• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Feracelinin Değişik Mutfağı ve Tarifleri :))

:KK200::KK200:Diyet Islak Kek:KK200::KK200:
IMG_20160328_141828-1.webp
IMG_20160328_141800-1.webp

Malzemeler:3 yumurta
1 çay bardağı şeker
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 bardak kepekli un
1 paket kakou
1 paket kabartma tozu

Yapılışı:önce yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz,Sonra un,yağ,kakou,kabartma tozunuda ekleyip çırpıyoruz..
Altını ıslattığımız borcama dökmeden önce 1 bardak üzeri için ayırıyoruz..Kek piştikten sonra kürdan ile küçük delikler açıyoruz sonra ayırdığımız sosu döküyoruz ..

Afiyet olsuun:KK36:

:KK200::KK200:Diyet Islak Kek:KK200::KK200:Eki Görüntüle 1806078 Eki Görüntüle 1806079
1 çay bardağı şeker
1 bardak kepekli un
1 paket kakou
1 paket kabartma tozu

Yapılışı:önce yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz,Sonra un,yağ,kakou,kabartma tozunuda ekleyip çırpıyoruz..
Altını ıslattığımız borcama dökmeden önce 1 bardak üzeri için ayırıyoruz..Kek piştikten sonra kürdan ile küçük delikler açıyoruz sonra ayırdığımız sosu döküyoruz ..
H

He he ilk ben gördüm,ilk ben beğendim,birinci oldum yaşasın.
Undan kısmışsın da bacım,yağla şekeri ne edeceksin:KK53:

:KK200::KK200:Diyet Islak Kek:KK200::KK200:Eki Görüntüle 1806078 Eki Görüntüle 1806079
1 çay bardağı şeker
1 bardak kepekli un
1 paket kakou
1 paket kabartma tozu

Eline sağlık, güzel görünüyor :)
Ama gece gece bakılmaz ki bunaaa, yemek istedimm:-)

Feraceli topiğin hayırlı uğurlu olsun canım :KK60:da,hani nerede tarifler,bir tanecik tarif var,avakadolu tostunuda koysana ilk sayfaya,devamını bekliyoruz ayrıca:KK60:

Koyiyim iyiki hatırlattn sağol canımmm
Koy tabii,hatta başka tariflerde yap,mesela öğrenci evlerine yönelik yada diyet yemekleri,sende bu konuda eğilim görüyorum ve bence çok başarılısın:kk77:Yürü be Feraceli kim tutar seni,takipteyim ona göre:KK66:

Bu arada yuvaya döndün mü bacım,Allah kurtardı diyelim mi:KK48:

Koy tabii,hatta başka tariflerde yap,mesela öğrenci evlerine yönelik yada diyet yemekleri,sende bu konuda eğilim görüyorum ve bence çok başarılısın:kk77:Yürü be Feraceli kim tutar seni,takipteyim ona göre:KK66:

Bu arada yuvaya döndün mü bacım,Allah kurtardı diyelim mi:KK48:
Döndüm kuzum salı günü :) tisikirler kuzum yapacam biseyler

1 çay bardağı şeker
1 bardak kepekli un
1 paket kakou
1 paket kabartma tozu

kepekli unu nerde bulabiliriz

Hindistan Cevizli Toplar
IMG_20160303_134745778-1.webp
Malzemeler:2 elma
1 kaşık yulaf ezmesi
1 çay kaşığı tarçın
2 tane ceviz
Hindistan cevizi tozu

Yapılışı:elmaları rengeleyip tavda tarcınla kavurun.Ardında cevizleri parça parça ayırıp,yulaf ezmesoyle ekleyin 2-3 dk kavurun..10 dk kadar sogumasını bekledikten sonra top şekli yapıp hindistan cevizine bulayın..1-2 saat buzdolabında beklettikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz:kk77:

Back
X