• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eşim gay yada biseksuel mi

yediremiyorum cidden cok agirima gidiyor. nasil bu kadar kötü olunabilir. herseyi yaptim. üzülmesin sIkIlmasin diye hep kendimi unuttum onu ön plana koydum böyle sevmisken bi insan nasil bu kadar kötü olup karsisindakine bunlari yapar aklim almiyor sadece bu yüzlesemiyorum

sizi anladigimi soyleyemem,
ben seni mutsuz eden insani sevmeyi anlayamiyorum.

Ama bu hissettiginiz hayal kirikligi emin olun zamanla gececektir,
siz su an gercekten aklina fikrine guvendiginiz insanlari dinleyin, aileniz bu konuda destekciniz anladigim,
onlarla atlatin bu sureci.

Ama sonra da hayata pozitif bakmaya calisin,
emin olun cok cok iyi insanlar da var hayatta,
size karaktersizi denk gelmis,
ama sukredin bakin hayatinizdan nispeten kisa bir sure calmis,
kurtulmussunuz.

sizi anladigimi soyleyemem,
ben seni mutsuz eden insani sevmeyi anlayamiyorum.

Ama bu hissettiginiz hayal kirikligi emin olun zamanla gececektir,
siz su an gercekten aklina fikrine guvendiginiz insanlari dinleyin, aileniz bu konuda destekciniz anladigim,
onlarla atlatin bu sureci.

Ama sonra da hayata pozitif bakmaya calisin,
emin olun cok cok iyi insanlar da var hayatta,
size karaktersizi denk gelmis,
ama sukredin bakin hayatinizdan nispeten kisa bir sure calmis,
kurtulmussunuz.
seviyormus gibi cok güzel oynadi, öyle canim cicim degil ama ben en ufak seylerden mutlu olup beni sevdigini düsündüm aptallik iste. kendimi kandirmisim.

umarim dediginiz gibi olur bende inaniyorum ama o duruma gelene kadar olabildigince güclü olmaya calisiyorum

Kuzum bundan sonra kendini kurtar geçmiş düşünüp üzülmeye değmez neresinden dönersen kârdır...
Mahkemeye direk karı koca olmadığınızı söyleyeceksin maddi manevi tazminat isteyeceksin bu kadar basit...
Ayrıca sana yaklaşımı midemi bulandırdı ben 10 yıllık evliyim eşim canımı sikan bir hareket yapsa o an atarım odadan kendine saygın olsun kuzum...

akşam karanlıkta el elle tutuşmak sanki kimseye gözükmek istemiyor gibi geldi
insanın eşi affedersin yatakta olacak kendi karısı birlikte olmayacak ve bundan şüphe duyman gayet normal
gay gibi geliyor çünkü arkadan sürtünerek boşalıyor diyorsun
Biseksüel her iki cinsle birlikte olabiliyor
üzgünüm ama seni paravan olarak görmüş ve evlenmiş

gerçekten hasta olup sana bulaştırmak istemiyor olamaz mı:dua:

Ben cinsellik konusunda hiç tecrübem olmadığı için anlayamadım. Sürekli kendimi çevirmeye çalıştım kendimi ama izin vermedi. Suan ayrı yaşıyoruz kafamı toparlayıp boşanmak istiyorum
Ya bi tek ben mi anlamadim. Sirt üstü yatarken nasi kendini cevirmeye calisiodun. Anal mi yapiodun hic bisey anlamadim. Acik anlatir misin.

Ya bi tek ben mi anlamadim. Sirt üstü yatarken nasi kendini cevirmeye calisiodun. Anal mi yapiodun hic bisey anlamadim. Acik anlatir misin.
Pardon yazarken yanlış ifade ettim yani yüz üstü demek istedim benim yüzümü görmüyordu sırtımı arkadan görüyordu beni yani arkadan ilişkiye girmiyordu ama sürtünüyordu ve öyle tatmin edip boşalıyordu

Kadınlığını hissetmiyorsun ve çok mutsuzsun.Ruhun örseleniyor, farkında mısın? Bu adamın sana yaptığı psikolojik şiddettir. Ve psikolojik şiddetin etkileri çok daha uzun süreklidir. Bu durum boşanmak için gayet yeterli bir sebep.
Kendini düşün ve kendine bir iyilik yap. Evli değilim ama kendimi senin yerine koydum, gerçekten katlanılması zor bir durum. Lütfen kendine bunu yapma.

Belki de saglık sorunu var. Psikolojik veya fiziksel. Belki de gay ya da biseksüel. Her neyse siz zaten baska sebeplerden baba evine dönmüşsünüz.Bosanacaksınız da sanırım. Sımdı nıye bunu sorun edıyorsunuz ki

Bende aylar önce böyle bir adamın pençesine düştüm. Benim için ailesiyle bile konuşmuş herkes için içindeydi. Ama görüşmemek için hep bir bahanesi vardı. Ben defalarca bitirelim dedim sevmiyor zannettim. Ama her seferinde o saf masum maskesini takıp beni ikna ediyordu. Adını koyalım evlenelim dediği çok oldu ama görüştüğümüzde en ufak sevgi sözü duymazdım. Hep ordan burdan konuşurdu. Onu bırakmamam için ciddi çaba gösterdi çünkü beni paravan yapacaktı.

Bende aylar önce böyle bir adamın pençesine düştüm. Benim için ailesiyle bile konuşmuş herkes için içindeydi. Ama görüşmemek için hep bir bahanesi vardı. Ben defalarca bitirelim dedim sevmiyor zannettim. Ama her seferinde o saf masum maskesini takıp beni ikna ediyordu. Adını koyalım evlenelim dediği çok oldu ama görüştüğümüzde en ufak sevgi sözü duymazdım. Hep ordan burdan konuşurdu. Onu bırakmamam için ciddi çaba gösterdi çünkü beni paravan yapacaktı.

gay olduğunu nası anladınız

Akıllı davranın barışcaz diye kandırın ve cinsel terapiste götürün. İlk önce onun GAY raporunu alın. Sonra da mahkeme de çekişmeli boşanın ve donuna kadar alın o pisliğin. Ailesine de rezil olsun yedi ceddi duysun olayları. Siz de bi anne evladısınız sizi bunca üzmeye kimsenin hakkı yok. Kimbilir ne hayallerle evlendiniz çok üzüldüm. Lüften eşim demeyin 'EŞ' kelimesinin anlamı çook farklı..

Akıllı davranın barışcaz diye kandırın ve cinsel terapiste götürün. İlk önce onun GAY raporunu alın. Sonra da mahkeme de çekişmeli boşanın ve donuna kadar alın o pisliğin. Ailesine de rezil olsun yedi ceddi duysun olayları. Siz de bi anne evladısınız sizi bunca üzmeye kimsenin hakkı yok. Kimbilir ne hayallerle evlendiniz çok üzüldüm. Lüften eşim demeyin 'EŞ' kelimesinin anlamı çook farklı..

gay raporu diye bişey mı var ki

evliliğin feshi falan oluyor belki öyle olabilir ödediğiniz borçlarını da tazminat davası açıp geri isteyin evet.

Barıştınız mı yani...anlamadım olayı cinselliği neden sizi ilgilendiriyor babanız almış evden ne güzel boşanmicak mısımız ???

gay raporu diye bişey mı var ki

evliliğin feshi falan oluyor belki öyle olabilir ödediğiniz borçlarını da tazminat davası açıp geri isteyin evet.
Cinsel tercih farklılıklarının raporları var tabiki. direk GAY olarak olmasa da 'eşcinsel' raporu var ki zaten anlam olarak aynı. hanımefendi de bekaret raporu alır zaten mahkeme de ister bunu. en iyisini bir avukat bilir gerçi

Bana bunları yazmış:
Merhaba x....., öncelikle senden herşey icin tüm ictenliğimle özür diliyorum, hatanın hepsin bende idi, senin en ufak bi hatan ve yanlışın olmadı bana karşı, bugünden itibaren kendime yeni bir sayfa actım ve terapiye başladım bundan sornada terapiye gitmeye devam edeceğim, icime bir ümit doğdu bunun üstesinden gelecem, terapiyi yapan kadında ümitli konuştu ve olacağına inandığını söyledi, bende inandım, bunu seninle paylaşmak istedim ne yaptığımı bil diye, seninden isteğim tek şey benden ümidini kesme ve kalbini dinle, mesajımı aldığına dair bi cevap yazarsan sevinirim
Bu mesajın aynısını başka bir konuda da okuduk nasıl işse bu? Hem kumarbaz hem kadın düşmanı bir adam. Hiç olumlu yorumunuz yok

Back
X