Feromon'lu bir Parfüm deneyeceğim

yok onların harıcınde.. icine gizli feromon konulanlar hangısı acaba.. adı direk feromon olan parfumlerın harıcınde.. öarka parfum olup ıcınde gızlıce feromon olanlar..:jeyyar:

merhaba arkadaşlar, benim erkek arkadaşım rochaas man diye bir parfüm aldı geçenlerde, dediğinde göre afrodizyak etkisi varmış, kadınları çekiyormuş cinsel yönden. Şahsen bırakın öyle çekilmeyi, ben kokudan pek hoşlanmadım, bayan kokusu gibi geldi, hatta bende sıktım bi kaç kere :D galiba bu kokudada o feromen dediğiniz madde var. Denilenler doğru olabilir, yaşadığımız herşey hormonlarımızın bir oyunu değilmi zaten? Öyle, inanıyorum o yüzden bende ancak, satılanların orijinalliği konusunda şüpheliyim. Google dan biraz önce arattım bir site çıktı feromenli parfümler satan, pek inanamadım ama, sonuçta kokuyu bilmeden nasıl alabilirim ki? Sizin bildiğiniz, feromenli, kokusuna bakıp alabileceğimiz, kaliteli parfüm markalaı varmı? Önerirseniz çok sevinirim, teşekküler.

merhaba arkadaşlar, benim erkek arkadaşım rochaas man diye bir parfüm aldı geçenlerde, dediğinde göre afrodizyak etkisi varmış, kadınları çekiyormuş cinsel yönden. Şahsen bırakın öyle çekilmeyi, ben kokudan pek hoşlanmadım, bayan kokusu gibi geldi, hatta bende sıktım bi kaç kere :D galiba bu kokudada o feromen dediğiniz madde var. Denilenler doğru olabilir, yaşadığımız herşey hormonlarımızın bir oyunu değilmi zaten? Öyle, inanıyorum o yüzden bende ancak, satılanların orijinalliği konusunda şüpheliyim. Google dan biraz önce arattım bir site çıktı feromenli parfümler satan, pek inanamadım ama, sonuçta kokuyu bilmeden nasıl alabilirim ki? Sizin bildiğiniz, feromenli, kokusuna bakıp alabileceğimiz, kaliteli parfüm markalaı varmı? Önerirseniz çok sevinirim, teşekküler.
canım feromonlı parfüm seçerken parfümün handi koku ailesinden dikkat et ,çiçekli-baharatlı veya oryantal koku ise öyle seç,zevkine göre,çünkü fermonun kokusu yok,hormon sadece,bilinç altı aşk eliksiri ...

FERONOM NEDİR ?

Feromonlar, vücut dışına salgılanan hormonlar olarak tanımlanabilir. Temel görevleri arasında, eşeyler arasında iletişimi sağlamak, bazı canlılarda eşey organlarının oluşumunu yönlendirmek, sosyal yaşam düzenine sahip canlılarda hiyerarşiyi sağlamak ve özellikle sosyal böceklerde yuva düzenini sağlamak sayılabilir.
En etkili örneklere böcekler (insecta) sınıfında rastlanır. Bu kokular, erkeğin dişisini kilometrelerce uzaktan bulabilmesini sağlayacak kadar etkindir.
Sosyal yaşayan böceklerde, çoğunlukla kraliçe birey tarafından salgılanan feromonlar sayesinde, koloni içerisindeki düzen sağlanır. Bu nedenle feromonlara, "sosyal etki maddeleri" adı da verilmektedir. Örneğin; termitlerin devasa yuvalarında, hayvanlar aleminin en gelişmiş havalandırma sistemi görülür. Koloni içerisinde cinsiyet olarak çoğunlukta olan bireylere ait feromonların yoğunluğu, yuvanın en alt kısmında bulunan yumurtaların eşeyini belirler. Buna göre, eğer koloni içerisinde erkekler sayıca daha az ise, yumurtalardaki yavrular erkek bireyler olarak gelişirler.
Bazı karınca türlerinde, koloniye saldırı durumunda, asker bireyler tarafından salgılanan feromonlar bir "alarm" niteliği taşır ve kolonideki diğer bireyleri bu bölgeye çekerek düşmanla savaşmaları yönünde uyarır.
Çoğu memeli hayvanda, kuyruk bölgesinde bulunan feromon bezlerinden salgılanan steroid yapıdaki maddeler ile, yaşama alanının (territoryanın) sınırları belirlenir. Böylece bir erkek, başka bir erkek tarafından kendi alanına girilmesini engellemeye çalışır.

prodcatimg27.jpg
pherose1.jpg
HOT_Woman_Parfum_50ml.jpg
Benin internetten bulduklarim bunlar bayan icin olanlari sectim bende kullanacagim sonucu size yazarim...

meraba bende feromon kullanmak istiorum fakat nerden tedarik edebilirim bunu ve gerçekmi sahtemi nasıl anlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim

hakkaten bayanlar, en güvenilir ve çakma olmayana nasıl ulaşabiliriz? özellikle kullanıp da sonuç alan arkadaşlar nerden ve hangisini almıştınız?

bu ne biçim bi başlık olmuş ya. hanımlar biz buraya paylaşmak için katılmadık mı. siz resmen kulaktan kulağa oynamışsınıs. bu özel mesaj saçmalığı da neyin nesi. bir kaç arkadaşı tenzih ediyorum. 10 sayfayı da okudum. hiç bişey yok bom boş. kendi adıma teessüf ediyorum.:olmaz:

arkadaslar bu feromon maddesi dogrudur ama bu cok cok pahalıdır yani bu bazı sitelerde satılanlara kanmayın lütfen...

benım begendıgım erkeklerı soylıım sana ..tarkan.. tan sagturk..mıchael jackson..beyazıt ozturk... ve dolce gabbana lıght blue reklamında oynayan ve suanda turkıyeye gelen manken david gandy :)) bunlardan bırıyle evlenırım ancak ahahahahaha haha ha:jeyyar:

kızz michael jackson gittiii,bence sen listeyi noktala...tarkanı ben de seviyorum-ona de bişey olmasın.. michael gibi:-)) .. sen kimseye beğenme olur mu?

eş ya da sevgili yanındayken evde kullanılması tamam da.. en son isteyeceğim şey sokakta orada burada pis pis erkeklerin bakışlarını üzerimde hissetmek.. ıyy midem bulandı ya kadının kucağına yatmaya çalışmışlar iğrençç.. ya herkes bi brad pitt, bi bruce willis değil ki sürüp de sokağa çıkayım! bitlisi itlisi hırlısı hırsızı.. gerçekten yapılış amacına hizmet etmeli diye düşünüyorum cinsel sorunu olan çiftler dışında birilerinin kullanması bana saçma geldi.. madem sorununuz yok 100 dolara bunu alacağınıza jartiyer takımı da aynı etkiyi yaratır kaydirigubbakcemile2

malice ay koptum:)))kesınlıkle haklısın yaaaa:))))))))) cok sevdım dusuncenıı:)))))bnde aynı fkrdeyım hypnotıc almıstm dpden oda afrodızyaklıymıs igrncti..blseydım almazdm gerci 30mlydı ve attım aldgm gun

bende kullanmak istiyorum butun sayfalari okudum ama nereden ve nasil temin edebilecegime dair hicbir bilgiye sahip olamadim.

eş ya da sevgili yanındayken evde kullanılması tamam da.. en son isteyeceğim şey sokakta orada burada pis pis erkeklerin bakışlarını üzerimde hissetmek.. ıyy midem bulandı ya kadının kucağına yatmaya çalışmışlar iğrençç.. ya herkes bi brad pitt, bi bruce willis değil ki sürüp de sokağa çıkayım! bitlisi itlisi hırlısı hırsızı.. gerçekten yapılış amacına hizmet etmeli diye düşünüyorum cinsel sorunu olan çiftler dışında birilerinin kullanması bana saçma geldi.. madem sorununuz yok 100 dolara bunu alacağınıza jartiyer takımı da aynı etkiyi yaratır kaydirigubbakcemile2

bencede canım katılıyorum sanaolumunekankayizsmilevereliniortak

10 sayfa yazı okudum ama net bi cevap alamadım niye nereden aldığınızı paylaşmıyosunuz arkadaşlar ????

Back
X