• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ferace giyince eşimin etkilenmesi normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size karşı çok aşk beslediği için giydiğiniz her şeyden etkileniyor olabilir helal daire içerisinde her şey birbirinize özeldir normal karşılanabilir sadece diğer kapalı, feraceli insanlara karşı da bu denli ilgisi var mı ufaktan bunu araştırın ve gözlemleyin

Ben kapalıyım evde kısa elbiseler giyiyorum. Az önce namaz kıldım sonra seccadenin üstüne oturup Kuran okuyordum eşim geldi beni görünce tebessüm etti başımı öptü sonra karşıma oturdu bana bakıp güzel sözler söylemeye başladı. Birdenbire elimdeki kuranı kapatıp masaya koydu sonra beni kucağına alıp yatak odasına doğru gitti. Ne yapıyorsun indir beni dedim. Örtününce gözüme çok çekici görünüyorsun dedi. Daha önce de namaz kıyafeti giymiştim bol siyah ferace tarzında bir şey. Beni görür görmez elimden tutup çekmişti. Adamı etkilemek için o kadar açık saçık giyiniyorum ama o feraceli halimden etkileniyor. Bu normal mi hanımlar, eşi böyle olan var mı?
Adam resmen şeytan gibi tam ibadet edecekken dibinde bitiyor :KK53:

Ben kapalıyım evde kısa elbiseler giyiyorum. Az önce namaz kıldım sonra seccadenin üstüne oturup Kuran okuyordum eşim geldi beni görünce tebessüm etti başımı öptü sonra karşıma oturdu bana bakıp güzel sözler söylemeye başladı. Birdenbire elimdeki kuranı kapatıp masaya koydu sonra beni kucağına alıp yatak odasına doğru gitti. Ne yapıyorsun indir beni dedim. Örtününce gözüme çok çekici görünüyorsun dedi. Daha önce de namaz kıyafeti giymiştim bol siyah ferace tarzında bir şey. Beni görür görmez elimden tutup çekmişti. Adamı etkilemek için o kadar açık saçık giyiniyorum ama o feraceli halimden etkileniyor. Bu normal mi hanımlar, eşi böyle olan var mı?
yok kesin fake bu hesap bu kadar iğrençlik olmaz olamaz korkar insan linç yemekten özellikle kadından

Hayır sadece bana karşı böyle
Size karşı çok aşk beslediği için giydiğiniz her şeyden etkileniyor olabilir helal daire içerisinde her şey birbirinize özeldir normal karşılanabilir sadece diğer kapalı, feraceli insanlara karşı da bu denli ilgisi var mı ufaktan bunu araştırın ve gözlemleyin

Mesleğim gereği yazı ile tasvir yeteneğim var bu şekilde ifade ediyorum kendimi. Yani inandırmak için ne yapmamı bekliyorsunuz anlamıyorum.
İnançlı bir insan eşiyle mahremini insanlarla paylaşmaz. Anormal anormal konularla geliyorsunuz. Fantezi dünyanızı kendi içinizde yaşayın.

İnançlı bir insan eşiyle mahremini insanlarla paylaşmaz. Anormal anormal konularla geliyorsunuz. Fantezi dünyanızı kendi içinizde yaşayın.
1. İnancım rabbimle aramda olan bir durum üçüncü kişiyi ilgilendirmez.
2. Mahrem olan bir şey göstermedim, yatak muhabbeti yapmadım.
3. Hayatın kendisi normal olmadığı için sorunların anormal olması normaldir.
4. Herkesin fantazi dünyası kendisine özeldir, bu site soru sormak için varsa ben de sormak istediğimi sormakta özgürüm.

4. Herkesin fantazi dünyası kendisine özeldir, bu site soru sormak için varsa ben de sormak istediğimi sormakta özgürüm.
1. Madem rabbinizle sizin aranızda "tam kuran okuyodum elimden tuttu çekti beni, tam namaz kılıyodum geldi öptü beni" gibi detaylara ne lüzum var.
2- Mahreminiz eşinizle sizin aranızda ve üçüncü kişileri ilgilendirmez. Yatak muhabbeti yapmamışsınız çok şükür ama eşinizin tahrik olduğunu anladık. Ne zaman örtülü olsanız adama bi' haller oluyor.
3- Hayat dediğiniz şey kişilerin şekillendirdiği bir şeydir. Normal psikolojide olan insanlar hayatlarını belli normlara göre şekillendirirler. Sıkıntılı olan insanlardan zaten normlara uymalarını beklemeyiz.
4- Fantezi dünyanız size özelse bu tip platformlarda paylaşmanın manası yok. İstediğinizi sormakta özgürsünüz ve bizler de istediğimiz eleştirileri yapmakta özgürüz.
Konularınız ben uydurmayım diye bağırıyor. Tamamen vakit kaybı.

Birilerinin kimliğini, inancını, değerlerini temsil eden kıyafetler; ne yazık ki artık 'kostüm' niyetine giyiliyor. Oysa ferace, bir kadının vakarını taşıyan bir elbisedir, arzuyu değil. Kutsal olanı sıradanlaştıran her eylem, önce insanlığımızı yıpratır. Bu sebeple bu şekilde sunmak, cehaletle cesaretin karışımı gibi duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X