Evlendirme programı değilmi cnm :)bende anlamadımbaktık baktık baktık kocamla kritik yaptık bu yarışma ne halta benziyor anlamadık salakladık saçmaladık tv8 i ilk defa kapattık bizimle deyılsın acuuuun
yok kııız evlendirme progrmı değilmiş çiğdem adamlara saldırarak fantazi yapıyor galiba erkekler dedi burası evlendirme programı değil diye bizim ihtiyar gencin yüzü düştüEvlendirme programı değilmi cnm :)bende anlamadım
:) ee nöörüyolar orada pekiyok kııız evlendirme progrmı değilmiş çiğdem adamlara saldırarak fantazi yapıyor galiba erkekler dedi burası evlendirme programı değil diye bizim ihtiyar gencin yüzü düştü
valla ne biliym ayşenur alık alık bakıyor özden popartcık olmuş çiğdem ipi kopmuş gibi millete saldırıyordu biride ben strateji yapmıyooooorrrooooom diye geziyodu kapadık:) ee nöörüyolar orada peki
Aboowww akıllara zarar baci iyi yapmışın, sabah müge anliyla tatlı sert ,öğlen hint dizisi sensiz olmaz ogleden sonra fenomen :))Kafayı yemek üzereyimvalla ne biliym ayşenur alık alık bakıyor özden popartcık olmuş çiğdem ipi kopmuş gibi millete saldırıyordu biride ben strateji yapmıyooooorrrooooom diye geziyodu kapadık
Kiz evlilik programi degil buEvlendirme programı değilmi cnm :)bende anlamadım
Suan tartisma var ozdenle bir cocuk tartisiyorAboowww akıllara zarar baci iyi yapmışın, sabah müge anliyla tatlı sert ,öğlen hint dizisi sensiz olmaz ogleden sonra fenomen :))Kafayı yemek üzereyim
Bunlarin takipci sayilari falan var.yok kııız evlendirme progrmı değilmiş çiğdem adamlara saldırarak fantazi yapıyor galiba erkekler dedi burası evlendirme programı değil diye bizim ihtiyar gencin yüzü düştü
Ewet saçma bencedeePopülerlik yarışması galiba bu. Izledim izledim cok amaçsiz bi program gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?