Kızlar merhaba , bir önceki olayımı da buraya yazmıştım.Kısaca bahsetmek gerekirse işe alınmış, evrakları hazırlamak üzereyken gelen telefonla "pardon,sizi yanlışlıkla işe almışız" dediklerinde yıkılmıştım.Heh işte o gün bugündür halen işsizim !
Konu şu ki bu memlekette iş aramak da bulmak da,bu süreçte karşılaştığın zorluklar inanın insanı intihara sürükleyebilir.Yani kesinlikle intihar edecek biri değilim ama bugün haberlerde izlediğim,çatıya çıkıp atlama girişiminde bulunan işsiz gence fazlasıyla hak veriyorum şuan.Yani bu psikoloji aynen kara delik gibi insanı içine çekiyor bir süre sonra tamamen yok ediyor.İnternette konuyla ilgili çok örnekler var buyrun sözlüklerden araştırıp okuyun,hepsinin altına imzamı atarım.Çünkü gerçekten böyle oluyor.
Yarın,devrilen tüm gücümü son bir atak yapıp ayağa kaldırmayı deneyeceğim çünkü İnsan Kaynakları Fuarı başlıyor Bursa'da.Son hamlem bana ne getirir bilinmez.Fuarda daha önce başvurup mülakata gittiğim 5 şirket de yer alacak.Hepsi de olumsuz sonuçlanan bu şirketler beni gördüklerinde " hah ha ! Şu eziğe bakın hala buralarda iş arıyor demek ki bunca zamandır bir işe girememiş" bakışlarıyla beni al aşağı ederlerken, ben dimdik başımla, onurumla yürüyüp geçeceğim önlerinden ! Hah ! Kıymetimi bilemediniz ki şuursuzlar!
En azından deneyeceğim,bilemiyorum belki de önlerinden geçecek cesareti bulamam !?
Bu konu uzat gider arkadaşlar anlatacak çok şey var çünkü.Belki bu süreçte yaşanan şeyleri bir bloga dökebilirim , eğlence olur !
Eğer bu son atağım da işe yaramazsa, işte o zaman kendi şirketimi kurup organik gıda falan işine girerim.Bunu yaparım!! Bunu yaptırtmayın bana ulen! İşe alın işte bir deneyin yahu bir güvenin göreceksiniz en iyi çalışan ve şirkete en çok müşteri kazandıran ben olacağım söz bak !