Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

hay ben onun insanlığına... rapor almakla ve bu kararı vermekle iyi etmişsin. Hiç bişey birdenbire gelişmez yaşanıp içe atılan çok şey vardır illaki. Sonunda çıkmış patlamış. Hakkında hayırlısı olsun, bundan sonra hayatında üzüleceğin birşey yaşamazsın inşallah.

Amin kardeşim amin,umursamaz yapıya sahibim,pek etkilemiyor olaylar beni : )) seninde yüzün hep gülsün inşallah.

Yıl
Şiddet uyguladıysa artık aldatıp aldatmadığı önemli değil. Pislik herif.
Evden çıkarken aynısını söyledim,pislik herif dedim.

Muhakkak çok şey yasandi,bu kararı aldim. Ben çok ugrastim olmadı bu saatten sonra yana yakıla dön diye aglasa dönüp ardına bakmam diyip,yarın gidiyomusum : /

Şiddet uyguladıysa gerisi boş
Vurdu gol oldu : ))

Canım önceki konularını da okumuştum.
Eşinle boşanıp tekrar evlenmiştiniz ki sen de bunun hata olduğunu söylemiştin.
Hakkında hayırlısı. Oğlun ne durumda şiddeti gördü mü?
En kısa zamanda Mutlu olursunuz inşallah.

Belki senin icin bir sürpriz hazirliyor. Bence biraz bekle. O senin kocan. Diğer yarin. Ondan hemen şüphe etme

Ne süprizi? Şiddet uygulamış süpriz sayılır heralde?!

Onu boşverde kan veremedin mi daha sen
Yarin test alacagim ama gebelik varmis gibi hissetmiyorum. Insallah da yoktur.

Sen bence üzülme. Zaten biz kadinlar dikkatli varliklarizdir hem sen de gorunen o ki baya zeki bi kadinsin. Hareketlerinden illa anlarsin ne dolaplar dönüyor diye. Bir süre bekle derim ben

Oğlum okuldaydi,gormedi. Bu defa ciddi anlamda çok mutlu hatta geçen akşam uyurken dünya varmış be diyerek uyudu : )) böyle olacağını bilseydim bu kadar beklemezdim ama napayim.Amin,canım benim seninde huzurun daim olur inşallah.

Üzülmüyorum,paşa gönlü hangi kadınla olmak isterse olsun,sıkıntı deel.

Aklima hemen oglun geldi. Cok sevindim mutlu olmasina. Daha guzel gunler sizin olsun

Amin sağol canım.
Oğlun için görmemesine çok sevindim.
Biz büyükler çabuk atlatıyoruz da onlar için öyle olmuyor.
Nasip canım yaşayacağın varmış.
Bitti artık eskiyi düşünme sen de oğlun gibi dünya varmış be diyerek uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…