- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Gir hayatım ise de gir adamın şifresini de bil.Yani normal olanı yaşa niye kendine işkence edecen bu adamla aynı yatağa giriyorsun da telinin şifresini mi bilmeyecen. Yani bişey olduğundan değil de diyecem ama...iyide madem bişey yok niye gizli şifre var ?Elfidem dur simdi,durulan suyu bulandırma giz başka planların vardı benim ben ise girecem calisacam adamla meşgul olmayacaktim.Bu da arkadaşını ki gibi bir vaka olmasin?
Şöyle şifresini biliyordum hep ortadaydı yarın bir gün söyler yine inat olsun diye yaptı,çokta umrumdaydi sanki umruma takip kadınlar kulübünde konu açtım kimsin sen hasbam?Gir hayatım ise de gir adamın şifresini de bil.Yani normal olanı yaşa niye kendine işkence edecen bu adamla aynı yatağa giriyorsun da telinin şifresini mi bilmeyecen. Yani bişey olduğundan değil de diyecem ama...iyide madem bişey yok niye gizli şifre var ?
Himm.. madem öyle işte böyle yaptı yani.Şöyle şifresini biliyordum hep ortadaydı yarın bir gün söyler yine inat olsun diye yaptı,çokta umrumdaydi sanki umruma takip kadınlar kulübünde konu açtım kimsin sen hasbam?
Varsada çıkarır Allah demi.n
Himm.. madem öyle işte böyle yaptı yani.
İyi madem hadi bize de neeen nenn.
Kız uymuyorda bugün ahey ahey : p
O arkadaşta Rabbim çıkarsın varsa diye söylerdi. Çıktı ortaya hemde nasıl yani soka girdik.Bosanirim derdi.Adam kendi itiraf etti .Diğer tarafta kadının kocası öğrenmiş çünki mecbur itiraf etti.Varsada çıkarır Allah demi.
Vay anasına neler duyacaz belki benim kumanda evlidir: )dur bakmadım bakiyim bir 14 45 de girmiş en son girmez bakmaz olasıca.O arkadaşta Rabbim çıkarsın varsa diye söylerdi. Çıktı ortaya hemde nasıl yani soka girdik.Bosanirim derdi.Adam kendi itiraf etti .Diğer tarafta kadının kocası öğrenmiş çünki mecbur itiraf etti.
Yani cigerimin ortası varsa bir derdi başka şekilde cozsün niye tele şifre koyuyor. Hani yavuz hırsız ev sahibini bastirirmis.
GeneDe sizin ilişkiniz tabi bilmediğimiz noktalar vardır. Bide önceki boşanma sebebi adamı mimli yapmış daha halen neyin sifresinde peşinden koşması gerekirken.
Aman neyse çevrim içimi hala : D
İç geçmesi demeyelim de ciddi yorumlardaki olgunluk diyelim.: ( 26 yaşındayım vallaha demek içim öyle geçmiş hep bu adamın yuzunden,iş bukacam kafama koydum gerçekten teşekkür ederim bu arada nickinizden tanidim sizi ben de kendimi size yakın görürüm,o bendim çocuk için katlanan.
Yani ben olgunda olabilirim,bu adam benim meziyetlerimi neden farketmiyor diye dağa taşa vuracam kendimi görüşmek üzere beni merak etmeyin bı kaç gün yokumİç geçmesi demeyelim de ciddi yorumlardaki olgunluk diyelim.
İçi geçen benim
Çok sevindim kendiniz için bişey yapma kararınıza
+1Kesin aldatiliyorum başlığı ile konu içeriği biraz bağımsız aldatildigini düşünen bir kadının konusunda espiriler yapmaya çalışması da garip
Neyse.gidip sorun bence böyle böyle bir şey oldu bu nedir diye
Selam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
Acmayaydin yaramı desmeyeydin iyiydi,bıraktım kendi haline ne hali varsa goruyor:))) harikasınız. Bi kaç gün gözlemleyin bence hatta size bir taktik vereyimwhatsapp webi indirin ordan esinizin whatsapp kodunu okutun direk mesajlar size geliyor :) ama bunu gece yapsaniz daha iyi olur çünkü belli bi zaman sonra eşinizin telefonuna whatsappiniza web den giriş sağlandı çıkış yapılsın mi diye uyari geliyor onu görmemesi lazim eşinizin gece yapın bu yüzden. Ertesi günde bakin bakalım kimlerle konuşuyor :)
Acmayaydin yaramı desmeyeydin iyiydi,bıraktım kendi haline ne hali varsa goruyor
Yok daha degil,polemikteyim ben,Ban yemeden cevaplayan dedim.:) Görüşürüz canımın içi bi süre olmam herhalde buralardaay ben tarihi farketmemisim ya. Öğrenebildiniz mi peki
Yazdılar mı bilmiyorum ama konusmalar google drive a kaydedilir, yedeklerim kısmından görebilirsinizSelam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?