Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi altı saat kaldı evliligimin bitmesine uğruna herseyi göze aldığım dünyada herseyin önüne koyduğum eşim seni sonsuza kadar görmemeyi göze alıyorum dedi çekip gitti, oysa ki 20li yaslarimin hepsi onunla geçti peşinde şehir şehir dolaştım ailemden uzaklaştım, işsiz kaldığında problem etmedim, kültür farkliligimizi da önemsemedim ,arkadaşlarını benden hep üstte tuttu eve çoğunlukla geç geldi birsey demedim kısacası on yılım onu düşünmekle geçti hep...
Kendisi de kabul ediyor çok fedakarsin ben de emegin çok ama bosanacagim diyor da başka birsey demiyordu ben de dava açtım bugün hersey bitiyor.
Neden bosaniyorsun diye sorarsanız çocuğumuz olmadı sebepsizce her yolu denedik olmadı ailesi ve arkadaşları kadın bulmuşlar eşime ayrıl da bununla evlen diye eşim anlattı bunları bana ben kabul etmedim diyor.
Ayrıca kendine Almanya dan bağlantı kurmuş şimdiki işini bırakıp oraya yerlesecekmis beni de ayak bağı olarak görüyormuş.
Ailem bana küs bu adamı daha önce bosamadin diye haklilarmis ben severken göremedim onca yılımız geçti dedim şimdi eşim de gitti ailem de küs koskocaman şehirde yalnız kaldım.
İçimdeki en ufak sevgi kırıntısı bırakmadı eşim artık midemi bulandırıyor geçen yıllarıma kahroluyorum.
Beni rahat unutacaksan seni aldatayim mi bile dedi birkaç hafta önce düşünün. Bir de iki gün önce ahlaksız beni delirten bir teklifte bulundu iki gün kaldı mahkemeye iki gün boyunca birlikte olalım yine bosaniriz dedi kiyametleri kopardim seni ahlaksiz diye. Hem bosanacak hem de mahkemeye kadar işini halledecekmis iğreniyorum bu adamdan. Almanya ya değil cehenneme gitse umrumda değil.
Bu arada mesleğim var, öğretmenim, arabamızı ben aldım şirket kurmuştu onu da o aldı ve şirketteki para miktarını bana hiçbir zaman net olarak söylemedi ben de Allaha havale ettim bir an önce anlaşmalı boşanmak için.
Ve en çok üzüldüğüm nokta güle oynaya boşanıyor, telefonundaki oyundan başını kaldırmıyor, bir damla göz yaşı dökmüyor,bense psikoterapi ye başladım.
Acılarım ne zaman geçecek, yapılanları nasıl unutacağım, erkeklerden, evlilikten herseyden iğreniyorum.
Ama ben de güçlü duracağım bugün karşısında, çıkışta da resim kursuna kaydolmayi düşünüyorum yoksa düşünmekten kafayı yiyeceğim.
Bana dua edin bu süreci kolay atlatayim