- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Bu konunun ustune 1500. Kavgamizi ettik ve ben annemlerdeyim. O zaman yazaydin keşke bu daha kolay bir yol gibi görünüyor bosanirken kullanirdim : ((Yazdılar mı bilmiyorum ama konusmalar google drive a kaydedilir, yedeklerim kısmından görebilirsiniz
Telefonda yedekleme yoksa yedekleme ayarı yapın, bir sonraki konuşmaları kaydeder
Çok üzüldümBu konunun ustune 1500. Kavgamizi ettik ve ben annemlerdeyim. O zaman yazaydin keşke bu daha kolay bir yol gibi görünüyor bosanirken kullanirdim : ((
bosanıyor musunuz? var mıymış peki aldatma kusura bakmayın birden dan diye sordum amaBu konunun ustune 1500. Kavgamizi ettik ve ben annemlerdeyim. O zaman yazaydin keşke bu daha kolay bir yol gibi görünüyor bosanirken kullanirdim : ((
Geçmiş olsun canım, olsun üzülme senin bir suçun yoksa çıkar elbetBu konunun ustune 1500. Kavgamizi ettik ve ben annemlerdeyim. O zaman yazaydin keşke bu daha kolay bir yol gibi görünüyor bosanirken kullanirdim : ((
Sağol tatlim,üzulmek ne mumkun : ))Geçmiş olsun canım, olsun üzülme senin bir suçun yoksa çıkar elbet
İphonesi batasicaRecovery programları var ama iphonede zor o iş
Gercekten var miymis biri gordunuz mu?İphonesi batasica
Sayfalarca mevzu yayılmış sonuç ne bisey oldu mu ??
Konu sahibiiii..
Son durum ne ??
Merak ettim
bosanıyor musunuz? var mıymış peki aldatma kusura bakmayın birden dan diye sordum ama
O kadar konu açtın bari sonucu yaz yahu
Nie ayrılıyosun:/
SonucSoonuccccc
Göremedim : ((Gercekten var miymis biri gordunuz mu?
Sonuc
Bosaniyorum gencler,zaten bitecek bir evlilikti bitiyor Allah in izniyle. Bu konudan sonra yine kavgalar devam etti ve şiddet uyguladı son kavgada aradım polisi darp raporu aldım ve şikayetçi oldum,aldatiliyormuydum hala muallakta bundan sonra çok da tin Didim çıktım geldim.
Neyi yapmasaydimdaÖyle yapmasaydınız keşke ya
Allah yardımcınız olsun ama bu ışığını enerjini hiç kaybetmeSonuc
Bosaniyorum gencler,zaten bitecek bir evlilikti bitiyor Allah in izniyle. Bu konudan sonra yine kavgalar devam etti ve şiddet uyguladı son kavgada aradım polisi darp raporu aldım ve şikayetçi oldum,aldatiliyormuydum hala muallakta bundan sonra çok da tin Didim çıktım geldim.
Bazen basıyor afakanlar,kavet cokuyor ama gececek : //Allah yardımcınız olsun ama bu ışığını enerjini hiç kaybetme
Tabikide geçecekBazen basıyor afakanlar,kavet cokuyor ama gececek : //
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?