- Konu Sahibi sxuxnger53
-
mutluluğunuz ne güzel maaşallah Allah herkese nasip etsin.Bende pco var fakat adetlerim düzenli hormonlarım düzenli sadece yumurtalıklarım kistik görünmlü.Ama tüm doktorlar sebebi belirsiz dediler.Pco var ama hormonlarım etkilenmiyor.Seval hanım histeroskopi yapılmamış şimdiye kadar ona bakalım dedi rahimde bir sorun var belki dedi çarşamba histereskopimi yaptı.Sadece dar bir rahmim varmış bu rahim gebe kalır dedi. Başkada yapılacak bir test kalmadıki zaten bilmiyorum kalbimi karartmak istemiyorum artık olucak diye gitmek istiyorum.artık dayanamıyorum her seferinde bu son diyorum ama umut oldukça insan yeniden ayağa kalkıyor.
biz tüp bebek tedavisi yaptirdik fertijin de 1. deneme negatif cikti. bir tanidigimiz tavsiye etmisti. simdi arastiriyorum internettede memorial ve bahceci gibi daha profösyönel merkezler varmis. bizde hic bir sorun yok dediler asilama yapalim dedi fertijin. biz tüp bebek yaptirdik garanti olsun diye sonuc negativ. var bir takinti iste kimisi kismet diyor nasip diyor ben kapasite meselesi diyorum. maddiyat bir türlü bulunuyorda. zorla denklestiriyorsun o kadar igneleri yiyorsun sonucun negativ olacagini hissetmistim var bir takinti bulmaya kapasiteleri yetmedi diye düsünüyorum.miranda ne okuyorsun bakalım
merhaba sizinle hemen hemen aynı dönemde başlamıştık, ben de Seval Hanım'ın hastasıydım, çok şükür bebeğimi kucağıma aldım, bin şükür Allah dileyen herkese nasip etsin. Ben ne yazıkki nankörce yorum yazamayacağım tedavi gördüğüm yer hakkında. Allah yukarda, çarpar gerçekten. İlgi de alakada hep aynıydı. İnsan hamile olunca ya da gebeliğe hazırlanırken stresli oluyor, her şeye alınıyor. Bence sizdede öyle olmuş, olabilir, insanız doğaldır. Diğer yandan, hemşiremiz de embriyologumuz da ben her aradığımda açtı, sadece 1 kez açmadı sonra aynı gün geri döndü. Bu konuda da haklarına girmek istemem, yalan söyleyemem. Madem sizde öyle oldu, ağzınız açık kalacağına sorsaydınız? Bu sizin iletişim sorununuz bence. Ya da eve gidince arasaydınız. Madem hızlı anlattı tek tek anlatın deseydiniz. hakkınızı arasaydınız. Diğer taraftan tonla para almıyorlar, öyle yerler öyle fiyat çekiyor ki aklım uçtu duyunca. fertijin daha butik bir merkez, daha samimi bu yüzden zaten çokk daha iyi ilgileniyorlar herkesle. Ayrıca hangi yer para almadan işlem yapıyor, diş çektirmeye gidicne bile önden para ödüyorsunuz öyle dişinizi çekiyorlar. Bunda da yadırganacak bir şey göremiyorum. Alın terleridir, helali hoş olsun, hakediyorlar, özellikle o Seval Hanım, melek gibi bir doktor. Yazmak istedim, sayesinde Anne oldum, sayesinde yavrum bugün yanımda. Bin şükür ki gitmişim, tedavimi olmuşum.Merhabalar
Ben de fertijine başladım
Seval hanıma
Şimdilik iyi gidiyor bakalım ama yine de baştaki ilgiyi göremiyorsun
Sonucum ne olur bilmiyorum ama
Kimseye illa gidin çok memnunum diyeceğim biryer değil.
Bugun yumurta büyütme iğneleri olan iğneleri güya anlatıyor hemşire
Sanki aspirinden filan bahsediyor
Taktak anlattı ağzım açık kaldı hiç birşey anlamadım
Elimize tutştrdular 1200 de para ödedik ve çıktık eve geldik iğnelere bakıyoruz
Orada 2. Ye sordum yine doktor ağzıyla anlattı seri bir şekilde
Keşke önüne ilacı alsa da görsel bahsetse şunuşuna karıştrp şu kadar çekeceksin vs. Yarın tekrar arycam
Kusura bakmasın bir ton para alıyorlar sonra geçiştrmeli Herşey.
YouTube dan izliyoruz eşimle nasıl yapılıyor diye
Hala çok sinirliyim
İnş afiyetle tutarda gebelik kapıkapı gezmeyiz
merhaba, ilgisizlik filan yok, okudukça şaşırıyorum gerçekten. aksine bir kez gidip kendi gözlerinizle görmenizi tavsiye ederim hatta ben :)PPapatya88orkide
Sizin sonuç ne oldu acaba , aynı kliniği düşünüyorum da ilgisizlik beni korkutuyor
Çok teşekkürlermerhaba, ilgisizlik filan yok, okudukça şaşırıyorum gerçekten. aksine bir kez gidip kendi gözlerinizle görmenizi tavsiye ederim hatta ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?