- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi papyonkilikli
Zaten yillardir derdimdi de bu benim sonunda birileri gercek yuzunu gosterdi. İstismarin krali... Prenses bilmem nelerle doldu youtube... Sahsen ben zaten izletmiyorum. Acikca da soyleyim ne kizimin ne oglumun eline telefon veriyorum. Arkadas vermeyin ya. Cocuk parka gelmis elinde telefon kizim yanina gidiyor tepki yok. Ormana daga yemege gezmeye cocuk elinde telefonla. Nede durmuyormus rahat vermiyormus. Yahu vermesin kardesim vermesin. Bir donem malesef sacma bir dr tavsiyesi ile video ile yedirdik Allahim canim cikti o aliskanligi biraktirana kadar. Elinde telefon olan bukadar cok cocuk olursa prensesler prensler dolar utube.... Bir yasa bir duzenleme yok mu arkadas ya bu fenomen ebeveynler icin. Ha aynisi insta icin de gecerli... X anne y anne z anne a nin annesi b nin annesi c nin annesi... Senin baska vadfin yok mu arkadas? Ay doktum icimi rahatladim...
Duzenleme; hernekadar isim vermesem de alt yorumlarda isimler verildi.lutfen merak edip tiklamayin. Siz tikladikca izlenim artiyir daha cok kazaniyorlar daha cok sacmalik uretiyorlar...
Duzenleme; hernekadar isim vermesem de alt yorumlarda isimler verildi.lutfen merak edip tiklamayin. Siz tikladikca izlenim artiyir daha cok kazaniyorlar daha cok sacmalik uretiyorlar...
Son düzenleme: