- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
WhatsApp ın Ayarlar kısmına girerse ordan görebilir başka cihazdan oturum açıldığınıAnlamaz mı ki öyle
Oturum açılan yerler diye yazıyor sanki
Telefonu aypon,iCloud istiyor bir şey indirirken şifresini bilmiyorumBence şimdi sorma biraz takip et. Başka günlerde aynı olacak mı
Telefonunu aldığında yedekleme ayarını yap bi kaç gün sonra watsapı sil geri yükle yüklerken sana uyarı gelir yedeklenen eski mesajlar yüklensin mi diye. Görmüş olursun neymiş ne değilmiş
Telefondan takip edebilir miyim?Whatsapp webden takip edin
Telden degil pc den takip edebilirsinTelefonu aypon,iCloud istiyor bir şey indirirken şifresini bilmiyorum
Telefondan takip edebilir miyim?
Etmez ama catlayacam valla : (Sormayın tabii ki.
Hayır cevabı şu an sizi tatmin edecek mi?
Etmeyecek.
Diğer konuşmalar duruyor o saatlerde konuşma yok.Bu kadarcık şeyden mi şüphe duydunuz
Yazık bu adamlara da, ufacık bişeyden nem kapıyoruz.Bence aldatma gibi bir durum yok, öylesine mesajları silmiş. Başka şüpheli bir hareketi yoksa eğer, günahını almayın. İlla içim rahat etsin diyorsanız ufak ufak takipte kalın.
Olmaz o iş.Bence bugun gizlice yedeklemeyi acin.esinize hic 1 sey demeyin
Bir kac gun daha gozlemleyin.yine cevrimici olup konusmalar silinmisse o zaman bir gece whatsaapini silip yeniden yukleyin.yedeklenen konusmalar gelir
Arkadaslarin dedigi gibi bazen bnde whatsapp tan çıkmıyorum ekrak kapaniyo cevrimci gözüküyor birde bnm esimde erkek arkadasiyle küfürlü konustugu icin konusmakarini siler bnde mesela tek esimi birakirim kalan butun msjlari silerim hmn yanlis dusuncelere kapilmayin yazik adama hic bsyden haberi yok iciniz rahatlicaksa gidin konuşunEtmez ama catlayacam valla : (
Diğer konuşmalar duruyor o saatlerde konuşma yok.
Olmaz o iş.
Canim bende bazen annemle kardeslerimle konustuugum yasizmalarimizi siliyorum gayet normal ki bu durum. Seytana uyma.Selam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
Çevrimiçi olmak demek illa mesajlaşıyor demek değil ki? WhatsApp açık demek.
"Yazıyor" yazardı mesaj yazsaydı.
Yani sadece bakmış, yazmamış dolayısı işe silmemiş.
Telden degil pc den takip edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?