Ferritin değerini artırma

tugsera

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
376
83
13
29
Merhaba arkadaşlar cuma günü kan verdim gebelik istediğim için 8 çıktı epey düşük biliyorum.bunun için tavsiyesi olan var mı kullandığınız bir demir ilacı var mıydı? Bir de gebeliğe engel ve zarar verici bir durum mu bunu yaşayan oldu mu

demir evet gebelik için önemli ama ferittin demiri değil, demir deposunu gösterir. hemoglobin değeri demiri gösterir. doktoeunuz gerekli görseydi demir ilacı başlardı. bende başlanmıştı.

Geçen yıl benim 4 tü canım doktor ilaç veriyor onu kullanırsan düzelir.. tabi bide yediklerin demir ağırlıklı olursa iyi olur ben o ay dikkat etmistim bol ıspanak yoğurt kuru üzüm brokoli mercimek ve tabiki et tavuk. Çay ve kahveyide azalt

İşe yaradı değil mi kullandığınız ilacın adını paylaşabilir misiniz çok teşekkür ederim yazınız için

Laktoferrin ve demir bisiglanat formunda takviye kullan ama doktora sor tabii

demir evet gebelik için önemli ama ferittin demiri değil, demir deposunu gösterir. hemoglobin değeri demiri gösterir. doktoeunuz gerekli görseydi demir ilacı başlardı. bende başlanmıştı.
Kan sonuçları bugün çıktı anca hafta içi doktorumla görüşeceğim. Demir depoları gebelik ve adet düzeni açısından önemli diye biliyorum bundan dolayı bir tereddüt ettim.

İşe yaradı değil mi kullandığınız ilacın adını paylaşabilir misiniz çok teşekkür ederim yazınız için
Rica ederim ama hic aklımda kalmadı canım inan sağlık ocağına bildirirsen doktor yazacaktir gerekli ilacı

Merhaba, yorumunuza istinaden bir soru soracaktım. Benim de ferritin değerim çok düşük çıkmıştı doktorum demir ilacı verdi onu kullanıyorum. Hemoglobin değerime bakılmamış buna rağmen demir değerlerin düşük demişti. Eğer öyleyse neden bana demir ilacı vermiş olabilir? Hemoglabine bakılmamasına rağmen :/

.
Kan sonuçları bugün çıktı anca hafta içi doktorumla görüşeceğim. Demir depoları gebelik ve adet düzeni açısından önemli diye biliyorum bundan dolayı bir tereddüt ettim.
ferittin değil işte hemoglobin değeri önemli

bakılmıştır. tam kan sayımında bakılan bu değer hemoglobini gösterir. yani ayrı bir başlıkta hemoglobin olarak bakılmaz. tam kan sayımının içindedir.

Eklentiler

• 5CA10C56-E616-4529-97B8-BF44842D3FA5.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 43
bakılmıştır. tam kan sayımında bakılan bu değer hemoglobini gösterir. yani ayrı bir başlıkta hemoglobin olarak bakılmaz. tam kan sayımının içindedir.
Tam kan sayımına bakılmamış maalesef ondan göremiyorum. Pazartesi günü gideceğim o gün sorarım dokturuma. Çok teşekkürler yorumunuz için

Benimde 9 çıkmıştı demire dair bütün değerler düşüktü baş dönmesi halsizlik sürekli uyuma isteği akıllı ben hamileyim zannediyordummeğer gidiyormuşum haberim yok 2 aya yakın adet olamadım oroferon kullanıyorum şimdi kendimi daha iyi hissediyorum sağlık ocağına gidip anlatırsan durumunu yazar doktor 3 ay kullanıcakmışım ilk hafta bağırsak mide çok kötü yapıyor ama alışıyorsun pes etmezsen c vitamini ile birlikte alırsan daha hızlı etki ediyor vücuda ben portakal yada limonlu suyla birlikte içiyorum ihmal etme önemli yani

Bahsettiğiniz her şeyi yaşıyorum özellikle bacak ağrısı halsizlik yorgunluk. Teşekkür ederim ben de hafta içi görüşeyim

Merhaba, geçmiş olsun benimde demir değerim düşük çıktı doktor 2 kutu demir ilacı yazdı onu kullanıyorum ama ilaç bağırsakları baya etkiliyor alışmak zaman alıyor, inşallah faydasını görürüm sizde en kısa sürede gidip baktırın ilacınızı kullanın inşallah

Teşekkür ederim size ben de takviyeye başlayacağım inşallah

Ben dışarıdan aldim viramin pahali ama 1 kutu baya etkisini gördüm

Laktoferrin ve demir bisiglanat formunda takviye kullan ama doktora sor tabii
Merhaba, siz bilgili birine benziyorsunuz:) benim ferritin 12 cikti. Doktor ferrosanol duadenal verdi. İceriginde
“Demir(II)-glisin-sülfat-kompleksi” olarak geciyor. ancak icerigine baktim icinde titanyum dioksit varmis avrupada yasaklanan bir madde. O yuzden farkli ilac arayisina girdim. Venatura ve solgarin demir takviyesi dediginiz gibi bisiglanat formunda.. bir fark var mi acaba ferritin eksikligi icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…