Saç Rengi ve Saç Boyama ferhundenin sac rengi

askprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
412
1
96
39
- Yurtdışı
arkadasalr ferhundenin sac rengi ne acaba tam olarak ayzarmisiniz internette baktim kizil diye var baska renk diyen var tam rengini istiyorum ben bide numarasini yazarmisiniz bana almak istiyorumda bide ben kumralim acab o sac rengi bana gidermi sagolun ya bu rek yada patlican moru dusunuyorum hangisi gider acaba bilgilerinizi bekliyorum

güzel secim emin olmasamda koyu kızıl viyole gibi düşünüyorum resim koyucam bulablirsem

Eklentiler

• $denizcakir3.webp
    $denizcakir3.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 2.174
bunlara bi bak

Eklentiler

• $pr_01_20974_max.webp
    $pr_01_20974_max.webp
    11 KB · Görüntüleme: 1.337
  • $3600520246697_IMAGE2.webp
    $3600520246697_IMAGE2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 2.449
ya bence biraz pantlıcan moruyla viyole arası gibi geliyo benm de çok hoşuma gidiyo ama her bölümde farklı bi ton oluyo sanki

bı tane patlıcan moru boya al arkdaşım bırde vıyole ıkısını göz kararı ıle karıstır kızıl ışıltı vermesi icinde kırımızı yoğunlaştırıcı alıp bı tırnak koy içine karıstırıp sür saçına bak nasıl bu renk oluyo satan baya ıyı anlarım vereliniortak

hıımm ama ben bunu en üsttekı renk için soyledım dıer resımlere bakınca kızıllık daha fazla o zaman patlıcan moru al gene ya cok az kırmızı yoğunlastırıcı dok cok az ama yada kızıl boyanın yarısını koy;) o zaman dierlerını elde edersın

canım benımd esacım bu renk paletenın sonbahar kızılını al sur kutusunda pemebe gıbı gozukuor ama koyu renk aynısı oluor gule gule akıtmalar kzııl rengını bu arada kzılı kullanmak zordur solım

canim ben yurt disidnayim o renk ancak iyice arastiinca bulabilirim bende kuafore sordum koyu kirmiiz dedi bana ama bende tam bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorm

kızıl viyole oldugunu düşünüyorum ama eger morluk olsun diyorsan viyoleyle karıştırabilrsin

Eklentiler

• $r_oi6r2743edfcl1rfzsn5.webp
    $r_oi6r2743edfcl1rfzsn5.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 406
galiba renk şu bi bakn - yogun kızıl ultra viyole-3.66 loreal

Eklentiler

• $recital5lu7.webp
    $recital5lu7.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 557
arkadaslar sagolun bilgielriniz icin ama farkli renk yorumalr oluyor ben simdi birini alip boyasam belki o cikmayacak bana tam bilgisi olan yazsin sagolun bilgilerinizi bekliyorum

Konu 2009 da açılmış ama İgora kırmızı yoğunlaştırıcı mix renk olduğu için tek kullanılmaz saç boyalarına ekleyip kullanılır palette sonbahar kızılına fındık büyüklüğünde İgora kızıl yoğunlaştırıcı ekledim oldu tabi ana saç renginiz çok açıksa kırmızı olabilir benim dip rengim koyu kahve olduğu için ferhundenin kızılı oldu he bide not düşeyim igora kahve kızıl normal renk alıp yine igoranın kırmızı yoğunlaştırıcısını kullanırsak daha iyi sonuç alırmışız deneyen biri söyledi ben denemedim dedi ki igora kırmızı yoğunlaştırı ancak kendi igora markasıyla kullanılması lazım mış

Back
X