- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Çok kurnaz elime alınca panikler bı bahaneler elimden alır fakat hep ortadadır teli ki bakmazdim zaten.Canım öyle bişey olsa telefonu ortada durmazdı sürekli yanında olurdu...
Sen eline aldın diye huzursuz olurdu yada senin alabilme ihtimaline karşı ortada bırakmazdı...
Hemen sorma birkaç gün bekle...
Hergün bugünkü gibi sürekli ç.içi mi diye takibe al..
Bunun altından çıkmasin bir şey adım x değil yBuradaki konuları okuya okuya millet paranoyak oluyor.
Aynen kuzum takipte kalsın zaten:)Silmis ama kralicem...takip etmek lazim bir kac gun bence
Bak cikmzasa birsey. O zaman y dicez sana ama soz mu? Bence bisey yokBunun altından çıkmasin bir şey adım x değil y
Ne zaman yaptınız bildirim gitmiyor değil mi? Yarın sabah halledeyim öyle ise
Bunun altından çıkmasin bir şey adım x değil y
Söz hatta Osman Ağa diyin yeter ki çıkmasın.Bak cikmzasa birsey. O zaman y dicez sana ama soz mu? Bence bisey yok
Ablamda siler evet bazen onun görmesini istemediğim şeyleri konuşma içerisindeki cümleleri silerim,hepsini değil ve eşim konuşmaları asla silmez taa Aralık ayındaki konuşmalar var telinde.Tamam diyelim, bence bir şey yok. Ben sürekli temizlerim konuşmalarımı, erkek arkadaşımı aldattığımdan değil bu.
Kadere artık.Valla o zaman gitmemişti.
Anlamamıştı.
Ama sonra bir düzenleme güncelleme olmuşsa bilemem.
Anladım. Kişi kendinden bilir işi dedikleri bu olsa gerek :)İşte bu silmez ve diğer sosyal medyalarıni iş yerine gidince orada vıfi var diye orada yüklüyor eve gelirken siliyormus bununda dün ogrendim,şüphem bundan sebep.
Napacam bilemedim.Anladım. Kişi kendinden bilir işi dedikleri bu olsa gerek :)
Yerinizde olsam çaktırmazdım. Takipte kalırdım,varsa öyle bir durum muhakkak bir yerde açık verir. Şimdi üzerine giderseniz ,daha temkinli davranır. Elinizde kanıtta yok,birde üste çıkar "sen bana güvenmiyorsun,paranoyaksın vs vs"diye.
Ablamda siler evet bazen onun görmesini istemediğim şeyleri konuşma içerisindeki cümleleri silerim,hepsini değil ve eşim konuşmaları asla silmez taa Aralık ayındaki konuşmalar var telinde.
Sakin kalıp bekleyeceksiniz. Her fırsatta caktırmadan bakacaksınız. Whatsapwebden takip edersiniz yukarıda anlatmışlar,varsa birşey muhakkak çıkar ortaya. Umarım yoktur tabi.Napacam bilemedim.
Girip çıktı saatlerce çevrim içi kalmadı.Bence adamin günahini aliyorsunuz. Watsapp a baktiktan sonra cikmazsa hep cevrimici olarak gorunur ki zaten. Yani illaki biriyle yazisiyor demek degil belki en son size msj atti ama cikmadi telefonu oylece koydu ve saatlerce eline almadi. Olamaz mi?
O silmez işte şüphelendiğiniz nokta bu.Bende siliyorum sadece esimi silmem bilemedim
Öyledir inşallah masumdur ne biliyim ama var bı şey gör de bak.Arkadaslarin dedigi gibi bazen bnde whatsapp tan çıkmıyorum ekrak kapaniyo cevrimci gözüküyor birde bnm esimde erkek arkadasiyle küfürlü konustugu icin konusmakarini siler bnde mesela tek esimi birakirim kalan butun msjlari silerim hmn yanlis dusuncelere kapilmayin yazik adama hic bsyden haberi yok iciniz rahatlicaksa gidin konuşun
Aaa canm oyle inandrma kendini belki bsy yoktur en iyisi git konus icin rahatlasin bnm esim surekli konusmalarini siler cunku arkadaslari cok pis kufurlu konusuyo belkide ondandr bi keresinde bnde suphelendim whatsappwep indrdim msjlari kendi telefonumdan takip ettim garcekten de arkadaslari cok pis konustugu icin silmis kendm sahit oldum inşallah bsy yokturGirip çıktı saatlerce çevrim içi kalmadı.
O silmez işte şüphelendiğiniz nokta bu.
Öyledir inşallah masumdur ne biliyim ama var bı şey gör de bak.
o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?