Ferritin değerimi nasıl yükseltirim

bordokedi30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar kanda ferritinim 24.3 çıktı epey düşük aslına bakarsanız yıllardır düşük. Saç dökülmelerim migren ataklarım çabuk yorulmalarım mevcut. Eşim kaynaklı tüp bebek tedavisine başlayacağız osende d3 k2 kullanıyorum birde omepavm multimineral multivitamin follik asit kullanıyorum. Ancak demirime ne yazıkki etkide bulunmadı. Devletin yazdığı ferifer gibi ilaçlar inanılmaz mide bulantımı tetikliyor. Özel önerebileceğiniz ilaç var mı? Bu arada yememden yana sıkıntı yok balık et tavuk ıspanak pırasa baklagiller yerim.

Özel de masraf etmeyın.devlet hastanesınde serum seklınde verdıler bana 1senedır cok sukür ferrıtın değerım halen azalmadı.Bunu talep etmenız gerekır ,doktorlar kendılıgınden yapmaz .

Merhabalar kanda ferritinim 24.3 çıktı epey düşük aslına bakarsanız yıllardır düşük. Saç dökülmelerim migren ataklarım çabuk yorulmalarım mevcut. Eşim kaynaklı tüp bebek tedavisine başlayacağız osende d3 k2 kullanıyorum birde omepavm multimineral multivitamin follik asit kullanıyorum. Ancak demirime ne yazıkki etkide bulunmadı. Devletin yazdığı ferifer gibi ilaçlar inanılmaz mide bulantımı tetikliyor. Özel önerebileceğiniz ilaç var mı? Bu arada yememden yana sıkıntı yok balık et tavuk ıspanak pırasa baklagiller yerim.
ferittinim 8 di dahiliye ye gittim serum yazdı taktırdım iki tane verdi ben bir tane takıldım 110 oldu

Bende Halsizlik yorgunluk mide bulantisi vardi cok fenaydim. Biraksalar butun gun uyurdum kalksamda yigilacak hale gelmistim. Dr tahlil yapti ferritin cok dusuk dedi ilac ictim 1 ay ama mahvoldum. Derken mide bagirsak alt ust oldu siddetli agrilar basladi Gastroenteroloji gittim. Endoskopi ve kolonoskopi yapildi sukur temiz cikti. Sadece helicobacter tedavisi goruyorum cok ilac ictim. Oncesinde ferritinim az da olsa yukselmisti 1 ayda 36 dan 10 dustu. Dr ferritin icin serum yazdi aldim taktirdim resmen hayata geri dondum. Enerjim uyukum depresif halim bile duzeldi 🤗

Back
X