Kizlar 22 yasindayim tesetturluyum ve artik ferace giymek istiyorumm
ama nedense cevremdeki herkes karsi
yasli kadin gibi olurmusum yok efendime soyliyim artik eskisi gibi tunik elbise falan giyemezmisim sanki bi ferace giyen bi daha baska bi sey giyemezmis gibi
genc isi cok guzel olanlar var diyorum dinletemiyorumm
siz ne dersiniz kizlar bi genc kiz icin uygun bi kiyafet degil mi
bence hem tesetturun adabina uygun hem de cok abartililacak bi sey degil yanii sorun ne anlamadim
ve genc kizlara yonelik ferace modelleri bilenleriniz eklerse cok sevinirim arayistayim bi yandan da cunku
fikir oneri duygu dusunce her seye acigim
tesekkurlerr
yasli kadin gibi olurmusum yok efendime soyliyim artik eskisi gibi tunik elbise falan giyemezmisim sanki bi ferace giyen bi daha baska bi sey giyemezmis gibi
bence hem tesetturun adabina uygun hem de cok abartililacak bi sey degil yanii sorun ne anlamadim
ve genc kizlara yonelik ferace modelleri bilenleriniz eklerse cok sevinirim arayistayim bi yandan da cunku
tesekkurlerr
Ne güzel yazmışsınız.Rabbimin emrettiği tesettüre uyacaksa Yaşlıya benzetilmeye bile razı olmalı bence insan , mühim olan Allah'ın rızasına uygun şekilde giyinmeniz insanların kölesi olmayın onların ne düşündüğü umrunuzda olmamalı kendiniz karar verin ne giyeceğinize yoksa nasrettin hoca misali eşşeğe binsenizde insenizde onlar laf edicek birşey bulurlar :)
E tesettür
modanisa benim sık kullandığım web sitelerinden ordan ferace bakabilirsiniz kolay gelsin
Telefondan nasil resim eklicem bilemedim ama cok guzel pembis pembis bitane gordum tabi ben kapali degilim bukadar alli pullu olmasi ayip mi kacar bilmiyorum ama cok guzel modeller var.
tesekkurlerr
Ben acigim, ama kapali kadinlarda asil o cok schick duruyor, hos bir hava veriyor Bence.
Cok begeniyorum ben.
Schick niye yazdiniz şık yazmak varken?
türkçe klavye kullanmıyor. şık yazamıyor yanlış anlaşılmasın diye öyle yazmış galiba.
bu arada kendimi çok cahil gördüm, ferace ne ya? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?