Femera/ Pcos

Kızlar femara ve gonal f bitti dün sabah kontrole gittim biri sağda biri solda 2 yumurtamiz oluşmuş hemen çatlatma iğnesi verdi doktorum bu aksam ve üst üste 3 gün ilişki dedi dua edin inşallah bu ay hayırlısıyla tutunsun bebisim

İnşallah canimm rabbim hayırlısiyla gönlüne göre versin inşallah

Canım ama ilaç kullandiysan yumurtlamadan 14 gün sonra test yapabilirsin aslında
İğne olduğum günü saymazsak bugün 11.günüm canım. Test yaptım. Aslında ben bir şey gördüm sanki ama hiç belli değil. Dur bir atayım fotoğrafını bir de sen bak canım. Umut fakirin ekmeği işte

Fotoğraflar bunlar canım.

Eklentiler

• 20180330_081129.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 20180330_084411.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 72
Sen görebiliyorsan Olabilir canım fotoğrafta gözükmüyor da tam bu arada sen çatlatma iğnesi olmuş muydun 11. Gün se daha erken bi kaç gün bekle istersen inşallah hayırlı sonuçlanır
Evet canım çatlatma iğnesinden sonraki 11.gündeyim. Daha çok erken
Senin kaç günün var şimdi?

Evet canım çatlatma iğnesinden sonraki 11.gündeyim. Daha çok erken
Senin kaç günün var şimdi?
Evet erken ben daha yeni başladım ilişkilere 3 gün üst üste dedi benim doktorum sen nasıl yaptın buarada valla kasıklarım çok fena durumda bi de okula gelmek zorunda kaldım çok fena ağrıyor zonkluyor hızlı hareket edemiyorum

Canım şimdi gördüm yorumunu, hakkını helal et. Doktor ne dediyse uymak lazım, çünkü o size uygun bir çizelge hazırlamıştır kesin. Bizde öyle oldu, eşimde morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı da olduğu için bize göre karman çorban bi çizelge hazırlamıştı. Hatta çözene kadar iki üç kere anlattırdım doktora. Çok şükür Rabbim nasip etti ve işe yaradı...

Son düzenleme:
foto nu gördüm atmış sin bir kaç gün önce şun

maşallah allah tamamına edirsin klomen mi kullan din
Femara kullandım canım. Femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi.
Bak testlerimi sıralı çektim, onun fotoğrafını da ekleyeyim..

Eklentiler

• PhotoGrid_1522913576000.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 56
Femara kullandım canım. Femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi.
Bak testlerimi sıralı çektim, onun fotoğrafını da ekleyeyim..
harika canım kaçıncı denemen de kadın canım bende klomen ve iğne kullanıynrum 3 aydır olmadı bu ayda şimdi adet olmayı bekliyorum femaraya geçeceğim inşallah işe yarar klomen yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…