- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım feromonlı parfüm seçerken parfümün handi koku ailesinden dikkat et ,çiçekli-baharatlı veya oryantal koku ise öyle seç,zevkine göre,çünkü fermonun kokusu yok,hormon sadece,bilinç altı aşk eliksiri ...merhaba arkadaşlar, benim erkek arkadaşım rochaas man diye bir parfüm aldı geçenlerde, dediğinde göre afrodizyak etkisi varmış, kadınları çekiyormuş cinsel yönden. Şahsen bırakın öyle çekilmeyi, ben kokudan pek hoşlanmadım, bayan kokusu gibi geldi, hatta bende sıktım bi kaç keregaliba bu kokudada o feromen dediğiniz madde var. Denilenler doğru olabilir, yaşadığımız herşey hormonlarımızın bir oyunu değilmi zaten? Öyle, inanıyorum o yüzden bende ancak, satılanların orijinalliği konusunda şüpheliyim. Google dan biraz önce arattım bir site çıktı feromenli parfümler satan, pek inanamadım ama, sonuçta kokuyu bilmeden nasıl alabilirim ki? Sizin bildiğiniz, feromenli, kokusuna bakıp alabileceğimiz, kaliteli parfüm markalaı varmı? Önerirseniz çok sevinirim, teşekküler.
canim bi zahmet banada yazabilirmisin bende alayim merak ettim simdi:lepi:
benım begendıgım erkeklerı soylıım sana ..tarkan.. tan sagturk..mıchael jackson..beyazıt ozturk... ve dolce gabbana lıght blue reklamında oynayan ve suanda turkıyeye gelen manken david gandy :)) bunlardan bırıyle evlenırım ancak ahahahahaha haha ha:jeyyar:
eş ya da sevgili yanındayken evde kullanılması tamam da.. en son isteyeceğim şey sokakta orada burada pis pis erkeklerin bakışlarını üzerimde hissetmek.. ıyy midem bulandı ya kadının kucağına yatmaya çalışmışlar iğrençç.. ya herkes bi brad pitt, bi bruce willis değil ki sürüp de sokağa çıkayım! bitlisi itlisi hırlısı hırsızı.. gerçekten yapılış amacına hizmet etmeli diye düşünüyorum cinsel sorunu olan çiftler dışında birilerinin kullanması bana saçma geldi.. madem sorununuz yok 100 dolara bunu alacağınıza jartiyer takımı da aynı etkiyi yaratır kaydirigubbakcemile2