günlerdir konularda sürekli kadınların birbirini taslamasına tahammül edemiyorum bu forum insanlar dertlerini anlatsın rahatlasın birazda akıl alsın diye var neden kadınlarımızı sürekli taslıyosunuz birbirimize bunu yaparsak elalem neler yapmaz yani
özellikle erkekler konusunda kırmızı gecelik giy sofra hazıla muhabbeti nedir yani kölemi kadınar pazarda kendilerini sergiler gibi yemeklerim cok güzel cok guzel kadınlık yaparım benden yeterki bosanma böyle akıllar veriyosunuz kadınlarımıza
lütfen birbirimize koruyalım.....
Belki bazı konularda haklı konusmussunuz ama konunun başlığı hiç hoş değil. Birkaç kişiye sinirlenmissiniz burdaki tüm kadınları fesatmis gibi lanse etmeye çalışıyorsunuz. Çok ayıp gerçekten.
Verdiğiniz örnekler pek taşlama olmuyor yalnız.
O örnekler cinsel sorun yaşayan çiftlere veriliyor. Taşlama bunun neresinde?
Aldatılan bir kadına kimse git kırmızı gecelik giy demiyor. Haklıysan boşan diyor.
İyi güzel söylüyorsunuz da bunu onları yazan kişileri alıntılayarak direkt söyleyebilirdiniz. Ne gerek var bütün forumu direkt yaftalamaya, herkes aynı şeyleri söylemiyor ki.
limoncu içerik eyvallah ama başlıkla ayıp ediyorsunuz, siteye sizde üyesiniz unutmayınız.
Bu konu çok ban getirir, bende hiçbirinizi banlamak için kapıda beklemiyorum, o yüzden kendimce önlem alıp konuyu baştan kapatıyorum, üstelik üyelerle alakalı konu açmak hep tartışma getirdiğinden uygun değildir.