- 24 Eylül 2013
- 9.845
- 32.220
- 748
Bu üye geçen de yeni bir konu açmış. Ben başkası ile karıştırdım ama önceki konusu da ol afat vahim ki gerçekten üzümdüm şu an. Orda da kumar bağımlılığı nedeni ile terkettiğini yazmışhangi konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu üye geçen de yeni bir konu açmış. Ben başkası ile karıştırdım ama önceki konusu da ol afat vahim ki gerçekten üzümdüm şu an. Orda da kumar bağımlılığı nedeni ile terkettiğini yazmışhangi konu
Bana da üzülerek diyorum ki sanki başkasına aşık ya da sizi beğenmiyormuş gibi geldi çookk özür dilerim bilmiyorum gay olsa hiç ereksiyon olmaz sonuçta biz kadınları görüp tahrik olmuyorsak oda hiç tahrik olmazdı gibi geliyorHiç fark etmedim çünkü erkeklere bakışını vesayre görmedim ve kendisi böyle tam görüntü olarak sert ciddi erkek tiplerinden böyle bişe mümkün değil aklıma gelmedi evlenmeden önce
Benim onu bırakmamam için elinden geleni yapıyordu. O kadar görüştük elime dahi uzanmadı. Sürekli benden zaman istiyordu yorgunum dersim var diye 1 ay hiç iletişimimiz olmadığı olurdu. Ben böyle olunca bitirelim dedim beni mi beğenmedin bir hatam kusurum mu oldu dedi. Tabi benim gözüm öyle kördü ki beni seviyor kuruntu yapıyorum dedim. Akıl sağlığımla oynuyordu resmen. 1 ay arayıp sormaz ben bitirelim dediğimde sen kuruyorsun sorunumuz yok derdi. Neyse ben en sonunda biitirdim. Be bunu takibe başladım. Twitter hesabına baktığımda gay erkek profilleri vardı şook oldum. Ama işin ilginç kısmı bu adam rusların olduğu kötü bir siteye de üyeydi.gay olduğunu nası anladınız
Gaylerde ereksiyon olabiliyor aktif yada pasif konumda olanlarda var..Bana da üzülerek diyorum ki sanki başkasına aşık ya da sizi beğenmiyormuş gibi geldi çookk özür dilerim bilmiyorum gay olsa hiç ereksiyon olmaz sonuçta biz kadınları görüp tahrik olmuyorsak oda hiç tahrik olmazdı gibi geliyor![]()
Olduklarını biliyorum ama hani biz kadını görünce tahrik olmuyorsak onlarda aynısını hissetmez mi demek istedimGaylerde ereksiyon olabiliyor aktif yada pasif konumda olanlarda var..
Konu sahibi gay olma ihtimali çok yüksek ama sizin bunun haricinde daha bir sürü probleminiz olmuş. Kumar,küfür saygısızlık,sevgisizlik..boşayın şu pislik herifi ne halt ederse etsin
Evet boşanıcam ama bir bir ödeyecek hepsini bu yüzden soruyorum eşim yanlış tabir oldu ben sadece sizin fikirlerinizide duymak istedim ayni şeyleri yaşayanlar var mı diye merak ettimBarıştınız mı yani...anlamadım olayı cinselliği neden sizi ilgilendiriyor babanız almış evden ne güzel boşanmicak mısımız ???
Konu sahibi ben olduğum için olabilir mi ?Bu mesajın aynısını başka bir konuda da okuduk nasıl işse bu? Hem kumarbaz hem kadın düşmanı bir adam. Hiç olumlu yorumunuz yok
Evet hem kumar hemde bu sorun varBu üye geçen de yeni bir konu açmış. Ben başkası ile karıştırdım ama önceki konusu da ol afat vahim ki gerçekten üzümdüm şu an. Orda da kumar bağımlılığı nedeni ile terkettiğini yazmış
gerçekten boşanmicam deseydiniz fenalık geçirirdimEvet boşanıcam ama bir bir ödeyecek hepsini bu yüzden soruyorum eşim yanlış tabir oldu ben sadece sizin fikirlerinizide duymak istedim ayni şeyleri yaşayanlar var mı diye merak ettim
siz kusura bakmada cahilmisiniz? Mahkeme icin kendi yarariniza birseyler aramak zorunda degilsiniz.... Her hakim sizi bosar...Evet ben zaten boşanicam sadece bu boşanma aşamasında mahkeme için kendi yararıma birşeyler arıyorum zaten gün geçtikçe nefret ediyorum ondan Allah'a havale ettim tek hazmedemediğim bi insan bi insani nasıl bu denli kullanır ? İnsanlar neden bu kadar kötü, ben herşeyime çok özendim kaç kez evliliği kurtarmaya çalıştım bütün paramı yedi bitirdi
Gaymiymiş yoksa başka kadın mı varmışAynen teşekkür ederim ama bitti boşanıyorum şu an da
Pardon yazarken yanlış ifade ettim yani yüz üstü demek istedim benim yüzümü görmüyordu sırtımı arkadan görüyordu beni yani arkadan ilişkiye girmiyordu ama sürtünüyordu ve öyle tatmin edip boşalıyordu
Gay olduğunda hala şüpheliyim ama başka kadınlar gırla çıktıGaymiymiş yoksa başka kadın mı varmış
Gerçekten öldürsen sevaba girelecek cinsten. Ama atlattığına çok sevindimGay olduğunda hala şüpheliyim ama başka kadınlar gırla çıktı