Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

Elfidem dur simdi,durulan suyu bulandırma giz başka planların vardı benim ben ise girecem calisacam adamla meşgul olmayacaktim.Bu da arkadaşını ki gibi bir vaka olmasin?
Gir hayatım ise de gir adamın şifresini de bil.Yani normal olanı yaşa niye kendine işkence edecen bu adamla aynı yatağa giriyorsun da telinin şifresini mi bilmeyecen. Yani bişey olduğundan değil de diyecem ama...iyide madem bişey yok niye gizli şifre var ?

Şöyle şifresini biliyordum hep ortadaydı yarın bir gün söyler yine inat olsun diye yaptı,çokta umrumdaydi sanki umruma takip kadınlar kulübünde konu açtım kimsin sen hasbam?

n
Şöyle şifresini biliyordum hep ortadaydı yarın bir gün söyler yine inat olsun diye yaptı,çokta umrumdaydi sanki umruma takip kadınlar kulübünde konu açtım kimsin sen hasbam?
Himm.. madem öyle işte böyle yaptı yani.
İyi madem hadi bize de neeen nenn.
Kız uymuyorda bugün ahey ahey : p

Tüm sayfaları okudum, ben de diger konulardaki yorumlarınızda sizden 40lı yaslarda bir kadın elektiriği alanlardandım. Cok daha gençmişsiniz, ne güzel. Burada size çalışmanızı,kurslara katılmanızı, kendinizi gelistirmenizi söyleyen tüm yorumlara da katılıyorum hicbir sey icin geç değil. Belli ki zaten zeki bir kadınsınız, kolaylıkla altından kalkarsınız.
Ama ben verdiğiniz cevaplardan eşinize olan sevginizin bitmediğini hissettim. Sanki ondan biraz çaba, ilgi, şefkat görseniz siz zaten evliliğiniz için elinizden geleni yapacaksınız. Karşı taraftan küçük bir isaret bekleyip o işareti asla alamamanın bünyede nasıl bir yıkım yaptığını bilirim. İnsallah esiniz en kısa sürede ne kadar harika bir karısı olduğunu farkına varıp ona göre davranır ve her sey yoluna girer :)

Varsada çıkarır Allah demi.
O arkadaşta Rabbim çıkarsın varsa diye söylerdi. Çıktı ortaya hemde nasıl yani soka girdik.Bosanirim derdi.Adam kendi itiraf etti .Diğer tarafta kadının kocası öğrenmiş çünki mecbur itiraf etti.
Yani cigerimin ortası varsa bir derdi başka şekilde cozsün niye tele şifre koyuyor. Hani yavuz hırsız ev sahibini bastirirmis.
GeneDe sizin ilişkiniz tabi bilmediğimiz noktalar vardır. Bide önceki boşanma sebebi adamı mimli yapmış daha halen neyin sifresinde peşinden koşması gerekirken.
Aman neyse çevrim içimi hala : D

Vay anasına neler duyacaz belki benim kumanda evlidir: )dur bakmadım bakiyim bir 14 45 de girmiş en son girmez bakmaz olasıca.

İç geçmesi demeyelim de ciddi yorumlardaki olgunluk diyelim.
İçi geçen benim
Çok sevindim kendiniz için bişey yapma kararınıza

İç geçmesi demeyelim de ciddi yorumlardaki olgunluk diyelim.
İçi geçen benim
Çok sevindim kendiniz için bişey yapma kararınıza
Yani ben olgunda olabilirim,bu adam benim meziyetlerimi neden farketmiyor diye dağa taşa vuracam kendimi görüşmek üzere beni merak etmeyin bı kaç gün yokum

Yorumunuzu geç farkettim valla telefondan girince göremiyorum bazı mesajları,sağolun güzel yorumunuz için evet biraz oda cabalasa oo ben sırtımda götürürüm ama olmayınca olmuyor 26yken 40 hiseetirmekte hiç hoşuma gitmedi yorumlarima bu ayar verecem artık,amin bu arada düşünsene yanında muhteşem.biri oturuyor sen farketmiyon tovbeest.mntcrens alıntılanabilir unutmuşum : (

Son düzenleme:

:))) harikasınız. Bi kaç gün gözlemleyin bence hatta size bir taktik vereyim whatsapp webi indirin ordan esinizin whatsapp kodunu okutun direk mesajlar size geliyor :) ama bunu gece yapsaniz daha iyi olur çünkü belli bi zaman sonra eşinizin telefonuna whatsappiniza web den giriş sağlandı çıkış yapılsın mi diye uyari geliyor onu görmemesi lazim eşinizin gece yapın bu yüzden. Ertesi günde bakin bakalım kimlerle konuşuyor :)

Acmayaydin yaramı desmeyeydin iyiydi,bıraktım kendi haline ne hali varsa goruyor

Yazdılar mı bilmiyorum ama konusmalar google drive a kaydedilir, yedeklerim kısmından görebilirsiniz
Telefonda yedekleme yoksa yedekleme ayarı yapın, bir sonraki konuşmaları kaydeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…