Feromon'lu bir Parfüm deneyeceğim

Feromonla gelecek hiç gelmesin.
Ben öyle ahım şahım bir kadın değilim.Boşanmadan önce evliliğimin belli yılından sonra eşimle olan cinsel beraberlik sayısı öylesine azaldı ki önce kendimde kusur aramaya başladım ama ben aynı kadındım.O da aynı adam.Peki değişen neydi?
değişen biribirimize olan alışkanlığın artması ve her ikimizin de biribirimize olan çekiciliğinin azalmasıydı.Ve zaten bu ilgi de azalınca tartışmalar ve sonuç;boşanma.Yani evliliği feromon da kurtaramazdı.
Sonra şunu daha iyi anladım;bir erkeği cezbetmek için kadının bakımı ve giyimi olduğundan daha fazlası tavırlarıda imiş.
Kadın,işveli,cilveli olmalıymış.Kadın sürekli ideal bir anne gibi davrandığında kaybediyor.
Güzel olmayan bir kadın bile bakım ve makyajla güzelleşebiliyor ama edalı olabilmenin makyajı yok.
Bu yüzden hep aynı kadın olmamalı.Ne yapayım ben böyleyim dememeli.Bence bir kadının edası,cilvesi ve tavrı on şişe feromona bedel.Geç anladım ama olsun.Ben de zararın burasından döndüm.
Çok haklısın bende ayniyim eşimle aylardır ilişkimiz yok iki arkadaş gibiyiz yada birbirimize mecbur iki yabancı ne biley iste zor ama boşanmak imkânsız ve ben delirmek uzereyi mve bana yaklasmayan kocam bacisiyla sarılır kol kola gezer beraber yatar gezmeye giderler ve dediğin dibi gorumcem çok cilveli bende ise o yok bende boyleyim işte ne yapım degisemiuorum ki.... Ahh bekarligim ahhh ahh.... Bende bu feromon dan kullanmayı düşünüyorum

Peki kullananlar nasıl çok ise yarıyor diyolar yaa iyice kafam karıştı şimdi.,

Kuzum benim biyokimya dan çok iyi anlayan bir arkadaşım var ona sordum. Feromon insandan salgılanan kokusuz bir hormonmuş..direk karşı cinsin beynini uyarıyormuş..özellikle kadınlar ovulasyon dönemlerinde bu hormonu aşırı derecede salgılıyormuş.. Ve bu hormonun parfümlerde kullanılması, yapay olarak satılması mümkün değilmiş..resmen para tuzağı dedi..
Kull

Peki kullananlar nasıl çok ise yarıyor diyolar yaa iyice kafam karıştı şimdi.,

Kull[/QUOTE

feromon denilen maddenin kokusu olmaz semracım. kullan bence etkisini görebilirsin.
koku olarak Chanel 5 acayip . çok afrodizyak ve çekici bir parfüm. TomFord velvet orchide de onunla yarışır. bu parfümler afrodizyak şampiyonları. :)

Back
X