• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Feracelinin Değişik Mutfağı ve Tarifleri :))

IMG_20160304_101134094-1.webp
AVAKADOLU TOST
MALZEMELER:
-Yarım avakado
-2 dilim kepek ekmeği
-1 yumurta
-limon suyu ve tuz
YAPILIŞI
Kızarttığımız ekmeklerin üzerine avakadoyu sürüyoruz.bir tutam tuz,bolca limonsuyuekliyoruz.Tavada pişirdiğimiz yumurtayı üzerine ekliyoruz..Bu kadar :)

Eski tariflerimi bir çatıda toplıyam didim:KK45:
Moldiv_1449323655738.webp

Malzemeler:
Yarım paket kepekli spagetti
1.50 kaşık salça
1 çay kaşığı pul biber ve nane

Yapılışı:
Makarnaları haşlıyoruz
Süzüyoruz
Bir tavada salçayı kavurup makarnayı ekliyoruz.sonra pul biber ve nanemizi ekliyoruz..
Alın sizeeee misss gibi spagetti:kk77::kk77:

:KK200:Tencere keki:KK200:(Öğrenciler gelin anacım:KK45:)
997916-e483b0b73f33c141bcc6fe8ec742ad76.webp

Merhaba hanımlar :KK54:
Malzemeler:1.5 su bardağı şeker
2 su bardağı un
1 su bar.. Süt
Yarım bardak zeytinyağı
3 yumurta
Kabartma tozu,vanilya
Bir su bar.. Rendelenmiş havuç
bir avuç ceviz ve kuru üzüm
Portakal kabuğu rendesi
Yalılışı:
_ilk önce yumurta ve şeker çırpılır
_süt,zeytinyağı eklenir ve çırpılır
_havuç,portakal kabuğu rendesi eklenir
_kuru üzüm de eklenir ve çırpılır
_başka bir kaba un,kabartma tozu,vanilya eklenir karıştırılır,ve diğer karısıma dökülür
_tencere iyice yaglanır
_ve karışım dökülür
_üzerine cevizler dizilir
_30 dk pisirilir
Afiyet olsuuuun :KK50:

Kepekli Poğaça
IMG_20150818_200856.webp

Malzemeler
2 adet yumurta(sarının bir tanesi üzeri için)
1 çay bardağı sıvı yağı,
1 su bardağı yoğurt,
1 tatlı kaşığı tuz,
1 paket kabartma tozu,
Aldığı kadar kepekli un veya buğday unu
İçi İçin:
Lor veya beyaz peynir,
Üzeri İçin:
Yumurtanın sarısı.
Çörek otu veya susam
Kepekli Dereotlu Poğaçaları önceden ısıtılmış 190° derece fırında, üzerleri kızarana kadar pişirelim.

Topiğin hayırlı olsun Feraceli, çok hoş değişik tarifler gelecek gibi hissettim :KK39:
Bu arada avakadoyu aldım, daha tostu yapmadım, deneyeceğim, tarifi buraya eklemen güzel olmuş..
Şimdiden ellerine sağlık:KK36:

Bir kaç kişiden böle bir öneri aldım..Ne kaybederim didim herkeş denişik oldumu söylüyor denişik mutfağım ve denişik tariflerimi paylaşıcağım sizlerle:KK53:
Diyet Islak KekEki Görüntüle 1806080 Tarifi sayfa 3'te :KK66:
Hindistan cevizli toplarEki Görüntüle 1807519 Tarifi sayfa 4'te:KK66:
Avakadolu TostEki Görüntüle 1807525 Tarifi saufa 5'te:KK66:
Bu ne kiz mekanimi gezinsinler diye kasamiz üst katta diyen esnafa dönmüşün o 5de bu 3te :KK53: saka bi yana hayirli olsun yeni topigin diyete basliyorum lazim olur diyete uygun tarifler bana :KK36:

Topiğin hayırlı olsun Feraceli, çok hoş değişik tarifler gelecek gibi hissettim :KK39:
Bu arada avakadoyu aldım, daha tostu yapmadım, deneyeceğim, tarifi buraya eklemen güzel olmuş..
Şimdiden ellerine sağlık:KK36:
Teşekkurler canım bende aldım olmasını bekliyorum..Çok tesekkür ederiimm:KK37:

Bu ne kiz mekanimi gezinsinler diye kasamiz üst katta diyen esnafa dönmüşün o 5de bu 3te :KK53: saka bi yana hayirli olsun yeni topigin diyete basliyorum lazim olur diyete uygun tarifler bana :KK36:
Aynen kanka mekanı gezssinler :D :D

Çok teşekkür ederiimmm canımm:KK74:

Feraceli, chia tohumundan tatlı tavsiye ederim ;) Sütle veya yoğurt ile yapılıyor, o da hem tok tutmaya hemde kilo vermeye yardımcı, ayrıca vitamin ve protein ihtiyacını karşılamada yeterli gibi.. Normalde çorbalara ve yemeklerede katılabiliyor..
Ben bir süre kullandım, şimdilik ara verdim.. Sabit tüketime karşıyım :KK48:

Feraceli, chia tohumundan tatlı tavsiye ederim :KK66: Sütle veya yoğurt ile yapılıyor, o da hem tok tutmaya hemde kilo vermeye yardımcı, ayrıca vitamin ve protein ihtiyacını karşılamada yeterli gibi.. Normalde çorbalara ve yemeklerede katılabiliyor..
Ben bir süre kullandım, şimdilik ara verdim.. Sabit tüketime karşıyım :KK48:
Evet biliyorum salataya katıyordum ondan çarsıya çıktığım bi gün aliyim hatırlattığın için tesekkürler :)

Back
X