- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.648
- 358
- Konu Sahibi papyonkilikli
Haklisin duzenledim mesajıYa yazmayalim isimlerini bence tiklanip duracaklar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin duzenledim mesajıYa yazmayalim isimlerini bence tiklanip duracaklar.
yooo bence cok alakali. Bizden goruyor cocuk.Ek olarak ben de son zamanlarda içimi acıtan bir şey paylaşmak istiyorum. Evet gördügüm anda içim acıyor: Cocuk heyecanla anne-babaya bir şey anlatıyor veya bir şey soruyor. O sırada ebeveynimiz telefonla meşgul tabi. Cocukla göz teması kurmuyor bile. O anda ya cevap vermiyor, ya azarlıyor, ya da öylesine geliştirici cevaplar veriyor. Buna o kadar şahit oldum ki. Bence içler acısı bir durum.
Konuyla pek ilgisi yok ama paylaşmak istedim. Uzun süredir içimde tutuyorum.
Valla x y diye bahsettim yorumlarda isimler paylasildi. Ongoremedim paylasilabilecegini... İlk mesaji duzenleyim.Prim verdirmeyin şunlara gözünüzü seveyim.
Aha yazdınız buraya merak edenlerden kaptılar tik tik ları..
Ben hiç birini tanımıyorum.
Çocuklarım da bilmiyor.
Çocuklara kesin kuralım, baskasinda da gorseler gerçek insan videosu yasak.
Kimse izlemezse yok olur giderler.
Bu mesajinizi uzerime aliyorum konu sahibi olarak ve cevap verme hakki doguyor. Ben bu kanallarin hicbirini bilmiyorum. Oneride bile cikmiyor lakin sosyal medyanin algoritmasi geregi kesfet kisminda bu tarz icerikler karsima cikabiliyor mesela aannecocuk cocukluhayat gibi konular uzerine begeni yaptiysaniz bunlar cikar her neyse benim sikayet etme hakkim var cunku bu tarz icerikler bilsem de bilmesem de benim ulkemin gelecegine zarar veriyor. Ohhh ben bilmiyirum ne ala memleket diye oturamiyorum. Bakin ben sikayet bile edildigini bilmiyordum buradaki bir arkadastan ogrendim uzerime duseni yaptim. Cimerde kampanya baslatilmis mesela onu ogrendim. Eger sikayet etmeyip bana ne ben bilmiyorum benim bebeler de bilmiyor bana ne dersek olmaz olmamali...Bu kadar kişi bu konular hakkında bilgi sahibiyle izliyor ve pirim veriyor demektir.
Öyleyse şikayet etmeye hakkınız yok.
Çocukların ve bebeklerin alet edildiği hiçbir videoyu açmam ve asla izlemem.
Prim vermeyin azalsinlar .
Bu mesajinizi uzerime aliyorum konu sahibi olarak ve cevap verme hakki doguyor. Ben bu kanallarin hicbirini bilmiyorum. Oneride bile cikmiyor lakin sosyal medyanin algoritmasi geregi kesfet kisminda bu tarz icerikler karsima cikabiliyor mesela aannecocuk cocukluhayat gibi konular uzerine begeni yaptiysaniz bunlar cikar her neyse benim sikayet etme hakkim var cunku bu tarz icerikler bilsem de bilmesem de benim ulkemin gelecegine zarar veriyor. Ohhh ben bilmiyirum ne ala memleket diye oturamiyorum. Bakin ben sikayet bile edildigini bilmiyordum buradaki bir arkadastan ogrendim uzerime duseni yaptim. Cimerde kampanya baslatilmis mesela onu ogrendim. Eger sikayet etmeyip bana ne ben bilmiyorum benim bebeler de bilmiyor bana ne dersek olmaz olmamali...
Prenses ela mı? Onun çocuğu nasıl oluyor yahu o çok başka biriZaten oradan cikti konu. Ben bilmiyordum bile boyle bir kanal oldugunu. Biraz once ogrendim. Kanal hala acik. Soyle bir baktim bukadar sacma icerikler.bir tanesini bile tiklamadim yanlis anlasilmasin tek tik bile kazandirmam o sacmaliga..