- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Amin kardeşim amin,umursamaz yapıya sahibim,pek etkilemiyor olaylar beni : )) seninde yüzün hep gülsün inşallah.Tabikide geçecek
Seni tanımıyorum burda kimseyi tanımıyorum ama çoğu kadına göre güçlü olduğunu hissediyorum seni kolayca yıkamaz bisey inanıyorum içini tabiki bilemem ama hissettiğim bu yönde
Yüzün hep gülsün kardeşim inşallah herşey insanlar için. ..
Evden çıkarken aynısını söyledim,pislik herif dedim.Şiddet uyguladıysa artık aldatıp aldatmadığı önemli değil. Pislik herif.
Muhakkak çok şey yasandi,bu kararı aldim. Ben çok ugrastim olmadı bu saatten sonra yana yakıla dön diye aglasa dönüp ardına bakmam diyip,yarın gidiyomusum : /hay ben onun insanlığına... rapor almakla ve bu kararı vermekle iyi etmişsin. Hiç bişey birdenbire gelişmez yaşanıp içe atılan çok şey vardır illaki. Sonunda çıkmış patlamış. Hakkında hayırlısı olsun, bundan sonra hayatında üzüleceğin birşey yaşamazsın inşallah.
Vurdu gol oldu : ))Şiddet uyguladıysa gerisi boş
İnşallah bende biraz umursamazlığı öğreniriiiim:)Amin kardeşim amin,umursamaz yapıya sahibim,pek etkilemiyor olaylar beni : )) seninde yüzün hep gülsün inşallah.
Belki senin icin bir sürpriz hazirliyor. Bence biraz bekle. O senin kocan. Diğer yarin. Ondan hemen şüphe etmeSelam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
Ne süprizi? Şiddet uygulamış süpriz sayılır heralde?!Belki senin icin bir sürpriz hazirliyor. Bence biraz bekle. O senin kocan. Diğer yarin. Ondan hemen şüphe etme
Yarin test alacagimNe süprizi? Şiddet uygulamış süpriz sayılır heralde?!
Onu boşverde kan veremedin mi daha sen
Oğlum okuldaydi,gormedi. Bu defa ciddi anlamda çok mutlu hatta geçen akşam uyurken dünya varmış be diyerek uyudu : )) böyle olacağını bilseydim bu kadar beklemezdim ama napayim.Amin,canım benim seninde huzurun daim olur inşallah.Canım önceki konularını da okumuştum.
Eşinle boşanıp tekrar evlenmiştiniz ki sen de bunun hata olduğunu söylemiştin.
Hakkında hayırlısı. Oğlun ne durumda şiddeti gördü mü?
En kısa zamanda Mutlu olursunuz inşallah.
:)Kocan diğer yarın demeyeydin iyiydi.Belki senin icin bir sürpriz hazirliyor. Bence biraz bekle. O senin kocan. Diğer yarin. Ondan hemen şüphe etme
Üzülmüyorum,paşa gönlü hangi kadınla olmak isterse olsun,sıkıntı deel.Yarin test alacagimama gebelik varmis gibi hissetmiyorum. Insallah da yoktur.
Sen bence üzülme. Zaten biz kadinlar dikkatli varliklarizdir hem sen de gorunen o ki baya zeki bi kadinsin. Hareketlerinden illa anlarsin ne dolaplar dönüyor diye. Bir süre bekle derim ben
Üzülmüyorum,paşa gönlü hangi kadınla olmak isterse olsun,sıkıntı deel.
Evet,bu konudan sebep değil başka sebeplerle yine bosaniyorum.Kendini mi dolduruyorsun acaba diye düşünmeden edemedim. Sanırım bir kez boşanip tekrar evlenmistiniz esinizle değil mi ?
Oğlum okuldaydi,gormedi. Bu defa ciddi anlamda çok mutlu hatta geçen akşam uyurken dünya varmış be diyerek uyudu : )) böyle olacağını bilseydim bu kadar beklemezdim ama napayim.Amin,canım benim seninde huzurun daim olur inşallah.
Evet,bu konudan sebep değil başka sebeplerle yine bosaniyorum.
Amin Allah razı olsun canım benim.Aklima hemen oglun geldi. Cok sevindim mutlu olmasina. Daha guzel gunler sizin olsun
Asla,babam az önce dedi ki konusu açıldı gidersen yapacağım tel bir şey kaldı yaptirtma dedi,o sırada oğlum geldi sormayı unuttum,sanırım buralardan sürecek : (Tabi neler yaşadığınızi en iyi siz bilirsiniz ama hiç mi kurtarilacak yani yok ?
Asla,babam az önce dedi ki konusu açıldı gidersen yapacağım tel bir şey kaldı yaptirtma dedi,o sırada oğlum geldi sormayı unuttum,sanırım buralardan sürecek : (
Amin sağol canım.Oğlum okuldaydi,gormedi. Bu defa ciddi anlamda çok mutlu hatta geçen akşam uyurken dünya varmış be diyerek uyudu : )) böyle olacağını bilseydim bu kadar beklemezdim ama napayim.Amin,canım benim seninde huzurun daim olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?