Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

Whatsapp scan kurun kendi telefonunuza whatsapp web ile QR kodu tanıtın bitti..
Onun mesajlar sizin cepte

Bende silerim mesajları genelde. Alışkanlıktır bende,önemli birşey yoksa mesajda silerim. Normal sms'dede yaparım bunu,bu sayede önemli mesajlarımı kolay bulurum aramadan,silinme riskide ortadan kalkar.
Eşinizde buna benzer bir sebeple siliyor olabilir. Sadece çevrimiçi diye bu kanıya varmak tuhaf.

Tek tek alintilamak telden zor oluyor,silip tekrar yukleyemem telefonu aypon iCloud şifresini istiyor bir şey indirirken,şifreyi bilmiyorum. İkinci konu ise ergen paronayasi değil 26 yasindayim,saatlerce çevrim içi degildi,10 dakika kadar vatsapta kalıp cikiyordu şimdilik bu kadar.

Ya arkadasim işiniz gücünüz bir mesgaleniz yok mu? Can sıkıntısından mi yapiyorsunuz rahatlik mi batıyor afedersiniz? Millet nelerde ugrasiyor siz bide espri yapiyorsunuz.
Allah belasini versin su vatsapin facebook mudur ne illetse.
Mertlik bitti ya her gun vatsap krizi.

İsim Yok evdeyim bencede belasını versin sosyal medyanın,altından çıkacak bişey hissediyorum..

İşte bu silmez ve diğer sosyal medyalarıni iş yerine gidince orada vıfi var diye orada yüklüyor eve gelirken siliyormus bununda dün ogrendim,şüphem bundan sebep.

Canım öyle bişey olsa telefonu ortada durmazdı sürekli yanında olurdu...
Sen eline aldın diye huzursuz olurdu yada senin alabilme ihtimaline karşı ortada bırakmazdı...
Hemen sorma birkaç gün bekle...
Hergün bugünkü gibi sürekli ç.içi mi diye takibe al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…