- 1 Mart 2007
- 6.174
- 12.756
- 773
- 38
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Telden de edebilir :) Ettim..
Hadi ya ben sadece pc zannediyordum. Hatta tabletten kendi hesabimi acmaya ugrastim olmadi
Ne zaman yaptınız bildirim gitmiyor değil mi? Yarın sabah halledeyim öyle isePlay storedan whatsapweb indirdim.
Normal barkod yerini açıp eşleştirdim ben olmuştu.
İsim Yok evdeyim bencede belasını versin sosyal medyanın,altından çıkacak bişey hissediyorum..Ya arkadasim işiniz gücünüz bir mesgaleniz yok mu? Can sıkıntısından mi yapiyorsunuz rahatlik mi batıyor afedersiniz? Millet nelerde ugrasiyor siz bide espri yapiyorsunuz.
Allah belasini versin su vatsapin facebook mudur ne illetse.
Mertlik bitti ya her gun vatsap krizi.
İşte bu silmez ve diğer sosyal medyalarıni iş yerine gidince orada vıfi var diye orada yüklüyor eve gelirken siliyormus bununda dün ogrendim,şüphem bundan sebep.Bende silerim mesajları genelde. Alışkanlıktır bende,önemli birşey yoksa mesajda silerim. Normal sms'dede yaparım bunu,bu sayede önemli mesajlarımı kolay bulurum aramadan,silinme riskide ortadan kalkar.
Eşinizde buna benzer bir sebeple siliyor olabilir. Sadece çevrimiçi diye bu kanıya varmak tuhaf.
Sormadım,yarın takibe alacamHemen sorma tabiki, çok supheleniyorsan takip et biraz zaman sorarak ogrenemezsin
İnşallah.Bosver ..yoktur bisey.
Silmis ama kralicem...takip etmek lazim bir kac gun benceHahacidden bazen çok şüpheci olabiliyoruz :) bazen tum mesajlari silebilir insan :) ha aldatmiyor diyemem ama tek bu sebepten ötürüde aldatıyor diyemem :) takipte kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?