Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

Çok kurnaz elime alınca panikler bı bahaneler elimden alır fakat hep ortadadır teli ki bakmazdim zaten.

Tamam diyelim, bence bir şey yok. Ben sürekli temizlerim konuşmalarımı, erkek arkadaşımı aldattığımdan değil bu.
Ablamda siler evet bazen onun görmesini istemediğim şeyleri konuşma içerisindeki cümleleri silerim,hepsini değil ve eşim konuşmaları asla silmez taa Aralık ayındaki konuşmalar var telinde.

İşte bu silmez ve diğer sosyal medyalarıni iş yerine gidince orada vıfi var diye orada yüklüyor eve gelirken siliyormus bununda dün ogrendim,şüphem bundan sebep.
Anladım. Kişi kendinden bilir işi dedikleri bu olsa gerek :)
Yerinizde olsam çaktırmazdım. Takipte kalırdım,varsa öyle bir durum muhakkak bir yerde açık verir. Şimdi üzerine giderseniz ,daha temkinli davranır. Elinizde kanıtta yok,birde üste çıkar "sen bana güvenmiyorsun,paranoyaksın vs vs"diye.

Napacam bilemedim.

Ablamda siler evet bazen onun görmesini istemediğim şeyleri konuşma içerisindeki cümleleri silerim,hepsini değil ve eşim konuşmaları asla silmez taa Aralık ayındaki konuşmalar var telinde.

Belki kaldırmıyor telefonu ondan siliyordur. Çok yeni değilse telefon ya da hafızası azsa. Whatsapp konuşmaları da birikince yavaşlatıyor telefonu.

Girip çıktı saatlerce çevrim içi kalmadı.
Bende siliyorum sadece esimi silmem bilemedim
O silmez işte şüphelendiğiniz nokta bu.
Öyledir inşallah masumdur ne biliyim ama var bı şey gör de bak.

Girip çıktı saatlerce çevrim içi kalmadı.

O silmez işte şüphelendiğiniz nokta bu.
Öyledir inşallah masumdur ne biliyim ama var bı şey gör de bak.
Aaa canm oyle inandrma kendini belki bsy yoktur en iyisi git konus icin rahatlasin bnm esim surekli konusmalarini siler cunku arkadaslari cok pis kufurlu konusuyo belkide ondandr bi keresinde bnde suphelendim whatsappwep indrdim msjlari kendi telefonumdan takip ettim garcekten de arkadaslari cok pis konustugu icin silmis kendm sahit oldum inşallah bsy yoktur

o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS

Ama neden hemen yazıştığını düşündün ki. Mesela ben hiç yazışmam ama sık sık girio durumlara profil fotolarına bakarım. Meraktan bile değil elim alışmış sadece. Dolayısıyla konuşmadıysa bile can sıkıntısından arada giriyor olabilir. Bir arkadaşının özel durumu olduğundan dolayı ya da sana sürpriz yapmak için bir şey planladığı için de olabilir. Çok çeşitli sebepler olabilir yani.

Bu yüzden elindeki sıfıra yakın veriyle hareket edip hemen söyleme. Gerçekten bi durum olsa adam önlem alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…