• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femera protokolü uygulanan arkadaslar bakarmısınız

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
arkadaslar benım yumurta rezervım az oldugu ıcın 2 denememde femera protokolu uygulandı bır kutu almıstık o zaman 30 taneden sadece 5 tane kullandım 25 tane kalmıstı ayrıca cok pahalı ve kurum odemıyo sadece kanser tanısı olanlara oduyormus sımdı yıne aynı ılacı kullanıcam ama kalanını bulamıyorum benım gıbı daha once kullanıp elınde kalan varmı cevap beklıyorum

cnm bunu 5 tane satın alabilcen eczaneler var ben sitede bir arkadasdan buldum fakat 70 ytl gibi bi fiyata eczane 5 tane veriyor bilmiyosan bilgin olsun diye yazdım sevgiler

Bende femera kullandım 5 gÜn adetımın 3. GÜnÜ baŞladım.ve yumurtalıklarım femeraya cevap vermedı.ıptal edıldı tedavım .aĞlmaktan gÖzlerım ŞıŞtı.Çok ÜzÜlÜyorum

benim gibi femeraya başlayıp tedavisi yarıda kesilen oldumu.benim fsh 70 çok yüksek ve adet olamıyorum.

Femera protokoluyle tedavısı yarım kalan arkadaŞlar nerelerdesınız lÜtfen sızde yazın.sonra ne oldu tedavınızde.neler gelıŞtı.sızlerı beklıyorum

cnm femera zaten yumurta az oluyorumuş bana bir doktor femera önermişdi şuan gidicem doktor femerayı isteemdi zaten az yumurta var olmaz ddei o kaliteli olsun diye femera daha cok öneriliyor sayıyı artırmıyor gerci 1 olsun kaliteli olsun nerde deniyceksin sakıncası yoksa istersen özelden yaz

Femera protokoluyle tedavİsİ yarım kalan arkadaŞlar nerelerdesİnİz lÜtfen sİzde yazın.sonra ne oldu tedavİnİzde.neler gelİŞtİ.sİzlerİ beklİyorum
ben 2 ve 3 denemede femera protokolu uygulandı su anda 5 haftalık hamıleyım basarılı bır protokol bence...yumurta rezervı az olanlara uygulanıyor...

ben 2 ve 3 denemede femera protokolu uygulandı su anda 5 haftalık hamıleyım basarılı bır protokol bence...yumurta rezervı az olanlara uygulanıyor...

sana bir sorum olacak bugun dr a gittim dr tupumde hala risk var dedi baglattim nasil olur dedim keske aldirsaydin icinde hala sivi var dedi amaaannn vallahi biktim ha sen baglatmistin degilmi senin tupun nasil su anda

Back
X