 4. Gün yaptık sonrada devam edebikirdik 2 günde bir diye ama valla ben zaten agrilarimin kesilmesinden ve 5. Güne kadar hep düzenli olduğundan sonrasının düzenine bakmadım ki bide doktor da sadece üst üste 3 günü söyledi devamı için birşey demedi Biz ilk düşündüğümüz de eşim ve ben de test yaptırdık eşimde bi sorun çıkmadı ve bu doktorumda bende herşeyin yolunda olduğunu yine olmazaa eşim in test yapilalai 1.5 yılı geçti tekrarlayayim dedi senin testi eşime doktor o yine iyi gelirse rahim filmi ben nedense rahim filminden şüpheleniyorum ve çektirmek istiyorum tabi bu ay hamile kalmazsamCanım şimdi gördüm yorumunu, hakkını helal et. Doktor ne dediyse uymak lazım, çünkü o size uygun bir çizelge hazırlamıştır kesin. Bizde öyle oldu, eşimde morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı da olduğu için bize göre karman çorban bi çizelge hazırlamıştı. Hatta çözene kadar iki üç kere anlattırdım doktora. Çok şükür Rabbim nasip etti ve işe yaradı...
Ayy maşallah ya rabbim rabb de nasıl nasin inşallah sen ve bebeğinde sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz insallaahHayırlısıyla nasip etsin Rabbim canım :)
canım femara da yumurtaları büyütüyor mu klomen gibi19.ayımızdı canım tedavide. Süreç içinde 3 ay klomen, 1 ay da femara kullandım..
Evet canım, benzer bir ilaçcanım femara da yumurtaları büyütüyor mu klomen gibi
tamam canım çok teşekkür günde kaç tane içiyordun oda klomen gibi 5 gün mü içiliyorEvet canım, benzer bir ilaç
femarayla beraber ne içtin gonulf falan yazmışsın o ne iğne mi hap mı ne işe yarıyor
Öğle canım günlük belli miktar dozda göbeğinden yapıyorsunfemarayla beraber ne içtin gonulf falan yazmışsın o ne iğne mi hap mı ne işe yarıyor
ikisi bir arada oluyormuş demekki bende femara nın yaninda günde bir tane klomen içeyim diyorum olurmu acabaÖğle canım günlük belli miktar dozda göbeğinden yapıyorsun
Yok canım ilaçları beraber istediğin gibi kullanma çok sakıncalı ben doktor kontrolünde bu şekilde kullandımikisi bir arada oluyormuş demekki bende femara nın yaninda günde bir tane klomen içeyim diyorum olurmu acaba
İlaçları kafana göre kullanma sakın ha. Kist yapıyor Allah korusun çocuk sahibi olacağım diye yumurtalığından olursunikisi bir arada oluyormuş demekki bende femara nın yaninda günde bir tane klomen içeyim diyorum olurmu acaba
ya femaray la büyümeyecek gibi geliyor bana yumurtam 3 aydır klomen kullandim ilk ay ise işe yaramadı ikinci ve üçüncü ayda birtane büyüdü oda olmadıYok canım ilaçları beraber istediğin gibi kullanma çok sakıncalı ben doktor kontrolünde bu şekilde kullandım
haklısın canım doktor ne derse onu yapacağımİlaçları kafana göre kullanma sakın ha. Kist yapıyor Allah korusun çocuk sahibi olacağım diye yumurtalığından olursun
canım iğnenin kaçıncı günündesin şimdi ne zaman test yapacaksın inşallah tutunmuştur bebeğinÖğle canım günlük belli miktar dozda göbeğinden yapıyorsun
Yarın 12. Gün olacak tam net 15. Gün yani çarşamba günü belli olacak ama ben 8. Günden beri 2 günde bir yapıp takip ediyorumcanım iğnenin kaçıncı günündesin şimdi ne zaman test yapacaksın inşallah tutunmuştur bebeğin
Büyür canım klomen le büyümeyi p femara ile buyuyenler varya femaray la büyümeyecek gibi geliyor bana yumurtam 3 aydır klomen kullandim ilk ay ise işe yaramadı ikinci ve üçüncü ayda birtane büyüdü oda olmadı
eee nasıl çıkıyor mu hala iğne etkisi benim iğne etkisi 11. günü hala vardı 12. günü yok olduYarın 12. Gün olacak tam net 15. Gün yani çarşamba günü belli olacak ama ben 8. Günden beri 2 günde bir yapıp takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?