Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

Telefonu aypon,iCloud istiyor bir şey indirirken şifresini bilmiyorum

Whatsapp webden takip edin
Telefondan takip edebilir miyim?

açık kalmıştır bence hemen şüphelenmeyinm diycem ki çoktan şüphe bacayı sarmış
bi kaç gun daha takip edin gerçekten bazen açık kalıyor baska işe dalıyoruz umarım öle olmuştur

Buraya yazacağına eşin çevrim içiyken yazsaydın ona belki de açık kalmıstır ne ergen şüpheleri bunlar böyle!

Ya bu kadar paranoyak olmak dogru mu? Ben saatlerce whatsapp gurubumdan arkadaslarimla konusuyorum. Eski bir telefonum vardi ve hafizasi doluuordu. Telefonumdaki mesajlar dahil her seyi duzenli olarak siliyordum. Oyle bir durumda benim icinde aldatiyor mu acaba diye dusunse ne diyebilirim ki? Gercekten evliligi yikima goturen seyler bunlar. Bosuna bunaltmayin esinizi

Ay belki de adam işle ilgili bir şey için kullandı ne bileyim arkadaşı yazdı vs vs olabilir. Bence birkaç gün daha bakın,hep aynı saatlerde online oluyorsa daha detaylı düşünürsünüz. Ama bir kez online görmekle bence bu kadar telaşlanmayın.

Bence adamin günahini aliyorsunuz. Watsapp a baktiktan sonra cikmazsa hep cevrimici olarak gorunur ki zaten. Yani illaki biriyle yazisiyor demek degil belki en son size msj atti ama cikmadi telefonu oylece koydu ve saatlerce eline almadi. Olamaz mi?

Sormayın tabii ki.
Hayır cevabı şu an sizi tatmin edecek mi?
Etmeyecek.
Etmez ama catlayacam valla : (
Diğer konuşmalar duruyor o saatlerde konuşma yok.
Bence bugun gizlice yedeklemeyi acin.esinize hic 1 sey demeyin
Bir kac gun daha gozlemleyin.yine cevrimici olup konusmalar silinmisse o zaman bir gece whatsaapini silip yeniden yukleyin.yedeklenen konusmalar gelir
Olmaz o iş.

Etmez ama catlayacam valla : (

Diğer konuşmalar duruyor o saatlerde konuşma yok.
Olmaz o iş.
Arkadaslarin dedigi gibi bazen bnde whatsapp tan çıkmıyorum ekrak kapaniyo cevrimci gözüküyor birde bnm esimde erkek arkadasiyle küfürlü konustugu icin konusmakarini siler bnde mesela tek esimi birakirim kalan butun msjlari silerim hmn yanlis dusuncelere kapilmayin yazik adama hic bsyden haberi yok iciniz rahatlicaksa gidin konuşun

Çevrimiçi olmak demek illa mesajlaşıyor demek değil ki? WhatsApp açık demek.
"Yazıyor" yazardı mesaj yazsaydı.
Yani sadece bakmış, yazmamış dolayısı işe silmemiş.

Canim bende bazen annemle kardeslerimle konustuugum yasizmalarimizi siliyorum gayet normal ki bu durum. Seytana uyma.

Çevrimiçi olmak demek illa mesajlaşıyor demek değil ki? WhatsApp açık demek.
"Yazıyor" yazardı mesaj yazsaydı.
Yani sadece bakmış, yazmamış dolayısı işe silmemiş.

Yazıyor diye sana yazarsa eğer yazıyor :)
Karışık oldu ama neyse.
Yani bir başkası ile yazışırken bize yazıyor diye görünmez çevrimiçi görünür.
Ama belki whatsap ekranı açık ekran kilitlenmiştir tabi bu bir ihtimal.

Ben olsam whatsap web ile iki üç gün takip yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…